Bildirim
Recep Baltaş'ın cevap hakkı vermeden konuyu kilitlemesi (5. sayfa)
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oraya keşke din tartışması sıçratmasaydınız!
Politika ve din girince forum biter. İnsanlar düşünsel ve fiziksel gücünü bu boş muhabbetlere yoruyor. Dinin zaten sunduğu en iyi savunma ayetler var ayetler, bir de
sureleri birbirine bölüp çarpıp delil sunmak.. -
size hakaret eden, yazdıklarınıza kendi düşünceleri dışında değer vermeyen, saygı göstermeyip saçma sapan sebeplerle banlayan bir platformda ne diye durursunuz, gurur yok mu sizde -
Senin dediklerine göre Allah'ın adaleti keyfe keder, canı nasıl isterse öyle mi?quote:
Orijinalden alıntı: kaiberdono
kusura bakma da sen cevap verememişsin ki adama.
adam diyor kabul etmiyorum. kadın erkek eşit yaratmadıysa inanmıyorum. anladığıma göre Allah recep baltaşa sormalıymış insanları yaratırken o zaman. Buradan adamın dağ gibi egosunu görebilirsin.
adalet insanlar için farklıdır, Allah için farklıdır. Allahü Teala kendi mülkünü dilediği gibi kullanır. Onun adaleti budur. Bazısına ufak günahlar için azap eder, bazısına dağ gibi günahı olmasına rağmen ufacık bir sevaptan rahmet eder. Kimseye hesap vermez. Daha yetkilisi üstü amiri yoktur.
O zaman ben günah işleyeyim bana rahmet etsin dersin, bir bakarsın son nefeste imansız gitmişsin. İşin çaresi bol tövbe etmek, günahlardan kaçabildiğine kaçmak. Emirleri uygulamak.
-
R.baltaş balonu da yakında patlar. -
Recep baltaş kim? Niye kaale alıyorsun hocam. Salla gitsin kendi ufak forumlarında eğlensinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
recep bu ne yapsa şaşırmıyorum artık -
Konuyu açacak baska mecra bulamadiniz mi acaba? Teknoloji forumunda din muhabbeti yapiyorsunuz. Gidin dini forumlarda konu açın bence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gereksiz forumlarin konulari neden burda aciliyor? Kim takar Baltas Recebi? -
Şu recep denen eleman için birbirinizle kavga etmeye,kalbinizi kırmaya değmez bile.
Bırakın adam noktalar,virgüller ile yaşasın
Adam gayet mantıklı konuşmuş. İçimden şu alpha romeo ne salakmış dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok sevmezdim başlarda Recep Baltaş'ı, itici geliyordu ama bu yazdıklarını okuyunca sevmeye başladım. 1 senedir aradığım en doyurucu bilgileri de kendi youtube kanallarındaki incelemelerden almıştım. Bundan sonra daha sık takip edeceğim kendisini, teşekkürler bilgilendirdiğiniz için -
Kendisi adına çok üzüldüm, bizim ilkokulda sorduğumuz soruları soruyor ya , çok yazık..
Allah insanı dinden cikartmasin..Böyle oluyormuş demek ki
İNANANLAR İNANMAYANLAR ARTIK TARTIŞMAYIN KARDEŞİM BİRBİRİNİZLE.
Yahu inanan arkadaşım, inanmayan sana göre zındık, kötü tamam o yanlış yapıyor sana göre.
Ama aynı şekilde sen de ona göre zındıksın yanlış yapıyorsun o zaman.
Senin inanmandaki mantık ne kadar haklı ve doğru ise onun da inanmamasındaki mantık da o kadar haklı ve doğru.
Ve artık inanmayana ayetler ya da hadisler örnek göstermeyin. İnanmıyor yahu adam be hadisi ayeti gösteriyorsun.
La insanı insan olduğu için sevin. İnanmak inanmamak insanın kendi bileceği kendisini etkilemesi gereken şeyler. Artık şu dini konuşmayın şu ülkede. Anlayın artık senin inanmanın veya inanmamanın birbirinize yararı da yok zararıda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 28 Ocak 2020; 1:58:59 >
Recep Baltaş'ın ateist olduğunu öğrenmiş olduk beyler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum konu kadınların değersizliği fakat aksini idda eden tek bir şey sunamıyorsun. Israrla da hiçbir şeyi kabul etmiyorsun konuyu kilitlemesi iyi olmuş. KONU KİLİTLEMESİ BİLE SANA YETMEMİŞ OLACAKKİ BURAYA TAŞMIŞSIN -
Bak burda bile bu konunun açılması onun hoşuna gitmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: mert_özcan
Şu recep denen eleman için birbirinizle kavga etmeye,kalbinizi kırmaya değmez bile.
Bırakın adam noktalar,virgüller ile yaşasın
Kendinden bahsedilmesinden, prim yapmaya çalışıyor zaten kendisi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın nerde değersiz yahu? Annelerimiz, delice aşık olup evlendiğimiz eşlerimiz, gözümüzden sakındığımız evlatlarımız.. Hayatımızda belki en çok sevdiklerimiz hep kadın değil mi?
Bir insanin kendini en huzurlu ve güvende hissettiği yer evidir, o evi de ev yapan eştir.
Kadın ve erkeğin yaratılışı her açıdan birbirinden farklı, uydurma bir kavram olan kadın erkek eşitliği mesnetsizdir ve ayrıştırma ve ötekileştirme amacına hizmet eder.
İnanıp inanmamak kişinin hür iradesine kalmış birşeydir. Ama göz var izan var, kadınlar olmadan hayat olmaz, kadın erkek eşit değil o zaman inanmıyorum kafası numune bir kafa. -
Şarap gibi çocuk. -
Bunu söylemek için aksini ispat etmekte sana düşüyor buyur bekliyorum.
Kuranın ilk ayeti "OKU" diyor ama okumayıp sağdan soldan bilgilerle eleştirmek olmuyor.Şimdi aksini ispat etmen için okuman gerekiyor seninde.
Kuranda yazıpta yanlış buldugun bişey varsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim.Bilmediğimide araştırıp gerçek dayanaklarla cevaplayabilirim.
Tabi anlayana davul zurna az anlamayana sivrisinek vız gelir dersen orası ayrı konu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X