Şimdi Ara

recevier ve 5+1 ses sistemi bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=154511&productId=evpiranmdt88b linknideki piranha 5+1 ses sistemi next 2000 x cis plus uydu alıcısına bağlanabilirmi? recevierin arkasınsa audio L ve audio R ses çıkşları mevcut.. (aynı çıkışlar dvd dede var. bir arkadaşım dvd ye bağlanır recevier e bağlanmaz diyor)
    ilginiz için şimdiden teşekkürler..

• hocam aldıysan hayırlı olsun recevierin arkasınsa audio L ve audio cıkışı benimkinde 4 sanırım sana tam olarak bilğiveremicem ama ben kendim bağladım nasıl bağladım çift nası diyorlar soket.chat.neyse ondan iki tane aladım kendim deneme yanılma yöntemiyle kurdum cok ğüzelde calışıyor bendekide 5+1valla yaptım ama bunu anlatamaya kalksam biraz arap sacı ğibi olur..çünki teknik kelimeleri pek anlamıyorum..ses çıkışınıda hem tv verdim hemde dvxverdim tv acdığım zaman sen 5+1 cıkıyor dvx actığım zamanda 5+1 yararlanıyorum yani capraz bağlantı yapdım...saygılar
  • hiç gerek yok receiverinde scart girişi olmasına dikkat et zaten 200 cıs super plusta 2 scart girişi var ordan paralel bağlantı yapıyorsun bende lg ev sinema sistemi var ben sesi 5+1 alabiliyorum aparat falanda almadım.sadece şuna dikkat et nextlerin yanında verilen scartla çok dandik daha kaliteli bir scart al o zaman görüntü çok düzeliyor

saygılar
  • Alacagın bir ampli sistem olsun ve optic çıkışı %95 zaten olacaktır, receiver'inda da optic çıkış varsa digital baglantı yapmış olursun hem

Saygılar
  • nasıl oluyor o iş kardeş bende bende mıcrolab var 5+1 ama optik çıkış yok recevarda var ama kulanamıyorum bende 2+1 olarak kulanıyorumtabi tam verim olmuyor bunu 5+1 gibi nasıl kulanırımsence şu an l r çıkışını kulanıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: meric22

hiç gerek yok receiverinde scart girişi olmasına dikkat et zaten 200 cıs super plusta 2 scart girişi var ordan paralel bağlantı yapıyorsun bende lg ev sinema sistemi var ben sesi 5+1 alabiliyorum aparat falanda almadım.sadece şuna dikkat et nextlerin yanında verilen scartla çok dandik daha kaliteli bir scart al o zaman görüntü çok düzeliyor

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.