İnanıp inanmamak kişinin bileceği iş yanlız bu ülkenin havasını soluyacaksın suyunu içeceksin ekmeğini yiyeceksin sonrada tweetlerde böyle şeyler yazacaksın hakettiğini bulmuş Recep BALTAŞ |
Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (37. sayfa)
-
-
Herkes istediğine inanabilir ama kimsenin nefret dolu şeyler yazma hakkı yok.
Hele ki bu ülkenin halkından para kazanıp yine halkına böyle şeyler yazmaya hakkı yok.
Özgürlük dediğimiz şeyin içini boşaltıyorlar.
Böyle halka hakaret eden alay edenler daha ağır cezalar almalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adam kendi forumunda kendisine küfür eden 13 12 yaşındaki çocuğun yşadığı yeri annesinin babasının ismini telwfon numarasını falan ifşalamıştı bir de tabi herifin twitter de ciddi olarak attığı her içerik shit post
kendisine geldi mi akan sular duruyor desene.
-
Yalnız bu mesajda bile virgül ile ziyan arasında boşluk yok. Ama neyseki burada sıkıntı olmuyor.
-
Bu mantıkla ülkenin ekmeğini yeyip suyunu içen , ATATÜRK e düşman olan embesillerde hakettiğini bulsun,
Kendisini tanımam etmem videolarını falan izlemişliğim vardır toplasan 10 15 tane işte o kadar.
Arkadaşın problemi dinlerler veya ülkelerle değil. Tamamen islam düşmanlığı. Daha önceden de bir çok tweet ve yorumuna denk gelmiş notunu vermiştim.
Çok üzüldüm ama bu duruma şaşıranlara üzüldüm. Bu dünyada işini kaybedip rezil olmak ne ki? Ahirette tüm insanlığın önünde rezil olmak karşısında.
O ayette bu dünyada Kur'an'a uygun yaşayıp sabredilirse ahirette cennet mükafatlarından bahsediliyor senin iraden zayıf olduğu için bu dünyada yasaklananları yapıyorsun Allah'ı inkar ediyorsun müslümanların ahirette kazanacaklarını kıskandığın için bocalayıp duruyorsun.
Burada ona yetişmek imkansız olur. :D
🤣🤣🤣🤣🤣 mükâfatlara bak sen,seni sapık seni😎😎
Menfaatçileri başka türlü adam edemezsin. Kim uydurduysa helal olsun valla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ee bu dünyada yasaklananları yapmanın bedeli öbür dünyada sonsuz cehennem. Sen cezalandırılırken o esnada müslümanlar Kur'an'da bildirilen ödüllere kavuşacak. Sen de ne kadar pişman olsan da nafile.
Erkeklere verilen ödül ayette açık ve net yazıyor,😎😎 kadınlara verilen ödül açık ve net nerede yazıyor,bilgi verde bayanlarda sevinsin 😉😉
Kadınlara dinde size vaat yok tarlaymışsınız diyorum kime desem hadi canım oradan diyor. Ciddiyim diyorum suratı asılıyor, cennet annelerin ayaklarının altında diyor ya diyor bazıları, öyle bişey de yok, biri yalan atmış yumuşatmak için diyorum.
Cennet erkeklerin cenneti, kadınlara ne oluyor anlamıyorumki. Açık açık cennette 70 huri var diyorlar. Siz yoksunuz işte huriler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Aralık 2023; 17:6:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi bilgi vereyim. Ayette açıkça yazıyor.
Allah mümin erkeklere ve mümin kadınlara içinde ebedî olarak kalmak üzere altından ırmaklar akan cennetler ve adn cennetlerinde güzel meskenler vaad etmiştir. Allah’ın rızâsı ise hepsinden büyüktür, işte büyük bahtiyarlık da odur. - Tevbe 72.
Teşekkürler,ben nebe 33 ayarında 😎
Örneğin cennet ehli olanlara göğsünde kıllarrı yeni bitmiş, üçgen vucudlu .. atıp ... sayan zımba gibi delikanlılar ve pırlanta yüzükler gibi gibi bir şey düşünmüştüm.
Nebe 31.32.33
Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.
Not , İsveç Norveç,rizede o bahsedilenler yerler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 5 Aralık 2023; 20:49:38 >
Ana muhalaefet partisinin başı Hamas terorist bir örgüttür derse ne demelerini bekliyorsunki bu vatandaşların?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 7 Aralık 2023; 21:37:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X