Şimdi Ara

red allert 3 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar ben red alert 3 u arstırdım ve bır demo buldum ılgılenen arklar bana steel_fiist@hotmail.com adresınden msj aabılır ve bu demo gercek ten super bana yazın gereklı acıklamyı yaparım
  • peki internetten oynama aylık ayrı bir ucrete tabi tutuluyo mu

mesela cod1 cod2

faer vs.. oyunlar aylık ucrendirilme yapılıyo mu benim bildigim kadarıyla hayır ama bide size sorup emin olmak istedim

cevaplarınız icin hepinize teşekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: steel_fiist

arkdaslar ben red alert 3 u arstırdım ve bır demo buldum ılgılenen arklar bana steel_fiist@hotmail.com adresınden msj aabılır ve bu demo gercek ten super bana yazın gereklı acıklamyı yaparım

ne kolpacı adamlar geldi şu forumada ya

• nezaman çıkacak peki oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray08

nezaman çıkacak peki oyun

hicbir zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara Ejder

quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

alla alla demosu da mı var nie benim haberim yok takipederim halbuki yakından piyasayı

demosu var tabii

Demosu olsa benim kesin haberim olurdu. Daha çıkmadı (oyunun kendisi de demosu da!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Red Alert 3 daha cikmadi

• yok abi ya o oyun cikmaz cünki cikacak olsa haberimiz olurdu red alert2 cikali 5 sene oldu 5 senede 1 oyun cikmazmi ya
  • ya bırakın cıkmış mı cıkmamışmı hamachi den RA2 turi kapışacak varmı benlen
  • iyi de Red Alert tarihe karıştı Ne Red Alert 3 ü.. Duysam ilk ben duyardım..
  • bencede ya ne red allert 3 ü ben en son red allert 2 yi biliyordum ve oynuyordum kardeşim.red allert 3 ne zaman çıktı piyasaya...
  • Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayalım bence.Daha böyle bir oyun yok ortada.
  • beyler çıkdığını sanmıyorum fakat çıkacağına eminim böylesine polüler bi oyunu yapımcılar es geçmezler elbet bir gün çıkacaktır kesinlikle.umarım ben görürüm
  • red alert 3 sadece generals icin mod olarak cikdi ve berbat ben hic beyenmedim sahsen buda linki;

http://mods.moddb.com/2263/

bunlarda oyun ici resimleri;

http://mods.moddb.com/2263/image-gallery/Red-Alert-3/
  • cok da kotue benzemıo
  • Vayyy güzele benziyo.
  • iyi iş cıkarmışlar sanki
  • bence her acidan Tiberian Sun Rising daha guzel gozukuyor ama aslinda ikisinide oynamadan karar vermemek lazim tabi;

http://mods.moddb.com/3990/image-gallery/Tiberian-Sun-Rising/
  • red alert 2 de niye türkler yok eğer bununla ilgili çıkmış bi yaması varsa paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

red alert 2 de niye türkler yok eğer bununla ilgili çıkmış bi yaması varsa paylaşırsanız sevinirim

Bildigim kadariyla Turkler ikinci dunya savasina katilmadi ayrica zaten bu fantastik bir 2.dunya savasi oyunu zaten hicbir sekilde gercekle bagdasmiyor.Sahsen ben 2.dunya savasinda gercek tarihde YURi diye birine rastlamadim ama ra2 de Yuri var ne kadar ilginc oyle degilmi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.