Şimdi Ara

Recovery DVD oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle söyleyeyim Recovery DVD nasıl oluşturur bilmiyorum. Gerçi HP pavillion serisindende daha önce kullanmadım. Bir hocamızın ricasıyla bilgisayara kurulup yapılması gerekiyormuş, CD lerini istedim yok dedi. İnt. bakayım dedim Recovery DVD lazımmış. bunu da bilgisayardan oluşturmam gerekiyormuş..

peki Recovery DVD yi nasıl oluşturabilirim. forumda aradım bulamadım. bulan varsa linkini verirse sevinirim

• Bende Acer5920G var. Aynı recovery işlemi onun için de gerekiyor. Ben de başlarda bunu nasıl yapacağımı bilmediğim için Back up oluşturdum. Ama sonradan arkadaşlar bunu 5920G grubunda resimli olarak hazırladılar. Gayet de güzel olmuş. Ama Hp için geçerli midir aynı recovery şekli bilmiyorum bi bak istersen.
  • Recovery DVD'si oluşturmak için Başlat->Programlar-Recovery Menager'den recovery cd'si oluştur gibi bir seçenek vardı. oradan yapılıyor.Yanında 2 adet kaliteli dvd bulundur ve oradaki yönergeleri izle gayet kolay yaparsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 15 Şubat 2008; 11:53:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atleticos

Recovery DVD'si oluşturmak için Başlat->Programlar-Recovery Menager'den recovery cd'si oluştur gibi bir seçenek vardı. oradan yapılıyor.

şu an bakamıyorum ama yarım saat sonra getirecekler. Umarım olur. şimdiden Teşekkürler
  • peki bu Recovery olayı ghost gibi mi. Yani İleride kurduğumda şu anki sorunlarda olacak mı? yoksa fabrika ayarlarımı?
  • Anne karnından doğduğu kadar temiz olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 15 Şubat 2008; 12:12:29 >
  • arkadaşlar ben de hp compaq var . dediğiniz şekilde recovery den dvd oluşturdum ama hiçbişi yazmadı bi daha denediğimde sadece bi sefer oluşturabilirsiniz dedi oluşturdugum dvd nin içi boş bu yüzden format da atamıyorum bilgisayara ne yapıcamı sölerseniz çok sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapu

arkadaşlar ben de hp compaq var . dediğiniz şekilde recovery den dvd oluşturdum ama hiçbişi yazmadı bi daha denediğimde sadece bi sefer oluşturabilirsiniz dedi oluşturdugum dvd nin içi boş bu yüzden format da atamıyorum bilgisayara ne yapıcamı sölerseniz çok sevinirim..

Evet malesef artık Recovery DVD oluşturamazsın. Çünkü sadece bir kere teşebbüs edebiliyorsun oluşturmak için. Yani başarılı oldu, oldu. Olmadı bir daha yapamıyorsun.

Şimdi ne yapabilirim dersen ise, bilgisayar açılışında F11 e basarsan Recovery Partitondan formata başlaması lazım eğer Recovery Partitionun sağlam duruyorsa.
  • arkadaslar benimde hp pavillion dv6500 notebook pc laptopum war ve recovery dvdsi olusturup Xp ye geçmek istiyorum. bilgisayar kontrolü, yazılım programı yeniden yükleme, donanım sürücüsü yeniden yükleme, microsoft sistem geri yükleme, sistem kurtarma, kurtarma diski oluşturma, kurtarma raporunu incele, kurtarma bölümünü kaldır şeklinde bir çok seçme war. bunlardan kurtarma diski olusturmayı seçeceğim değilmi? cd nin bi kere olusturulabilmesi elimi kolumu bağladığı için teyid ettirmek amaçlı sordum cevağlar için şimdiden tesekkurler. selamlar....
  • hp bilgisayarımı çökertmeyi başardım uzun hikaye.. recoveryi bölümünüde bozdum elimde birtek daha önceden harici diske recovery klasörünü koplayaladım nolur nolmaz diye şu an çökmüş bir bilgisayar ve hddye kayıtlı recovery var bunları nasıl bulkuşturup yeniden kucaklaştırıcam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.