Şimdi Ara

Recep Baltaş'ın cevap hakkı vermeden konuyu kilitlemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
10.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak etme Reco öbür tarafta Allah nasip ederse görürsün Anyayı Konyayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediklerinize katılıyorum fakat yaratıcıya inanmayan birine yaratıcının adaletinden örnek verme ihtiyacı duymadım. İmanı olmayan birine günah sevaptan bahsetmekte gereksiz olmaz mı? Hatam varsa affola.
  • Recep baltaş boş adamdır. Dikkate almayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisiz bu konuda tek bir fikri bile olmadığını tartışmadan kaçınarak göstermiş. Tipik cahil bir ateist aldırmamak lazım.
  • ateyizler yallah technopata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner.Pasha

Hocam dediklerinize katılıyorum fakat yaratıcıya inanmayan birine yaratıcının adaletinden örnek verme ihtiyacı duymadım. İmanı olmayan birine günah sevaptan bahsetmekte gereksiz olmaz mı? Hatam varsa affola.
    siz de haklısınız hocam. ancak yazılarına dikkat etti iseniz bu adam bir islam düşmanı. bu tür adamlar mantıklarına uymadıklarını düşündükleri herşeyi inanmamaları için bir sebep olarak sunuyor. ancak hocam, sıkıntı yok bir gün herkes ölecek. orada ben bilmiyordum inanmadım saçma geldi aaa nası olur deme olmayacak.
  • Konu kilitli değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner.Pasha kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten her mezhep kendine göre fetva vermiyor mu? Bence mezhep diye bir şey olmasa daha iyi olur.

• TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım, cevap yazmam için konuyu açtı kendisine teşekkür ediyorum. Yakışanı yaptı.
  • vexra V kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam namaz nasıl kılınır, oruç nasıl tutulur vb. ibadetlerin detaylarını nasıl öğrenecektik. Ehli sünnet mezhebi peygamber efendimizin hayatını temel alır. Örneğin ben, Maturidi, Hanefi görüşünü taklit ediyorum.İslam nakil üzerine temellidir.
  • İsmini Değiştirsin Önce "Recep"
    Sonra İslama,Kurana Aklı Sıra Laf Atsın Gerçekten Gülünecek Durumda

Bu Recep Denilen Şahsın Ne Zaman Konusu Olsa Burda İşi Gücü Allah(cc) ,Kitapı Karalamak Oluyor Nasıl 1 Kini Varsa Kus Kus Bitmedi İslamiyete "Recep" İn
  • Teknoloji hariç herhangi bir konuda yorum yapmaması gerektiğini düşünüyorum bu elemanın. Nitekim videolarında da yanındaki herif konuşurken suratına bakıp sırıtması hareketi beni benden alır. İki filli pc teknoloji lafı söyleyenin YouTube fenomeni yapan çoluk çocuk kitlemiz sayesinde alıp yürüdü kendisi. Yoksa bi numarası yok.

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Videolarında ekstra yaptığı herhangi bir olay yok biraz zaman harcayıp rahatça yapabileceğiniz bir olayı videolaştırıyor sadece bu.
  • Technopat kadar saçma bir forum yok şu dünyada.

Hiç sevmem recebide isminin hakkını veren biri değil.

• Bu adam yaninda kiz arkadasi varken, cinsel hayatlari ile ilgili sorular sorulunca, kizin yanitlamasina izin veren; kiz bulamadigi icin kendinden 10 yas kucuk kizla sansini deneyen eleman degil mi?

Cok komik buluyorum bunu, Allah yaratmis onu yargilamiyorum ama kendini ne saniyorsa herkese isimle hitap etmeye calisip, agir tavirlara girmeye calismasi son derece komik,
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    asfkuykakjyhsfaskf çok güldürdün kardeşim :D geçen baya oluyor bir üyelik açıp birşey sorayım dedim imla kurallarına uymadım diye ban yemişim
  • Yine bir Technopat admini zulmü.Üstelik DH'ye çöp demiş.

Recep Baltaş'ın cevap hakkı vermeden konuyu kilitlemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 26 Ocak 2020; 0:19:28 >

• Caner.Pasha kullanıcısına yanıt
    Hocam Kuran'da yazıyor zaten? Bir Mezhepe uymak zorunda değilim ki.

• vexra V kullanıcısına yanıt
    Sorularla İslamiyet
    MEZHEBE BAĞLANMA, bir mezhebe uymak » Sorularla İslamiyet
    https://sorularlaislamiyet.com/kaynak/mezhebe-baglanma-bir-mezhebe-uymak
    okumanızı tavsiye ederim hocam.

• Ona kızmıyorum, ben de onun kadar çirkin olsam ateist olurdum herhalde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.