guvenkap link kırık RED ALERT çıksa duyardık heralde çıktığını sanmam
quote:
Orjinalden alıntı: HaCkTeam
guvenkap link kırık RED ALERT çıksa duyardık heralde çıktığını sanmam
abi adam coşmuş yaa link kırık diyo dostum espriyi anlamadın galiba neyse red alert 3 çıkmadı kesinlikle yani çıksa yer yerinden oynardı bazı arkadaşların dedigi gibi çunku gerçekten efsaneleşmiş bi oyun
Bu bir paket !! Şuana kadar çıkmış tüm C&C oyunları içinde barındırıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: MEN@MEN
Red Alert 'ın devamı olarak Generals biraz yanlış düşer. En başta stratejik unsurları farklı. Onun dışında en büyük fark birim ve bina yapma konusunda ortaya çıkar. Ama tarz olarak ister istemez benziyor tabii.
arkadaslar bosuna hic beklemeyin red alert3 cikmayacak umut yok red alerti yapan firma westwood artik yok yani red alerti cikaracak firmada yok EA kendisi yaparsa kesin cok dandik olur tipki simdiki C&C serisi gibi bu serinin westwood imzali oyunlari haric hepsi dandik ben C&C generali aldim red alert2den sonra cikti ne umutlarla almistim bi halta yaramaz adamlar oyunun tarzini degistirmisler bikere kepceye bina yaptirmaya uyuz oldum 20 tane bina lazim 1 kepce iki saatte yapamiyor 20 tane kepce cikariyorum binalar bitince elimde kaliyor tek kelimeyle dandik bide ek paketini aldim o hic yaramaz bu yeni cikanida almayi hic düsünmüyorum mesela prince of persia 11. ayda cikti 49euro fiyatla hala 49euro ama yeni C&C 49euroyla cikti simdi 39euro ben almayi düsünmüyorum neyse bosverelim gitsin
sazanlanmış diyelim. Nerde red alert 3 üst konularda gördümde sadece eski versiyonları toplamış hıyarlar.
eyw dostum
quote:
Orjinalden alıntı: mustafayozgat19
arkadaslar bosuna hic beklemeyin red alert3 cikmayacak umut yok red alerti yapan firma westwood artik yok yani red alerti cikaracak firmada yok EA kendisi yaparsa kesin cok dandik olur tipki simdiki C&C serisi gibi bu serinin westwood imzali oyunlari haric hepsi dandik ben C&C generali aldim red alert2den sonra cikti ne umutlarla almistim bi halta yaramaz adamlar oyunun tarzini degistirmisler bikere kepceye bina yaptirmaya uyuz oldum 20 tane bina lazim 1 kepce iki saatte yapamiyor 20 tane kepce cikariyorum binalar bitince elimde kaliyor tek kelimeyle dandik bide ek paketini aldim o hic yaramaz bu yeni cikanida almayi hic düsünmüyorum mesela prince of persia 11. ayda cikti 49euro fiyatla hala 49euro ama yeni C&C 49euroyla cikti simdi 39euro ben almayi düsünmüyorum neyse bosverelim gitsin
Generalsi begenmedigine gore pek strateji sevmediğini düşünüyorum hele zero hour u hiç begenmedim diyorsun ve ben iptal oluyorum :)
son 3yıl ne oynadık biz diye dusunuyorum multiplayer oynamak çok zevkli yapa bilgisayara karşı 1e 2 hard level da denemeni öneririm Gla stealthi de tavsiye ederim ,
orjinal oyunu olan varsa internetten 2 ye 2 kapışabiliriz.
OUN NE ZAMAN ÇIKACAK Kİ
yok ole bı oyun cıkmıcaktaa ben bunu bılır bunu sole buna ınanırım
delinin biri bi taş attı 40 akıllı çıkaramadı bu gibi şeyler için söylenio heralde
quote:
Orjinalden alıntı: enemy1980
quote:
Orjinalden alıntı: mustafayozgat19
Generalsi begenmedigine gore pek strateji sevmediğini düşünüyorum hele zero hour u hiç begenmedim diyorsun ve ben iptal oluyorum :)
son 3yıl ne oynadık biz diye dusunuyorum multiplayer oynamak çok zevkli yapa bilgisayara karşı 1e 2 hard level da denemeni öneririm Gla stealthi de tavsiye ederim ,
orjinal oyunu olan varsa internetten 2 ye 2 kapışabiliriz.
dostum strateji sevmiyorum diye bisey yok ama red alert 2 daha güzeldi mesela black and whit süper yüzüklerin efendisi age of süper ama c&c hicbir halta yaramaz vallahi ben hala red alert2 oynuyorum ama bu sadece benim görüsürüm diyorum
sonuç olarak 3 ün çıkmasını sadece diliyoruz :) ama boş hayaller gibi bişi galiba. Çıkarsa çok güzel olur ben 1.5 yıldır red alert oynamıyorum. en son generals ı oynadım benimde pek hoşuma gitmedi zero yuda almadım. belki o daha güzeldir.
isteyenle genrelsı himachi den oynıyabilirz
generals da westwood un muydu ya bari onun yenisi cıksın
quote:
Orjinalden alıntı: 2fast4u
dostum generals westwoodun degil westwoodun son oyunu red alert2dir zaten red alert1de westwood cikardi generalsle tarzi ayni degil
quote:
Orjinalden alıntı: 2fast4u
dostum generals westwoodun degil westwoodun son oyunu red alert2dir zaten red alert1de westwood cikardi generalsle tarzi ayni degil
arkadaşlar bir oyunu internetten oynamak icin oyun orjinal olmak zorunda degil mi?
bide artık red alert 2 nin orjinal i kalmışmıdır piyasada acaba
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
arkadaşlar bir oyunu internetten oynamak icin oyun orjinal olmak zorunda degil mi?
netten oynamak orjinal oyun olmak zorundamı bilmem ama orjinal oyunu piyasada bulmak mümkün..
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
evet dostum online oyunlar icin orjinal oyun olmak zorunda ikincisi red alert2 piyada bulunuyor ismi EA Most Wanted Command&Conquer Red Alert2 ve yurinin intikami kutusu siyah EA Most Wantidin arasinda yumruk resmi var