Yazında hata yok seni baş tacı eder hadi güle güle |
Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (41. sayfa)
-
-
Bos islerle ugrasmaya gerek yok aslinda isine bakicaksin
Kendi kendini yakmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle ama herifte öyle bir ego var ki her şeyi ben bilirim
-
Ben ne soyledigini unutmusum zaten soyle baktim burada yazilanlarada baya oldu o yuzden siz simdi kopek mopek felan dedi diyorsunuz sildim o yuzden yazimi
Yanlis anlamayin yani
Dedigim gibi adami tanimiyorum yani birkac videosuna bakmistim
Sorun değil sen linç severiz der gibi yazınca açıklama gereği duydum Aynen kız sakta bizde izlerdik işimize gelen videolarını da azıtıp bu işlere girmesine gerek yoktu işin neyse onu yap sana ne İsrail den din ırk olayından Müslüman değilsen kendine sen bak işine işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Ocak 2024; 5:28:25 > -
Ben bu arkadaşa kızmıyorum, üzülüyorum. Adı da Recep. Bu toprakların inancına, değerlerine nasıl bu kadar yabancılaşıp nefret edecek hale gelmiş.
-
Gayet bu ülkede paralı bir tip olmayı becermişte hemde eğitimi çok iyi olmamasına rağmen hadi fakirlikten, yeteneksizlikten loser olup söveni anlarımda.
O bayıldığı israilde o diplomasıyla anca onu garson yaparlar, eğitimi iyi olmadığı için iltica edemedi zaten, orda ne olucağını bal gibide biliyorda ondan, tükürdüğü kaba mecbur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ocak 2024; 15:8:24 > -
Bu ülkeden iki Recep gecti. Biri dini bitirdi digeri ateizmi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ne diyeyim Technopat ekibi bu konuda haklı bence. Adam kendi kariyerini bitirmiş resmen. Ancak tanınmış bir kişi olduğu için yeniden toparlanması uzun sürmez. Bu konuda şaşıranlar için bu adam fikirlerinde hiçbir değişikliğe gitmedi yıllar önce de böyleydi. Sadece son zamanlarda İsrail olayları patlak verdiği için bu adam düşüncelerini kendine saklayamamış ve her tarafa yaymış. Kendisini 2014-2016 dönemlerinde severek takip ederdim. Daha sonra kendisine olan ilgim düştü gerek forumda olsun gerekse de Youtube da olan olaylar olsun. Zaten geçen yaz bunlara benzeyen tweet ile insanların inançlarına hakaret ettiği için iyice soğumuştum kendisinden. Bu arada Technopat ekibi Recep Baltaş ın yerinde başka bir eleman olsaydı yine atardı bence. Sadece kurucunun ailesinden olan kişileri atmayabilirdi sadece uyarırdı en fazla. Ben Recep Baltaş ın Technopat ekibinden daha önce bir sürü uyarı yediğini tahmin ediyorum muhtemelen tüm uyarılara rağmen söz dinlememiş ve atılmak zorunda kalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten teknojinin t sinden anlamayan, birilerinin parası ile gündem olan, paranın gücünün konuşturduğu İsrail tohumu bir yahudi idi. Şimdi gitsin yahudi ülkesine hain
kopyala yapıştır styla yeni site açmış recai.. technopat'dan ne kadar üye çalcak bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X