Şimdi Ara

receiver i PC ye rs232 kablosuyla baglayip izlemek mumkun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • receiver i PC ye rs232 kablosuyla baglayip izlemek mumkun mu? TV kartı olmadan boyle birseyler yapılabilir mi ,yoksa rs232 den receiver e sadece yazilim mi yuklenir? bilgi olan varsa bi aydinlatsin

• hayda ,
    bilgisi olan yok mu bari bi beyin firtinasi yapsaydiniz
  • tv kartın olmadan izleyemezsin. RS232 sadece yazılım yüklemek için kullanılır.
  • @eDDie yazmış

Yazılım atarsın sadece, o dediğini yapan kablolar da var hatta capture kartın varsa (analog tv kartı) izlediğin görüntüleri de kaydedebiliyosun (yanlış anlaşılmasın receiverın A/V çıkışından rg6 veya rg7 kablo çekerek yapılan olay deil bu) dijital tv kartındaki gibi kanalları programdan deil receiver'dan kumandayla değiştiriyorsun yani monitör televizyon görevini görüyor, capture kartta görüntüleri yakalayıp hdd'ye kaydetmeni sağlıyor ama kablonun adı neydi şimdi hatırlamıyorum

ne data cable dı o yaww

• HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
  • TV kartı olmadan maalesef mümkün değil....
  • harici dijital tv kartı direk bilgisayara bagliyabiliyorsak, receiveri niye direk baglayıp izleyemiyoruz ille tv kartı mı lazım kabloyla olmazmı rs232nin bir tarafı usb cikisli modelleri var mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarı Tv ye Baglama
    15 yıl önce açıldı
    Mi Box TV USB Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahkoc

HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR

Ne HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR ?????????????
  • arkadaşlar bu uydu cihazlarına yazılım atmak için kullanılan kaplolar standartmı oluyo??bildiğim kadarıyla bi ucu com portuna takılıyo,diğer taraftaki ucu uydu markasına göre farklılık arz ediyomu?
  • cogu receiver in arkasinda rs232 yazilim yukleme girisi mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: h.cagil

arkadaşlar bu uydu cihazlarına yazılım atmak için kullanılan kaplolar standartmı oluyo??bildiğim kadarıyla bi ucu com portuna takılıyo,diğer taraftaki ucu uydu markasına göre farklılık arz ediyomu?

çoğu recever ın kablosu çapraz dır 2-3 3-2 5-5 7-8 8-7 gibi
    standart seri benim bildiğim sadece vesteller var
  • Ben resimdeki kablolar ve analog tv kartıyla bilgisayardan görüntü alıyorum.
    İki ucu sarı olan kabloyu bir ucunu receiverin S-Video çıkışına diğer ucunuda tv kartın S-Video
    girişine takıyorum.
    Ses içinde diğer kablonun iki uçlu olanı receiverin Audio R/L çıkışlarına diğer ucunuda line-in veya mikrofon girişine bağladım.

receiver i PC ye rs232 kablosuyla baglayip izlemek mumkun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 17 Mart 2006; 14:05:16 >
  • Peki görüntü ve ses kalitesi ne oluyor bu şekilde izleyince ??? Ben A/V çıkışlarından bağlardım analog tv kartım varken..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Peki görüntü ve ses kalitesi ne oluyor bu şekilde izleyince ??? Ben A/V çıkışlarından bağlardım analog tv kartım varken..

Gayet güzel... kaliteli müzik kanallarını açınca ve ses sisteminde iyi ise baya bir keyif veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 17 Mart 2006; 15:19:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.