Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
814
Cevap
10
Favori
49.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen gittin mi yavrum bu ülkeden gitmediysen hayde sen de git

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Sen gittin mi yavrum bu ülkeden gitmediysen hayde sen de git . Bu ülkeyi yaşanmaz bulanlar YAŞANMAZ HALE GETİRENLERDİR.

• Adamın mesajlarında direk bir hakaret yok gibi geldi. Kullandığı dil güzel değil. Avamlık basitlik akıyor. Buna karşın bir linçe kurban gitmiş. İşine gelirse demokrasi düşünce özgürlüğü vs. Diyeceksinki bunlar düşünce özgürlüğü olmaz. Ben zaten olmasın diyenlerdenim. Boşa masal anlatmayalım dünyaya da diyelim burda böyle bir şey yok. Aramayın boşuna. Demokrasi falan geç abicim.

• Sayfalar dolusu tartışacak ne buldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dava açacağım demiş. ne için açacak anlamadım? kendi sözlerine mi.

• Gelişmeler oldukça, TARAFSIZ bir şekilde ekleyeceğim, lütfen başlığı öne çıkaralım.

Technopat Recep Baltaş'a kapıyı gösterdiğini duyurdu

tarafsızmış, yersen :)

• ee napcak simdi bilen varmi??

• Çok tarafsızsınız gerçekten, tebrik ederim.

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı 

• @loiloyse @Xj9

Allahaşkına rica ediyorum yakınlarınızda bir Edebiyat hocası varsa bir daha danışın;

"Kapıyı göstermek" tamamen habercilerin de kullandığı bir deyimdir. Anlatımı daha çok güçlendirmek, daha çarpıcı ifade etmek için, ilişkinin sonlandığını daha keskin bir şekilde ifade edildiği durumu gösterir.

"Yollarını ayırmak" daha nötr iken, "kovuldu" "kapıyı gösterdi" "kapı dışarı edildi" ifadeleri yoğun ifadeler içerse de taraf belirtmez.

Taraf belirtmek dediğin şöyle olurdu:

... kapıyı gösterdiğini duyurunca herkes derin bir "oh" çekti:

... kapıyı gösterdiğini duyurmasıyla nihayet ondan hepimiz kurtulmuş olduk:

... kapıyı gösterdiğini duyurdu, ki yani fazla bile beklemişlerdi:

Ve bak, tüm samimiyetimle söylüyorum çağır Recep Baltaş'ı.

O da çok takıktır bu dil bilgisine, söz sanatlarına vs... Kesinlikle bana hak verecektir.

Boşu boşuna çıkarsama yapmışsın.

Olmayın şöyle kraldan kralcı. Yemeyin bu golleri Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı 

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Şutladı yazsan kimse takılmazdıTechnopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı  boş ver cevap vermeye gerek yok akıllarınca savunma yapıyorlarTechnopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı 

Gördük korona salgınında yurt dışı severleri hepsi buraya koştu gitseler ya İsrail'eTechnopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Aralık 2023; 5:2:31 >
  • Yahudilerin icat ettiği dine inananlar,yahudilere kan kusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kovulmamış, "görevinden ayrılma kararı almış"...hey gidi yurdum cahil insanı...

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Eleman ultra rahatsızmış desenize...

• sething kullanıcısına yanıt

uzaydan mı geldin yoksa makara mı geçiyosun?

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

hocam yapma allah aşkına , BİLGİSAYARIM MAVİ EKRAN VERDİ NE YAPMALIYIM gibi saçma sapan çözüm arayan , yıllardır bilgisayara flash takıp format atamayan insanların çözüm bulabileceği bir yer max malum forum .

hani şunları atıyorum hızlıca bunlar harici bi ton daha aktif forum var , zahmet edip scrolle anasayfada biraz aşağı gidip bakabilirsiniz . Amacım dh yi övmek değil ama birbiriyle kıyaslanmayacak iki bilgi kaynağı

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı

• mito1172 kullanıcısına yanıt

doğru msi fetişi de vardı bunların . tamamen duygusal demek ki Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı 

• teknopat meknopat hiç takip etmem, bilmem ama böyle bir adamı bu kadar barındırmışlar, bundan sonra da sponsor baskısıyla adamı anca kovmuşlarsa demek ki bunlar da aynı zihniyette insanlar. bu adamı kovmaları da bu siteyi kurtarmamalı, tamamen batıp kapanmalı.

bu kadar okuyan, takipçi insanı anlayamıyorum ben asıl. hakaret, ırkçılık herşey var adamda nasıl takip edersiniz bu siteyi, yazılarını falan okursunuz? anlaşılır gibi değil. bizim insanımız çok tepkisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 1 Aralık 2023; 11:37:7 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.