Şimdi Ara

Red Alert 3'ü Hamachi üzerinden oynamak isteyen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Red Alert 3'ü onlıne olarak oynuyorum.fakat hamachi üzerindende serverlar kurup oynama tarafıyım.ne derseniz?oynamak isteyen varsa yazsın burayada server kuralım onlıne oynayalım.bu arada eski versiyon kullananlar için söylüyorum.bende ki red alert 3 versionu 1.12.bence eski ise sizde yenisini indirip kurunki oynayabilelim hem zaten arkadaş eskiyle ne işiniz var dimi versiyon yükseltmek isteyen var isede yardımcı olabilirim ama google amcaya red alert 3 patch 1.12 + crack yazdığınızda zaten sizde amcam yardımcı oluyor baya baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerkut -- 3 Mayıs 2010; 14:58:38 >

• Bende 1.11 versiyonu var. Akşam oynayabiliriz. Tabi benim önce 1.12 yi indirmem gerekecek.
  • Ben oynamak istiyorum ancak hamachiyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum,ağa giriyorum oraya kadar tamamda nasıl adamın oyununa girebiliyorum bilmiyorum doğrusu.Anlatırsan oynarız
  • madem öyle şu anda işteyim akşam eve gittiğimde hamachide server açayım bi tane.buraya da ismi ve şifreyi vereyim oradan da konuşabiliriz nasıl yapman gerektiğini.ama kısaca anlatayım: hamachi 2yi indiriyorsunuz öncelikle.ve şunuda söyliyim ondan önce red alert 3 için 1.12 patch yapman lazım.onuda buradan alabilirsiniz :http://www.fulloyun.com/f20/command-and-conquer-red-alert-3-1-12-yamasi-ve-cracki-23163/

daha sonrada hamachiyi açıp başka bir ağa bağlan deyip verdiğim kullanıcı ve şifreyi yazıyosunuz hepsi bu.bunları yaptıktan sonra hamachi size yerel ağ gibi yani bi internet cafedeki gibi oyun oynamanıza imkan veriyor.oyuna giriyorsunuz.ayrıca hamachi üzerinden konuşmada yapabiliyorsunuz canlı olarak msndeki gibi..

• Hamachi 2 - Red Alert 3 patch 1.12v ağı

Kullanıcı : donanımredalert3
    Şifre : 123456

Red Alert 3'ü Hamachi üzerinden oynamak isteyen var mı?
  • bende geleyim ya nezamandır oynamıyorum
  • bekleriz dostum gel tabi ki:) hamachiye ekle ağı adresi onlıne olduğumuz zaman oynarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağım: KomutanCagdas
    Parola: abc123

Şımarık olmamakla birlikte iddialıyımdır :D herkesi beklerim, genelde akşamları oynarım
  • beyler şuan indiriyorum oyunu online nasıl oynanıcak bu meret:D
  • Oyunu İndirdim Hamachi Üzerinden Nasıl Oynayacağım Yardımcı Olabilecek Varmı ?
  • dostum yukarıda verdiğim linkten red alertin 1.12 versiyonunu indirip kuruyorsun.daha sonra hamachiyi açıyorsun ve mevcut bir ağa katıl diyorsun.daha sonra sana kullanıcı adı ve şifre soruyo. kullanıcıya: donanımredalert3 şifreyede: 123456 giriyorsun ve ağa katılmış oluyorsun.bundan sonrasıda zaten oyuna girip networkten hamachi ağında kim varsa onunla oynamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerkut -- 8 Haziran 2010; 0:59:54 >
  • beyler ya bende uprising var normal red alert 3 yok onunla kapışmak isteyen varsa öyle yapalım
  • dostum bildiğim kadar uprising te multiplayer seçeneği yok ama tabi command & conquer paket çıkartmadıysa uprising için :)
  • arkadaşlar yukarıda red alert 3 için 1.12 versiyonunu vermiştim ama sanırım sorun yaşanıyor. 1.11 gözüktüğünü söyleyen arkadaşlar var. onun yerine bu linki veriyorum alternatif olarak ama bu linki de deneyemedim bilginize :http://www.forum.ripgame.org/index.php?topic=266.0

eğer sağlam olarak indiren ve kuran varsa 1.12 versiyonunu linki veren arkadaş olursa memnun oluruz.

Ayrıca bu ağ açılalı uzun bi zaman olmadı ama neredeyse sürekli bağlı olan 12 kişiyi bulmuş durumdayız şimdiden:)
  • Red3 kurulu ama görünmüyor
    hamachı de kurulu burdan ekledıgım arkadaslar var oyuna baglanıyorum oyunda gözukmuyor kımse sorun ne olabilir acaba
    yardımcı olabılırmısınız
  • ra2 aynamak isteyen varsa hamachi üzerinden kapışabiliriz çok iddialı değilim ama 3 kişiyide tek aldığım olmuştur hani
  • varmı guzel sureklı oynayanınız değermi yanı uprising ı sılım 1.2 yuklemeye :D
  • ty paylaşım
  • hamachi ağ adı: sosyal38 şifre: 123 red 3 oynamak isteyenler ağ şu an 3 kişi de genelde açık bekleriim. 29.09.2012
  • Online olan kişiler aranır en fazla 2 hafta girmeme süresi vardır. Ve herkes gelebilir...

1.12 pack içindir!
    İD: Swat~Ra3-1
    Şifre: 123
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.