Şimdi Ara

Recovery Girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, elimde açılmayan bir HTC Desire 820 var aniden kapandı ve açılmadı. Cihaz fastboot mode giriyor ve dosyaları flashlayabiliyorum fakat recovery geçmediği için cihazı açamıyorum. Aynı şekilde factory reset denediğimde de entering the recovery yazısından sonra kapanıp beyaz htc ekranında kalıyor. Çözümünü bilen var mıdır?

• aynı sorun bende de var htc desire 820 recovery ve factory resette kapanıp htc yazısında kalıyor ruu buldum kurmayı enedim doğru romu bulun tekrar deneyin hatası veriyor.unlock yaptım farklı recovery ler flaş ladım yine açmıyor receveri ye giremediğim için telefon da açılmıyor ilk açılışta htc yazısında kalıyor varmı bi çözümü veya uygun room yada recovery.img bilen .şimdiden teşekkürler
  • akranx A kullanıcısına yanıt
    Birebir durumdayim garanti varsa zaman kaybetmeyin kvk anakart degisecek dedi garanti olmadigi icin cihaz bekliyor. Üniversite sinavlari gecsin bakacagim.

XDA da birebir ayni sorunu yasayan biri olmus hatta o da Türk ayni sorunu yasamis sonradan yapmis bu anakart arızası degil ama bulursak birbirimizle paylaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.