Şimdi Ara

Red Dead mi Bc2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki oyun arasinda kararsiz kaldim siz hangisini tavsiye edersiniz online oynicam simdiden tşkler.

• sims 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: van G

sims 3
    rdr tabiki gerek online gerek solo
  • İkisini de uzun bir süre oynadım. Kesinlikle BC2 derim. Rank sistemiyle olsun, harita tasarımıyla, takım oyunuyla harika bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

İkisini de uzun bir süre oynadım. Kesinlikle BC2 derim. Rank sistemiyle olsun, harita tasarımıyla, takım oyunuyla harika bir oyun.
    İkisininde fiyati ayni yarin alicam ama kararsiz kaldim :) Bc2 düşünüyorum bende pc de oynayamamiştim adam gibi ps3 de oynim diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecromanCeR248

İkisininde fiyati ayni yarin alicam ama kararsiz kaldim :) Bc2 düşünüyorum bende pc de oynayamamiştim adam gibi ps3 de oynim diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    bc2
    alıcaksan 0 al yoksa 25 tl vip code a bayılman gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadm00re

bc2

Alıntıları Göster
    0 Alcam Zaten Burdaki cd ci getiririm dedi kadiköyden 100tl ye birakicak arkadaslarla alcaz indirir belki daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadm00re

bc2

Alıntıları Göster
    Bu elmamı domates mi diye sormaya benziyor ama sorunun cevabına gelirsek kesinlikle bc 2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Bu elmamı domates mi diye sormaya benziyor ama sorunun cevabına gelirsek kesinlikle bc 2 al

Alıntıları Göster
    Tmm en iyisi bc2 alim tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim248
    0 Alcam Zaten Burdaki cd ci getiririm dedi kadiköyden 100tl ye birakicak arkadaslarla alcaz indirir belki daha.

Fena kazık yersin 100tlye
  • Red Dead Redemption. GOTY.
    BC2'nin single'ı kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord1907

Red Dead Redemption. GOTY.
    BC2'nin single'ı kötü.
    eger bende para cok diyorsan ilk rdr al :D ama ben işte para biriktirip zar zor alıyorum diyorsan bence bfc2 cünkü online olarak istedigin kadar oynayabilirsin ki oyunda güzel gercekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

eger bende para cok diyorsan ilk rdr al :D ama ben işte para biriktirip zar zor alıyorum diyorsan bence bfc2 cünkü online olarak istedigin kadar oynayabilirsin ki oyunda güzel gercekten :)

Alıntıları Göster
    Online'da BC2 akar.
  • Aynı tarz değiller ki. Ama benim gibi onlinedan nefret eden biri için single kalitesiyle tabiki RDR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Online'da BC2 akar.

Alıntıları Göster
    BAD COMPANY2
    Aman diyim.100 tL AFEDERSİN ANCAK SENİ MADDİ YÖNDEN ÇOK BÜYÜK KAZIKLAR.Bu oyun zaten piyasada 0 ı 60,70 tl arasında değişiyor. Sakın 100 tl ye alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Aynı tarz değiller ki. Ama benim gibi onlinedan nefret eden biri için single kalitesiyle tabiki RDR.

Aga online'nın nesinden nefret ediyorsun ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Aynı tarz değiller ki. Ama benim gibi onlinedan nefret eden biri için single kalitesiyle tabiki RDR.

Ne bileyim çok sıkıcı ya anlamsız geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

quote:

Alıntıları Göster
    Gran Tursimo 5 al bence

Online olarak takılacaksan tabiki de BC2 , birde vietnam geldi ki ( geliyor ) muhteşem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Ne bileyim çok sıkıcı ya anlamsız geliyor.

Alıntıları Göster
    100 tlye almazsam bimeksten 140 tl bayilcam ordan 100 tl ye almak daha mantikli kurtköyde oturuyorum kadiköye gitmemde o kadar kolay diyil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NecromanCeR248

100 tlye almazsam bimeksten 140 tl bayilcam ordan 100 tl ye almak daha mantikli kurtköyde oturuyorum kadiköye gitmemde o kadar kolay diyil :)

Alıntıları Göster
    Rdr single bakımından muhteşem

ancak online ı oynadım belki bana rastgeldi ama az kişi var ve zevkli değil hep aynı şeyler yani level kasarken fln

Bc2 oynamadım ama online oynıcaksan Bc2 tvsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.