Şimdi Ara

Kredikartım kırıldı çalışırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
24.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞteüniversiteli kartımın sağ üst köşesi kırıldı
    sarı chip in olduğu kısımda sorun yok
    yeni kart almakla uğraşmak istemiyorum
    acaba şuanda çalışırmı hep kullanıyorum ama dikkat etmedim pos makinasına
    dik sokuluyosa çalışır gibime geliyo
    banka kartımda da alt kısım kırık çalışıyor manyetik kısım üst kısımda ve yatık olarak alışverişlerde çekiliyor ondan eminim
    kredi kartı çalışırmı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4libu -- 4 Nisan 2012; 11:11:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kırık Kredi Kartı Çalışır mı?

Kırılan kredi kartınızın çalışıp çalışmayacağı, hasarın boyutuna ve kartın hangi kısmının kırıldığına bağlıdır. Çoğu durumda, kartın manyetik şeridi veya çipi hasar görmüşse çalışmaz. Ancak kartın sadece kenarları veya plastik kısmı kırılmışsa, yine de bazı durumlarda çalışabilir.

Kırılan Kredi Kartını Çalıştırma

Kırılan kredi kartınızı kullanmayı denemeden önce, aşağıdaki adımları izleyerek kartın hasarını tespit etmeniz önerilir:

• Kartın manyetik şeridi veya çipi çizik veya hasarlı olup olmadığını kontrol edin.
    • Kartın kenarlarının veya plastik kısmının kırık olup olmadığını inceleyin.
    • Kartın içindeki metal çipin hasar görüp görmediğini araştırın.

Kartın manyetik şeridi veya çipi hasar görmüşse, çalışması pek olası değildir. Ancak diğer durumlarda, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

• Kırık Kartı Bantlayın veya Yapıştırın: Kırılan kenarları tekrar birleştirmek için şeffaf bant veya yapıştırıcı kullanabilirsiniz. Bu, kartın manyetik şeridinin veya çipinin hizalanmasına yardımcı olabilir.
    • Kırık Kartı ATM'ye Yerleştirin: Bazı ATM'ler, kırık kredi kartlarını kabul edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Ancak kartın yutulması riski olduğunu unutmayın.
    • Bankanızla İletişime Geçin: Kartınız hasar görmüşse, bankanızla iletişime geçerek yeni bir kart talep edebilirsiniz.

Kırılan Kredi Kartı Çalışmazsa

Kredi kartınız kırıldıktan sonra çalışmaması durumunda, aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

• Kartın içinde kalan bakiyeyi kontrol edin.
    • Kırık kartı güvenli bir şekilde imha edin.
    • Bankanızla iletişime geçerek yeni bir kart talep edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • +++++++++++
  • yokmu tanıdık bakkal çakkal . 4-5 liralık birşeyler al kart çalışmazsa nakit verirsin ögrenmiş olursun hem
  • bi ara markette deniyeyim olmadı banka kartından çektircez ne yapalım
  • Çalışması lazım da ATM geri vermeyebilir kartını
  • Pos makinesinde calisir atmde calismaz
  • Kırılan kısma kendin kartondan bir köşe yap hiçbirşey olmaz bu sadece atm ye soktuğun zaman lazım olacak birşey yoksa post cihazları %100 eminim ki çalışır çipine zarar gelmedikten sonra. 1 yıl maximum kartı bu şekilde kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.