Şimdi Ara

Receiver tavsiye (çok kararsızım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir normal antenden tv seyrediyorduk dün gece rüzgar anteni ucurdu ve yeni arayışlar içerisine girdik.

Babam hd uydu alıcısı alalım diye birşey söyledi ve araştırmaya koyuldum.Çok fazla bu işle ilgim olmadıgı için sizlerin fikirlerini almak isterim.

Maxsimum bütçe 300 lira oldugu için x3 turbo hd alabilirsiniz dediler bende araştırdım sinyal sorunu varmış bu cihazın ama aklımın hep bir köşesinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.İyi forumlar.

• x3 turbo'da tuner sorunu var, giderildi demişlerdi ama yeni cihazlardan da şikayetler duydum.

Next 18500 modeli de hd, karaköy'de dsmart modülsüz nakit 300-330 tl, dün sordum.

Baff 2000 var 250-280 tl arası ama onun hakkında pek bilgim yok, çok tutulan bir cihaz değil galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 3 Mart 2010; 20:45:44 >
  • DREAMBOX 800 HD KLON
    HDBOX 800 PVR SILVER

alabilirsin ama bence x3 alma ben kullanmadım ama biraz araştırırsan görürsün çok pişman olan arkadaşlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bart:) -- 3 Mart 2010; 21:03:30 >
  • Hocam ankarada ikamet etmekteyim 300tl den yukarı çıkamıyoruz.Önerileriniz için sagolun.Birde digitürkte avatar diye bir çizgidizi oynuyo bizim yegen eve geldimi ya benten ya avatar seyretmek istiyo.Multemelen çift çanak olcak.Acaba hotbirdde bu kanal var mıdır. Klalekedon die bir kanal.
  • illa ki Hd olmayacaksa linux tabanlı bir cihaz tavsiye ederim.dreambox,inpax.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

Hocam ankarada ikamet etmekteyim 300tl den yukarı çıkamıyoruz.Önerileriniz için sagolun.Birde digitürkte avatar diye bir çizgidizi oynuyo bizim yegen eve geldimi ya benten ya avatar seyretmek istiyo.Multemelen çift çanak olcak.Acaba hotbirdde bu kanal var mıdır. Klalekedon die bir kanal.

şimdi bilader 250-300 e fıstık gibi dreamboxlar var arkadaşların dediği gibi ki haklılarda fazla sorun yaşamak istemiyorsan bende tavsiye ederim ama iyice bir araştır derim ama memnun kalacağını garanti edebilirim

ayrıca bilgin olsun diye sölüyorum o çizgifilmler için ikinci bir çanağa gerek yok çünkü ''avatar'' çizgi filmi türksatta cnbc-e kanalında cumartesi-Pazar 11:30 da yayınlanmakta ordan izleyebilir
    aynı şekilde ''benten'' de türksattaki cartoonnetwork kanalında hergün sabah 10.10 öğle 14.30 ve akşam 19.30 da yayınlanmakta ki bu kanalda şifresiz yayın yapmaktadır

hotbird felan hiç girme o konulara zira bulsanda şifreli olduğu için izleyemezsin.. saygılar..

• Madem Ankaradasın arkadaşım, Eski bi ankaralı olarak sana tavsiyede bulunayım, HD recever almak icin bence şu an çok erken, iyi bi hd cihazın fiyatı çok yüksek, Sana tavsiyem Konya sokakta 150 TL ye dreambox 500 ün klonları satılıyor (Dijital borsa isminde bi yerdi sanırım) onlardan bi tane al memnun kalırsın, ben kullanıyorum kanal geçişleri hızlı, görüntü kalitesi iyi gayet güzel bi cihaz. Scart kablosunuda konya sokaktan al, şeffaf beyaz renkli bi scart 15 tl ye satiyorlar..

cihazın eksik yönleri kumandadan cihazı kontrol etmen için direk üzerne tutman gerekiyor, ben receverin alıcı gözündeki camı çıkardım problem kalmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bean -- 4 Mart 2010; 22:31:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sen dremabox dm500 al en iyisi sorun yaşamazsın iyi bi yerden klon alırsan

o kanal da i digitürk ve kablo tv de var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bart:) -- 4 Mart 2010; 17:34:24 >
  • İlgili davranan tüm forum sakinlerine teşekkür ederim.Herkese iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.