Şimdi Ara

red allert 3 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

red alert 2 de niye türkler yok eğer bununla ilgili çıkmış bi yaması varsa paylaşırsanız sevinirim

Bildigim kadariyla Turkler ikinci dunya savasina katilmadi ayrica zaten bu fantastik bir 2.dunya savasi oyunu zaten hicbir sekilde gercekle bagdasmiyor.Sahsen ben 2.dunya savasinda gercek tarihde YURi diye birine rastlamadim ama ra2 de Yuri var ne kadar ilginc oyle degilmi

Red alertın ıkıncı dunyasavasıyla alakası yok kı zaten o savasta sovyetlerle amerıkalılar aynı taraftaydı

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd
    Bildigim kadariyla Turkler ikinci dunya savasina katilmadi ayrica zaten bu fantastik bir 2.dunya savasi oyunu zaten hicbir sekilde gercekle bagdasmiyor.Sahsen ben 2.dunya savasinda gercek tarihde YURi diye birine rastlamadim ama ra2 de Yuri var ne kadar ilginc oyle degilmi

sen ikinci dünya savaşı sırasında dünyada mıydın da yüriye rastlamadım diyosun sen hala ikinci dünya savaşında kalmışsın dostum

• ya şunun yaması maması yokmu bi ülkeyi türk yapıverelim amerika mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

ya şunun yaması maması yokmu bi ülkeyi türk yapıverelim amerika mesela

Biraz oyna kendin yap ya veya bu tip yama yapan sitelere gaz ver belki yapacakları tutar.
  • ya turk yaması ıı olur aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

ya turk yaması ıı olur aslında

bende onu diyom böle bi orduyu nasıl gözardı etmişler
  • Bu topiğe msg atan arkadaşların ya yaş ortalaması küçük ya da baya bir bilgi eksikliği söz konusu olaya netlik getirmek gerekirse;

- Red Alert 3 diye bir oyun yok böyle bir proje de yok resmi olarak
    - İnternette red alert 3 olarak anılan oyun C&C Generals motoruyla tekrardan yapılandırılmış ra2 modundan başka bir şey değildir.
    - Red Alert 3 adı altında bir projenin r si bile belli olsa yer yerinden oynar kimsenin şüphesi olmasın
    - Türkiye 2. dünya savaşında yer almamıştır
    - Red alert serisinin içerdiği senaryolar tamamen hayal ürünü olup (her ne kadar olası şeylerde olsa) ne 1. ne de 2. dünya savaşıyla hiç bir alakası bulunmamaktadır.

Geçmiş topicler araştırıldığı takdirde ra3 adı altında ortalıkta gezen c&c generals modunun daha detaylı bilgileri bulunabilir...
  • command and conquer 3 duyuruldu resmen.ama ben sevmedim tiberiun sun gibi olacak 2047 'de filan geçiyo. hiç sevmedim bu gelecekte geçme olayını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: griswold

- İnternette red alert 3 olarak anılan oyun C&C Generals motoruyla tekrardan yapılandırılmış ra2 modundan başka bir şey değildir.
    - Red Alert 3 adı altında bir projenin r si bile belli olsa yer yerinden oynar kimsenin şüphesi olmasın
    - Red alert serisinin içerdiği senaryolar tamamen hayal ürünü olup (her ne kadar olası şeylerde olsa) ne 1. ne de 2. dünya savaşıyla hiç bir alakası bulunmamaktadır.

Geçmiş topicler araştırıldığı takdirde ra3 adı altında ortalıkta gezen c&c generals modunun daha detaylı bilgileri bulunabilir...

+1

quote:

command and conquer 3 duyuruldu resmen.ama ben sevmedim tiberiun sun gibi olacak 2047 'de filan geçiyo. hiç sevmedim bu gelecekte geçme olayını...

command and conquer 3 FPS oyunu strategy değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 22 Nisan 2006; 1:36:54 >

• hayirdir oyunun turu degistide bizim haberimiz mi yok aciklanana gore C&C3 RTS oyunudur fps ile uzakdan yakinda alaksi yokdur.
  • Selam Arkadaşlar
    Evet ortada bir 3ncü oyun var ama bu Red Alert 3 değil, "Command & Conquer 3:Tiberium Wars"
    EA firması bu oyunun yapıldığını duyurdu.Aşağıdaki linkte 20 nisanda yayınlanan yazıda bunu okuyabilirsiniz.
    Gamespot
  • command and conquer 3 duyuruldu resmen.ama ben sevmedim tiberiun sun gibi olacak 2047 'de filan geçiyo. hiç sevmedim bu gelecekte geçme olayını...
    command and conquer 3 FPS oyunu strategy değil

c&c 3 tiberium wars. strateji oyunu arkadaşım.
  • size kötübir haberim RED ALERT 3 ÇIKMAYACAK
    Westwood ve EA Games ayrılmış!!!!!!!!!!!!
  • cok güzel bir şeye benziyor

şimdi bu görüntülere göre bu strateji olmuyormu? Tarzı ne oluyor ?

çıkış tarihi ne zaman?
  • Ah keske cıksa...
  • red alert 3 henüz piyasaya çıkmadı ama demosu olmasıl azım intenetten indirip oynayabilrsin...
  • arkadaslar red alert 3 resmı sıtesınde 2007 de cıkaracıgını duyurmustur. Ayrıca su an oyunun command and conquer general zero hour seklinde piyasada 3 yıldan berıdır var ve patch olarak 1.04 var her gun onlıne oynuyorum bı royun bu kadar tatlı ve guzel olabılır ama maphack denen bazı hılecıler yuzunden oyunun tradı kacıyor gercı onlarıda ındırıyorum ama hılelı oyun oyund egıldır.. Staretgy de hele daha bır rezil olyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: griswold

Bu topiğe msg atan arkadaşların ya yaş ortalaması küçük ya da baya bir bilgi eksikliği söz konusu olaya netlik getirmek gerekirse;

Yaw hangi savaşa girdik hangisine girmedik böle bi tartışma konusu yapılıyosa yazıklar olsun walla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.