Bildirim
Recovery DVD ile sistem kurmak
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet kurabilirsin o dvd'leride sakla recovery bölümünde orjinal işletim sistemi ve sürücüler kuruludur ortalama modeline göre kapasite 16-20gb arasıdır.recovery dvd'lerini sırasıyla numaralandır aynı oyun kurmak gibidir boot bölümünden cdrom ilk sıraya alın sırasıyla takacaksınız dvd'leri sizden sırasıyla isteyecek,yalnız sorunsuz yedekleme yapın zaten sizi uyarır yedekleme tamamlanamadı diye,adi dvd kullnamayın yazarken hata veriyor dvd r+ yazanlardan kullanın. -
benim icinde çok faydalı olmuş burası, arkadas ssd takicagi için recovery bölümü gider, peki bu recovery Cd'leri ile kurduğumuz sistemde hdd ye yüklediğimiz uygulamaları da beraberinde yükler mi ? Bir de windows orijinal mı olucak? E o zaman herkes bu sekilde orijinal windows yüklemez miydi ? Açıklayıcı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaslar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonradan yüklediğiniz uygulamaları yüklemez sadece recovery dvd'sinde olan sürücü ve işletim sistemini yükler orjinal olur recovery sistemi orjinal olmasını sağlar farklı bir model veya markaya sahip makineye kurun olmaz recovery uyum sağlamaz çünkü.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geçersiz api istek parametresi nedir
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bilgisayarım ne kadar eder
- epson atık mürekkep pedi resetleme key anahtarı
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- ekran videosu alma
- dlss nedir
- 0xc00007b hatası çözümü
- wifi hızlandırma
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X