Şimdi Ara

$recycle.bin virüsü ve silebilcek antivirüs veya yazılım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usbden $recycle.bin virüsü bulaştı herşey ekran koruyucusu diye yazıyo

ve windows başlarkende şöyle bi yazı yazıyo

kaspersky vardı bende eski sürüm lisansı falan kalmamış tarattım birşeyler sildi. Ama herşeyim karantinada

burda restore mu demem lazım. delete mi demem delete derse herşeyimi silicek mi karantinatadaki yada clear karantina ne yapıyo bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ve başka ücretsiz antivirüs programı önerirse sevinirim açıkcası. C ye format atsam sanırım düzelmez d ye de bulaşmış çünkü ordaki verilerimi virüsten arındırmam mümkün müdür?

• "Restore" dersen geri yüklersin. "Delete" dersen silersin. "Clear" dersen tahminimce dosyaları temizlemeye çalışacaktır. Veriler önemli değilse "Delete" yap.
    Kaspersky'ın lisansı bittiyse Malwarebytes Anti-Malware yükle ve bilgisayarı tara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

"Restore" dersen geri yüklersin. "Delete" dersen silersin. "Clear" dersen tahminimce dosyaları temizlemeye çalışacaktır. Veriler önemli değilse "Delete" yap.
    Kaspersky'ın lisansı bittiyse Malwarebytes Anti-Malware yükle ve bilgisayarı tara.

Önemli bilgiler aslında yok olmamasını istiyorum. Kaspersky i silersem karantinatan kalkar direkt olarak herhalde çünkü şu an görünümü c ve d nin şu şekilde

1. sorum kaspersky sildiğimde direkt kendi klasörlerime erişebilir miyim?

2. sorum ise karantinadan birşey yapmayıp direkt kaspersky i silip Malwarebytes Anti-Malware mi yüklemek daha iyi olur yoksa kasperskyden restore deyip olmazsa mı yüklemeliyim sizce?

• arkadaşlar dün bulaştı banada bu srecycle.bin virüsü pc de oyun oynamıyor makinamı donduruyor yardımlarınızı rica ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da chronium bulaştı. deneme sürümü kaspersky yükleyin taratın
  • Malwarebytes çözer gibime geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu işin dermanı ComboFix. Ama dikkat edin zararlının yanında sistemi de götürebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.