Öncelikle buna benzer konular forumda açılmış bulunmakta ama hiç biri bana bir çözüm olmadı bilgisayarımı alalı 2sene oluyor ancak kurtarma cdsi Vs. hiçbirşey yok yani kayboldu Bilgisayarım Casper Nırvana İntel Core İ3 işlemcili Model kodu ise:A15HE idir bilgisayarımda son 1 haftadır ses kesilmesi yaşıyorum ve recovery yapmak istedim f11 tuşlarını ve f8 kombisyonunu kullanıyorum windows onarma çıkıyor tıklıyorum Sistem geri yükleme çıkıyor 2 adet tarih çıkıyor biri sistem ismi diğeri ise avast isimli bu tarihler 05.03.15 tarihi gösteriyor yani o güne götürüyor bilgisayarı benim yapmak istediğim ise bilgisayarı ilk aldığım güne çevirmek biraz uzun oldu ama bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ve konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim teşekkürler..
Müşteri hizmetlerini arayıp sordun mu? Recovery'nin standart bir yolu yok çünkü.
Hayır aramadım ancak şöyle birşey daha eklmek isterim ki bu önemli ben ilk formatı aldığımdan beri 2 ay önce attırdım home bassicden windows professionale geçiş yapıldı peki bu durum recoveryi etkilermi yani recovery içinde bulunan dosyaları siler mi ?