Şimdi Ara

red allert 3 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TANITMA İSLEMLERİ BİTTİ YAKINDA AMA COOOOOK YAKINDA CIKACAK HEMDE 3D COK İYİ OLACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_bjk_x

size kötübir haberim RED ALERT 3 ÇIKMAYACAK
    Westwood ve EA Games ayrılmış!!!!!!!!!!!!

BUNU SANA KİM DEDİ EA İLE WESTWOOD AYRILMAYACAGIZ DEDİ Command_Conquer_3_Tiberium_Wars BUNU YAPAN KİM
  • Ben zaten red alert hayranıyım hala da zevk ile oynarım inşallah yakın zamanda çıkar red alert 3
  • RA 3 CIKACAGINDAN EMİNİM
  • ra 2 de de rakip tanımıyom
  • varya bence grafikler iğren kuscağım geldi yaw oynanmaz bu insanın başını döndürür arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendelse

ra 2 de de rakip tanımıyom

hadi yaaaaaa
  • ARKADAŞLAR DEMO SÜRÜMÜ NE ZAMAN ÇIKMIŞŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

red alert 2 de niye türkler yok eğer bununla ilgili çıkmış bi yaması varsa paylaşırsanız sevinirim

Bildigim kadariyla Turkler ikinci dunya savasina katilmadi ayrica zaten bu fantastik bir 2.dunya savasi oyunu zaten hicbir sekilde gercekle bagdasmiyor.Sahsen ben 2.dunya savasinda gercek tarihde YURi diye birine rastlamadim ama ra2 de Yuri var ne kadar ilginc oyle degilmi
    aslında red alert 2 soğuk savaşı konu alıyordu

• evet baya ilginç
  • red allet 2 çok güzel oyun
  • bi ara merlinin kazanında ra3 ün resimleri verilmişti
  • red alert 3 çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. ama c&c red alert 2 oynayanlar direk c&c red alert 3 ü oynarlarsa oyunu birkaç haftada zor çözerler belkide daha fazla :( . bence c&c generals veya c&c generals zero hour oymalarında fayda var. yoksa c&c red alert 3 şok etkisi yapabilir. oyunda çok birim varmış diye duymuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayalım bence.Daha böyle bir oyun yok ortada.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.