Şimdi Ara

Receiverda usb den dosya izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bilgim yok yarın next ye2000 FTA veya next 2000 CIS vb bir cihaz alacağım. Sorum usb slota bir taşınabilir sürücü taktığımda (Fat32 ile formatlı) divx dosyası izleyebilir miyim? Ayrıca sorum bu iki modelin tek farkı CIS olana kart takılabilmesi midir (çok lazım değil de) pek bir farkı yoksa FTA olanı alıp geçeceğim..

• öyle bir şey olacagını zannetmiyorum. cıs olan fta dan daha çok işlevlidir.kart yuvası harici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost1968

Arkadaşlar bu konuda bilgim yok yarın next ye2000 FTA veya next 2000 CIS vb bir cihaz alacağım. Sorum usb slota bir taşınabilir sürücü taktığımda (Fat32 ile formatlı) divx dosyası izleyebilir miyim? Ayrıca sorum bu iki modelin tek farkı CIS olana kart takılabilmesi midir (çok lazım değil de) pek bir farkı yoksa FTA olanı alıp geçeceğim..

Direk usb belleği v.b. cihazları takıp mp3 dinleyebilir jpeg lerini görebilirsin.Film falan izlemek istiyorsan mevcut filmlerini cihazın desteklediği tek format olan .TS ye encode edip ancak ondan sonra seyredebilirsin.Kayıt yaparkende cihaz zaten TS olarak usb diskinde PVR adında bir dosya açarak oraya kaydediyor.Çok kaliteli kayıt yapıyor ancak bayağı bir yer tutuyor (1 saatlik kayıt yaklaşık 2 gb yer tutuyor.)Bendeki cihaz ye 2000 fta ve 5 gündür kullanıyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capdainn -- 28 Şubat 2008; 16:15:11 >

• en ucuz kaça bulunuyor fta modelleri.
  • BEnim de bir sorum olacak.
    2000 CIS modeline Digiturk kartını direk taktığım zaman digiturk kanallarını açar mı?
    Yoksa Digiturk uyumlu bir modül aracılığı ile mi takmam gerekiyor?
  • Next marka 109 ytl 12500 fta olması lazım
    Botech var 77 ytl
  • Dostum sormam lazım hangi kanalı kayıt ederken bu rakkamı belirlediniz acaba 1 saat=2Gb diye çünkü eğer normal kanallardan bahsediyorsak trt star show kanald atv gibi bunların ki bir saatte 2 gb dan fazla yapar örnek olarak biraz önce kayıt yaptım TV8 den 105 dakika ve boyut 6,50 Gb buradan yola çıkarsak 3,7gb yapar bir saatlik kayıt karşılığı ve bu değer seyretmekte olduğunuz kanalın yayın kalitesi ile doğru orantılı olarak artar veya azalır bilginize. yada 1:1 kayıt yapmıyorsa ona birşey diyemem kalte kaybı ile dediğiniz söz konusu olabilir ancak.

quote:

Orjinalden alıntı: ahkap1969

quote:

Orjinalden alıntı: dost1968

Arkadaşlar bu konuda bilgim yok yarın next ye2000 FTA veya next 2000 CIS vb bir cihaz alacağım. Sorum usb slota bir taşınabilir sürücü taktığımda (Fat32 ile formatlı) divx dosyası izleyebilir miyim? Ayrıca sorum bu iki modelin tek farkı CIS olana kart takılabilmesi midir (çok lazım değil de) pek bir farkı yoksa FTA olanı alıp geçeceğim..

Direk usb belleği v.b. cihazları takıp mp3 dinleyebilir jpeg lerini görebilirsin.Film falan izlemek istiyorsan mevcut filmlerini cihazın desteklediği tek format olan .TS ye encode edip ancak ondan sonra seyredebilirsin.Kayıt yaparkende cihaz zaten TS olarak usb diskinde PVR adında bir dosya açarak oraya kaydediyor.Çok kaliteli kayıt yapıyor ancak bayağı bir yer tutuyor (1 saatlik kayıt yaklaşık 2 gb yer tutuyor.)Bendeki cihaz ye 2000 fta ve 5 gündür kullanıyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soneralp -- 29 Şubat 2008; 23:55:48 >

• Next 2000 cis cihazımla Usb'ye tv programlarını kaydedebiliyorum.Ancak rayo kanallarına geçip ses kaydedemiyorum.Bunun bir yolu var mı?Bu şekilde kayıt yapan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.