Yanlız değilsiniz milyonlar olup sokaklara dökülelim
arog geliyor bundan kat kat güzel olacak
Gerçekten De Yanlız değilsin.
Yanlız değilsin bende hiç beğenmedim Dikkat Şahan Çıkabilir programını hiç kaçırmadan izlerdim ama filmini hiç sevmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse
Eğri oturup doğru konuşmak lazım Taksimden bir iki tanıdığımda oynadı filmde metalci tayfası Bu adamın işi skeç film filan olmamış boş bir film, Umarım bizede entel demezler
al benden de o kadar
Bu adama reklam filmlerinde bile tahammül edemiyorum sinema filmine hiç katlanamam sanırım. ,Bu kadar basit esprilere nasıl gülünüyor anlayamadım ,Birde neden çoğunluk YANLIZ yazmış YALNIZ olması gerekirdi
gora daha iyiydi.ivedikte basit espiriler ve bişey kazandırmadı
quote:
Orjinalden alıntı: ilker32
Bende mi bir gariplik var yoksa benim gibi filmi beğenmeyen başkaları da var mı ? Basit espriler, sıradan konu ve saçma sahneler... Zaman kaybı bence...
Şahan tv de iken çok süper skeçler yapiyordu.dikkat şahan çıkabilir programı süperdi.Fakat aynı şeyleri film için söyleyemeyeceğim ha filmde gülmedim evet güldüm ama bir kere izledim 2. kere izlermiyim çok zor. G.O.R.A. yı 3kere film izledim. A.R.O.G. u kaç kere izlerim bilmiyorum
Yanii.. Ekle benide.
filmine gittim beğendim hatta çok güldüğümü hatırlıyorum ama o kadar çok tvye vs çıktı ki artık baydı.tvde görünce artık kanal değiştiriyorum.resmen suyunu çıkardılar ivedik tuttu diye
şahan sinemayı bıraksın skeçlerine devam etsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Atv'de iken çok seviyordum da filminden nedense nefret ettim.
aynen.zaten filmilik bir tarafı yok nasıl oldu da ilgi çekti.neyi ilgi çekti hiç anlamadım.ha sorunca doğallığı ilgi çekti diyorlar ama sen bu davranışları dışarıda yap bakalım ne yapıyolar sana insanımızın film anlayışı hiç yok.kurak zihniyetler diyorum başka bi şey demiyorum.bu filme kocaman bir
Ben izlemememe rağmen berbat bir film olduğunu tahmin ediyorum...
A.R.O.G
gereksiz bir yapim
Sıradan bir komediydi.Yıllardır milletin bildiği kamyoncu hayatı biraz hanzo yaşamı gibi basit şeler kullanılmıştı. A.R.O.G. daha iyi olur inşallah.
Bende Pek beğenmedim Çok komik değil
Bende beğenmedim beğenmeyen çok var merak etme yalnız değilsin
Çok aptalca bir film
bırakya uyuz oluyorum şahanın yaptıg her seye uyuz oluyor hepsı cok kotu
insanı izlerken sıkmıyo ama bu onu sinema filmi yapmaz sıradan bir tv filmi olabilir anca