arkdaslar ben red alert 3 u arstırdım ve bır demo buldum ılgılenen arklar bana steel_fiist@hotmail.com adresınden msj aabılır ve bu demo gercek ten super bana yazın gereklı acıklamyı yaparım
peki internetten oynama aylık ayrı bir ucrete tabi tutuluyo mu
mesela cod1 cod2
faer vs.. oyunlar aylık ucrendirilme yapılıyo mu benim bildigim kadarıyla hayır ama bide size sorup emin olmak istedim
cevaplarınız icin hepinize teşekkur ederim
quote:
Orjinalden alıntı: steel_fiist
arkdaslar ben red alert 3 u arstırdım ve bır demo buldum ılgılenen arklar bana steel_fiist@hotmail.com adresınden msj aabılır ve bu demo gercek ten super bana yazın gereklı acıklamyı yaparım
ne kolpacı adamlar geldi şu forumada ya
nezaman çıkacak peki oyun
quote:
Orjinalden alıntı: Koray08
nezaman çıkacak peki oyun
hicbir zaman
quote:
Orjinalden alıntı: Kara Ejder
quote:
Orjinalden alıntı: crazytown_
alla alla demosu da mı var nie benim haberim yok takipederim halbuki yakından piyasayı
demosu var tabii
Demosu olsa benim kesin haberim olurdu. Daha çıkmadı (oyunun kendisi de demosu da!)
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
Red Alert 3 daha cikmadi
yok abi ya o oyun cikmaz cünki cikacak olsa haberimiz olurdu red alert2 cikali 5 sene oldu 5 senede 1 oyun cikmazmi ya
ya bırakın cıkmış mı cıkmamışmı hamachi den RA2 turi kapışacak varmı benlen
iyi de Red Alert tarihe karıştı Ne Red Alert 3 ü.. Duysam ilk ben duyardım..
bencede ya ne red allert 3 ü ben en son red allert 2 yi biliyordum ve oynuyordum kardeşim.red allert 3 ne zaman çıktı piyasaya...
Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayalım bence.Daha böyle bir oyun yok ortada.
beyler çıkdığını sanmıyorum fakat çıkacağına eminim böylesine polüler bi oyunu yapımcılar es geçmezler elbet bir gün çıkacaktır kesinlikle.umarım ben görürüm
red alert 3 sadece generals icin mod olarak cikdi ve berbat ben hic beyenmedim sahsen buda linki;
red alert 2 de niye türkler yok eğer bununla ilgili çıkmış bi yaması varsa paylaşırsanız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: barbaros_8888
red alert 2 de niye türkler yok eğer bununla ilgili çıkmış bi yaması varsa paylaşırsanız sevinirim
Bildigim kadariyla Turkler ikinci dunya savasina katilmadi ayrica zaten bu fantastik bir 2.dunya savasi oyunu zaten hicbir sekilde gercekle bagdasmiyor.Sahsen ben 2.dunya savasinda gercek tarihde YURi diye birine rastlamadim ama ra2 de Yuri var ne kadar ilginc oyle degilmi