< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (40. sayfa)
-
-
Her yerden ayrıldıktan sonra vakit kaybetmeden yeni bir platform kurmuş Techolay adında:
youtubeTeknoloji haberleri, oyun haberleri, akıllı telefon haberleri, ürün incelemeleri, PC ve konsol dünyasından gelişmeler ve çok daha fazlası Techolay’da!https://www.youtube.com/@Techolay?si=e6y6rsqZaQ6cD7cy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TecholayyoutubeTecholay YouTube kanalına hoş geldiniz. Teknolijk gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.https://www.youtube.com/watch?v=29cSEhcmLg4
Las Vegas'a 0 sponsorla gittiğini söylediği videoyu izledim. Tebrik ederim. Gerçek anlamda sıfırdan işlere koyulmuş. Bildiğin format sonrası temiz kurulum.
Zaten uzmanlık alanında ilerlesin, hiçbir fayda sağlamayan çatışmalardan uzak dursun, başarı kendiliğinden katlanarak gelecektir.
Geride sadece kocaman bir keşke kaldı. O da artık hayat tecrübesi. Tüm Türkiye ibretlik bir vakaya tanıklık etti.
-
tipi çökmüş resmen yıprandığı bellli artık herhalde siyaseti ve dini ağzına almaz.
-
Kerimcem dolar 30 olmus birak bu konulari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orası başka konuda, sponsor arıyorda ona artık sponsor olucak firma batar daha çok bekler sponsoru :) neyse islam düşmanı ateist fanları 3-5 birşey atar artık.
niye iltica etmedi hayret cennet israil avrupa onu bekliyordu kollarını açmış şaşırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Ocak 2024; 23:23:18 > -
Site açmış acaba yine tdk lık yapıyor mu? nokta koymadın ban büyük küçük harf kuralını çiğnedin ceza aldın gibi
-
Kimse linç atmadı kendisi kaşındı aşırı ukala biri insanı küçümseyerek konuşup aşağılayan bir tavrı vardı. Müslümanları kastederek İsrail gelirse fino köpeği olursunuz dersen linçi yersin gereksiz işlere girmeye gerek yok Müslüman değilsen kendine kimseye köpek diyemezsin
-
Bu kadar tanımadan önce benim için "tek olayı" buydu.
Bilinçaltı, site ismini seçerken gönderme yapmış olabilir.
-
technopat'ı kopyala&yapıştır yapmış.
-
Bunu forumdaki İslam düşmanlarına anlatamazsın.
-
Techopat güncellenmiş hali Techolay. Kemal Sunal E-Kolay reklamına dayanıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 12 Ocak 2024; 14:11:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Techolay’a üye oldum.Recep kardeşimizi yalnız bırakmayalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Epeydir oradan hesabımı silmiştim oradan doğru karar.
-
O tiplerle muhatap olmam herkesin Müslümanlığı kendine
-
Turkce fetisisti olan adam actigi sitenin adini Turkce koymuyor. Bu rahatsizin sitesine onun bu huyunu bilen kimse uye olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X