Şimdi Ara

Reciever'ı Bilgisayara bağlamak hakk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Nextstar YE-18000 marka model bir cihaz var ve yıllardır kullanırım ama pcye bağlamak istediğimde ses alamadım daha doğrusu monitöre bağladım hdmi girişten görüntü geldi ama ses yoktu.Monitörün modeli acer s235hlabii.Acaba uydu cihazından gelen hdmi kablosunu ekran kartına mı bağlamalıydım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Arkadaşlar elimde Nextstar YE-18000 marka model bir cihaz var ve yıllardır kullanırım ama pcye bağlamak istediğimde ses alamadım daha doğrusu monitöre bağladım hdmi girişten görüntü geldi ama ses yoktu.Monitörün modeli acer s235hlabii.Acaba uydu cihazından gelen hdmi kablosunu ekran kartına mı bağlamalıydım?

Selamlar,

Monitör'de entegre hoparlör var görünüyor. Monitör'ün display'in ayarlarına girip, entegre hoparlörün kapalı olup olmadığını kontrol ediniz. Hala ses alamazsanız, harici hoparlör edindikten sonra, uydu cihazının compozit çıkışından da ses almak mümkündür.

Uydu cihazını PC 'de sadece anakart'a bağlayabilirsiniz. Tabi sizdeki PC'nin anakartında HDMI IN özelliği mevcut ise !

PC'nin anakartında HDMI IN girişi yok ise, PCI yada PCI-E porta takılabilen HDMI capture card alırsanız, uydu cihazının HDMI portundan çıkan görüntüyü PC'den yakalayabilirsiniz.

Ekran kartlarında HDMI IN özelliği bulunmaz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 30 Mart 2014; 14:09:47 >

• hocam entegre hoparlör yok diye biliyorum.tekrar bir bakayım.sağolun
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    benim pcdeki ekran kartımda hdmi girişi var.yani hdmi takılabiliyor.ama inmi outmu bilmiyom buraya yazdıgım mesajdan sonra pcyi kapatıp bi bakacam.ben ekran kartına uyduyu taktım ama herhangi bi algılama yok.anakartımdada ayrıca hdmi var bide ona bakim.serkan diyelim taktık hdmiye.bilgisayar nasıl algılayacak görüntüyü ne şekilde alacaz herhangi bir programa ihtiyaç varmı.görüntüyü aldıgımızda pcde aktif olacakmı yani pcde herhangi bişe yaparken uyduyuda izleyebilezmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.