Bildirim
Red Dead mi Bc2 mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sims 3 -
rdr tabiki gerek online gerek soloquote:
Orijinalden alıntı: van G
sims 3 -
İkisini de uzun bir süre oynadım. Kesinlikle BC2 derim. Rank sistemiyle olsun, harita tasarımıyla, takım oyunuyla harika bir oyun. -
İkisininde fiyati ayni yarin alicam ama kararsiz kaldim :) Bc2 düşünüyorum bende pc de oynayamamiştim adam gibi ps3 de oynim diye düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: TheSanitarium
İkisini de uzun bir süre oynadım. Kesinlikle BC2 derim. Rank sistemiyle olsun, harita tasarımıyla, takım oyunuyla harika bir oyun. -
bc2quote:
Orijinalden alıntı: NecromanCeR248
İkisininde fiyati ayni yarin alicam ama kararsiz kaldim :) Bc2 düşünüyorum bende pc de oynayamamiştim adam gibi ps3 de oynim diye düşünüyorum
Alıntıları Göster
alıcaksan 0 al yoksa 25 tl vip code a bayılman gerekir -
0 Alcam Zaten Burdaki cd ci getiririm dedi kadiköyden 100tl ye birakicak arkadaslarla alcaz indirir belki daha.quote:
Orijinalden alıntı: dreadm00re
bc2
alıcaksan 0 al yoksa 25 tl vip code a bayılman gerekir
Alıntıları Göster -
Bu elmamı domates mi diye sormaya benziyor ama sorunun cevabına gelirsek kesinlikle bc 2 alquote:
Orijinalden alıntı: dreadm00re
bc2
alıcaksan 0 al yoksa 25 tl vip code a bayılman gerekir
Alıntıları Göster -
Tmm en iyisi bc2 alim tşklerquote:
Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir
Bu elmamı domates mi diye sormaya benziyor ama sorunun cevabına gelirsek kesinlikle bc 2 al
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: donanim248
0 Alcam Zaten Burdaki cd ci getiririm dedi kadiköyden 100tl ye birakicak arkadaslarla alcaz indirir belki daha.
Fena kazık yersin 100tlye -
Red Dead Redemption. GOTY.
BC2'nin single'ı kötü. -
eger bende para cok diyorsan ilk rdr al :D ama ben işte para biriktirip zar zor alıyorum diyorsan bence bfc2 cünkü online olarak istedigin kadar oynayabilirsin ki oyunda güzel gercekten :)quote:
Orijinalden alıntı: Lord1907
Red Dead Redemption. GOTY.
BC2'nin single'ı kötü. -
Online'da BC2 akar.quote:
Orijinalden alıntı: kubiilay
eger bende para cok diyorsan ilk rdr al :D ama ben işte para biriktirip zar zor alıyorum diyorsan bence bfc2 cünkü online olarak istedigin kadar oynayabilirsin ki oyunda güzel gercekten :)
Alıntıları Göster -
Aynı tarz değiller ki. Ama benim gibi onlinedan nefret eden biri için single kalitesiyle tabiki RDR. -
BAD COMPANY2quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Online'da BC2 akar.
Alıntıları Göster
Aman diyim.100 tL AFEDERSİN ANCAK SENİ MADDİ YÖNDEN ÇOK BÜYÜK KAZIKLAR.Bu oyun zaten piyasada 0 ı 60,70 tl arasında değişiyor. Sakın 100 tl ye alma -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Aynı tarz değiller ki. Ama benim gibi onlinedan nefret eden biri için single kalitesiyle tabiki RDR.
Aga online'nın nesinden nefret ediyorsun ya? -
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
quote:
Aynı tarz değiller ki. Ama benim gibi onlinedan nefret eden biri için single kalitesiyle tabiki RDR.
Aga online'nın nesinden nefret ediyorsun ya?
Ne bileyim çok sıkıcı ya anlamsız geliyor. -
Gran Tursimo 5 al bencequote:
Orijinalden alıntı: Doomquote:
Alıntıları Göster
Online olarak takılacaksan tabiki de BC2 , birde vietnam geldi ki ( geliyor ) muhteşem..
-
100 tlye almazsam bimeksten 140 tl bayilcam ordan 100 tl ye almak daha mantikli kurtköyde oturuyorum kadiköye gitmemde o kadar kolay diyil :)quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slimsquote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
quote:
Ne bileyim çok sıkıcı ya anlamsız geliyor.
Alıntıları Göster
-
Rdr single bakımından muhteşemquote:
Orijinalden alıntı: NecromanCeR248
100 tlye almazsam bimeksten 140 tl bayilcam ordan 100 tl ye almak daha mantikli kurtköyde oturuyorum kadiköye gitmemde o kadar kolay diyil :)
Alıntıları Göster
ancak online ı oynadım belki bana rastgeldi ama az kişi var ve zevkli değil hep aynı şeyler yani level kasarken fln
Bc2 oynamadım ama online oynıcaksan Bc2 tvsiye ederim
Benzer içerikler
- eurasia garantili ne demek
- gta 5 ev satın alma
- battlefield 2042 ps5 klavye mouse
- ps5 bluetooth kulaklık
- doğubank ps5
- en iyi hayatta kalma oyunları
- ghost of tsushima 2
- playstation 6
- en iyi oyuncu kulaklığı
- ps5 dik kullanmak zararlı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X