Şimdi Ara

recovery yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir tane Samsung R580 laptop'm var. İlk aldığım zamanda yedeklemesini yapmadım. Yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum ama artık format ister oldu. Şimdi bu Recovery işini nasıl yapacağız bilen varsa bir anlatsın. Daha sonra bu işlemden sonra D sürücüsündekilerde silinir mi? Birde işlem bittikten sonra driver falan yükleyecek miyiz yoksa ilk açtığımdaki gibi herşey yüklü mü olacak?

Şimdiden teşekkürler :))

• eğer d sürücüsünde bir problem yoksa(virüs felan) c de önemli dosyalar varsa hepsini d sürücüsüne attıktan sonra formatı at hiçbirşey olmaz recovery için geç kalmışsın yalnız d sürücüsünde yüklenmiş uygulamaları(oyunlar felan) tekrar yüklemek zorunda kalabilirsin
  • Şimdi ben bu işi yaptıktan sonra tekrardan driver falan yüklemeyeceğim değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAJMER369

Şimdi ben bu işi yaptıktan sonra tekrardan driver falan yüklemeyeceğim değil mi?

Hayir gerekmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

eğer d sürücüsünde bir problem yoksa(virüs felan) c de önemli dosyalar varsa hepsini d sürücüsüne attıktan sonra formatı at hiçbirşey olmaz recovery için geç kalmışsın yalnız d sürücüsünde yüklenmiş uygulamaları(oyunlar felan) tekrar yüklemek zorunda kalabilirsin

Emin misin. genelde tek bölümden oluşur sistem üreticilerinin düzenlenmiş windowsları. %90 tek bölümdü arkadaş aldıgında. recovery yaparsa bilgisayarda hiç bir bölüm kalmaz. sadece c: bölümü kalır dosyalar felan kalmaz demiş olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

Emin misin. genelde tek bölümden oluşur sistem üreticilerinin düzenlenmiş windowsları. %90 tek bölümdü arkadaş aldıgında. recovery yaparsa bilgisayarda hiç bir bölüm kalmaz. sadece c: bölümü kalır dosyalar felan kalmaz demiş olayım.

Evet D uçar genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

eğer d sürücüsünde bir problem yoksa(virüs felan) c de önemli dosyalar varsa hepsini d sürücüsüne attıktan sonra formatı at hiçbirşey olmaz recovery için geç kalmışsın yalnız d sürücüsünde yüklenmiş uygulamaları(oyunlar felan) tekrar yüklemek zorunda kalabilirsin

ben zaten recovery tavsiye etmiyorumki arkadaşa formatı tavsiye ediyorum lazım olan dosyalarını d ye atsın c sürücüsüne tekrar formatı atsın öylede olur .. ha aksine bir durum varsa ona lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 1 Ocak 2012; 13:09:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen uğraşma recovery ile direk formatla
  • yanlız format için bende windows 7 yok ondan format atamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.