< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner.Pasha -- 25 Ocak 2020; 22:54:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner.Pasha -- 25 Ocak 2020; 22:54:30 > |
recep baltaş bunu hep yapar. adamın dine ve ülkeye garezi var.
|
Yaptığı zorbalık. İfade özgürlüğüne aykırı. Kendisinin hakkı yolda işgal edilince olay çıkarmasını biliyor. Ama söylediklerine katılıyorum.
|
HATA SENDE BU TİPLERLE TARTIŞMAYA GİRMİCEKSİN KARDEŞİM
TEPEDEN BAKAN Bİ USLUBU VAR BİDE SİTELERİNİN SAÇMA SAPAN KURALLARI YOKMU TÜRKİYE DE BAŞKA Bİ ÖRNEĞİ VARMI BİLMİYORUM İMLA KURALI FELAN KAFAYA GÖRE KONU KAPAMA SANKİ DERŞİN ARŞİMENTİN SOL YANAĞI |
Recep baltaşı muhatap alarak siz hata yapmışsınız umarım böyle abuk sabuk insanları takip etmezsiniz bundan sonra diyeceğimde konuyu açtı diye tşk etmişsin birde. Böyle adamlara prim verirseniz sizi daha çok eziklerler.
Atayist Recep madem insanların dini görüşlerine saygın yok. O zaman ismini Sebastian olarak değiştirmekle işe başlamalısın |
Recep sonuna kadar haklı konu kilit
|
Bu recep baltaş denen elemanın ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
|
Aynen öyle bir videosu vardı. Ağlamaktan helak olmuştu eleman
|
bu gibi bir baltaya sap olamamış kişiler YouTube nimetlerinden yararlanıp kitle sahibi oluyor başarı sanıp millete artistik yapıyor. Konu siyaset, takım, dini inançlar ise kullanacağın kelimeleri seçerek kırıcı olmadan hakaret vari olmadam sohbet edeceksin. Ağzına geleni söyleyip milleti susturursan kişiliğini konusunda hiç de hoş olmayan fikirlere sahip oluruz.
|
Ya kardeşim böyle insanlar gezmeye, tozmaya, içmeye, eğlenmeye, cinsel ilişkiye vs. alışkın olduklarından İslami kurallar bunlara ağır geliyor. Bir zaman sonra kalpleri mühürlenince iman eksikliğinden kaynaklı o yolda devam edip İslam'a suç atıyorlar. Keza tam tersi durumda da aşırı radikal İslamcı grup türüyor. Ve bu gruplar İslam'a aşırı zarar veren gruplardır.
Bunlara desen ki İslam'a göre yaşa, yaşamaz Kadınları ikinci plana atıyormuş muş muş da muş muş Kız çocuklarını gömülmekten kurtaran İslamdı. Kadınlar Kadı bile olmuştur. Bununla beraber çeşitli meslek, iş gruplarında kadınlar çalışıyormuş. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasasa671 -- 25 Ocak 2020; 21:30:3 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|