Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 fiyatı belli oldu: Sadece 369 TL (!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkınca 400 olur... Oyun daha çıkmadan, ohooo yohhhoooo şöyle oyun, böyle efsane diye tapılırsa ahanda adamlar böyle yapıştırır 400 ü Türkçe altyazı için masraf bile yapmadıkları oyuna, alırsınız bir sene sonra indirimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinkX

2010'da oyunlar 200 lira filan değildi yavaş salla istersen. Dolarda 1.50-1.60 tl arasıydı.

Alıntıları Göster
    Evet hatırladığım kadarı ile 2009-2010 senelerinde fifayı çıktığı gün kutulu olarak 110-120 TL gibi bir rakama alıyordum.
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Dolar 7 - 8 tl olunca makul fiyata zor cekilir...

• Ultimate Edition'ı çok uygunmuş.

• PeaceBorn kullanıcısına yanıt
    Okumaktan bu kadar aciz, okusa da anlayabilecek kapasite yok maalesef siz de. En başından beri diyorumki bütün bunlar Amerikanın parmağı. Pes almışsın 80’e çünkü Pes Japon oyunu. Daha önceden de dediğim gibi Japonya siyononist uşağı / yanki köpeği olmayan bir ülke. Sonuçta 80’e fifa alamazdın o zaman

Özellikle 2002’den sonra bu haçlılar iyice azdı. Adamlar sırf ülkemizi kötü göstermek işin oyun satamıyor. Artık öyle bir teneke yağ için karaborsalara gitmeyen bir halk var. Artık Avrupa’da oyun satışı konusunda ileri gelenlerin başında güzel ülkemiz. Elbette Bir Amerika, İngiltere ya da Almanya kadar olmasada Türkiye’yi asla eskisi gibi pas geçemiyorlar. Artık insanlar refah içinde. Almışsınız en kıralından en pahalısından bir konsol, utanmadan şikayet ediyorsunuz. Eskiden kıytırık atari alabiliyorduk orta kesim olarak.

Herkesin elinde aypon 8, bmw anahtarı ama hep şikayet hep şikayet.

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

Okumaktan bu kadar aciz, okusa da anlayabilecek kapasite yok maalesef siz de. En başından beri diyorumki bütün bunlar Amerikanın parmağı. Pes almışsın 80’e çünkü Pes Japon oyunu. Daha önceden de dediğim gibi Japonya siyononist uşağı / yanki köpeği olmayan bir ülke. Sonuçta 80’e fifa alamazdın o zaman

Özellikle 2002’den sonra bu haçlılar iyice azdı. Adamlar sırf ülkemizi kötü göstermek işin oyun satamıyor. Artık öyle bir teneke yağ için karaborsalara gitmeyen bir halk var. Artık Avrupa’da oyun satışı konusunda ileri gelenlerin başında güzel ülkemiz. Elbette Bir Amerika, İngiltere ya da Almanya kadar olmasada Türkiye’yi asla eskisi gibi pas geçemiyorlar. Artık insanlar refah içinde. Almışsınız en kıralından en pahalısından bir konsol, utanmadan şikayet ediyorsunuz. Eskiden kıytırık atari alabiliyorduk orta kesim olarak.

Ya sen ne zavallısın böyle elin amerikalısı, elin ingilizisi senin paranı ne yapsın? adam senden kazansa ne olucak, kazanmasa ne olucak?

bu fiyatları onlar mı arttırıyor sanıyorsun? cidden böyle sanıyorsan sende büyük sıkıntı var.

sürekli dış mihraklar yapıyor kafasını acil bırakman lazım bunu ulu ortada konuşma çok dalga geçerler senle.

• Şu anda Microsoft’un dükkanında Evil Within 2 ve Wolfistein New Colossus 310 TL.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Bethesta oyunlarında xbl fiyatlarında bir sorun var hocam normal fiyatları 311₺ gibi dengesiz bir fiyatlardırma var nedense. Bir tek bu fırmanın boyle ama xbox da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Roar

Beyler İlk oyunun PC remastered sürümü gelir mi?
    Kırmızı kar yağdığında gelcekmiş

• Ne zamandır böyle bilmiyorum ama dolar kuru o kadar dengesiz ki yuvarlak hesap 5’e bağlamışlar gibi geldi.

Şu yukarıda büyük resmi gören vatandaş sinirimi bozdu zaten. Japonya’yı övmüş falan ama 7 yıllık Dark Souls’u 210’dan satmalarına ne diyecek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 7 Haziran 2018; 16:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Ne zamandır böyle bilmiyorum ama dolar kuru o kadar dengesiz ki yuvarlak hesap 5’e bağlamışlar gibi geldi.

Şu yukarıda büyük resmi gören vatandaş sinirimi bozdu zaten. Japonya’yı övmüş falan ama 7 yıllık Dark Souls’u 210’dan satmalarına ne diyecek acaba?
    Adam refah seviyesi yükseldi de pahalı konsollar alıyorsunuz diyor. Aksine seviye düştügü için konsola yöneldi insanlar. Teknoloji siteleri, doviz ile artan parça fiyatları neticesinde, insanları konsola yönlendirdiler. Bugün 8Gb ram fiyatı 600tl. Millet dahili bilesenler bölümünü terk etti, hobi falan kalmadı.... Allah sonumuzu hayır etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SturdyHead S kullanıcısına yanıt
    Pesi sadece örnek vermiştim. Senin tabirinle ekonomimize darbe yapmaya çalışan siyonistlerin oyunları da 100 110 tl bandındaydı.

• Zamanında 90 küsür liraya gow3 ve unc3 gibi Sony'nin dağıttığı türkçe oyunları destek amacıyla kutulu almıştım.(İngilizce de rahatlıkla oynayabilmeme rağmen) Sonra PS4 çıktı ve ilk alanlardan biri de benim, fakat 4 yıldır fifa ve uncharted haricinde aldığım bir oyun yok. Bu yıl paket saçmalıkları ve ea'ın bf politikası yüzünden fifayı da almayı düşünmüyorum. Zaten horizon zero dawnmış, spidermanmiş, detroitmiş bunlarla önceden bir bağım olmadığı için bir sürü para vermeye gerek yok. PS4'ü bile açmıyordum 6 aydır çünkü benim gibi arada bir açan için bile ps plus şartı var online için.

Eee ne kaldı geriye, tek beklediğim oyun RDR2. Zaten ps4'ü satmamanın tek sebebi bu oyun. O da bittikten sonra zaten dolabın üstünde duruyor aylardır, tek bağlayıcı niteliğini yitiren bir ps4 ün kalmasına gerek yok. 4 yıldır oyun oynamadım arkadaş, neye yarıyo bu alet. 4 yılda bir beklediğim oyun çıkıyo, ona da 4-5 oyun parası istiyor.

• Oyunlardan birimi geç oynamaya başlayınca otomatikman arkası gelecek zaten, oyun çıktıktan sonra taş çatlasın 3 ay sonra zaten indirime girecek o zaman alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

Zamanında 90 küsür liraya gow3 ve unc3 gibi Sony'nin dağıttığı türkçe oyunları destek amacıyla kutulu almıştım.(İngilizce de rahatlıkla oynayabilmeme rağmen) Sonra PS4 çıktı ve ilk alanlardan biri de benim, fakat 4 yıldır fifa ve uncharted haricinde aldığım bir oyun yok. Bu yıl paket saçmalıkları ve ea'ın bf politikası yüzünden fifayı da almayı düşünmüyorum. Zaten horizon zero dawnmış, spidermanmiş, detroitmiş bunlarla önceden bir bağım olmadığı için bir sürü para vermeye gerek yok. PS4'ü bile açmıyordum 6 aydır çünkü benim gibi arada bir açan için bile ps plus şartı var online için.

Eee ne kaldı geriye, tek beklediğim oyun RDR2. Zaten ps4'ü satmamanın tek sebebi bu oyun. O da bittikten sonra zaten dolabın üstünde duruyor aylardır, tek bağlayıcı niteliğini yitiren bir ps4 ün kalmasına gerek yok. 4 yıldır oyun oynamadım arkadaş, neye yarıyo bu alet. 4 yılda bir beklediğim oyun çıkıyo, ona da 4-5 oyun parası istiyor.
    Senin oyun zevkin bitmiş kusura bakma dostum.

• Yakında 1 asgari maaş ile 1 oyun anca alırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Senin oyun zevkin bitmiş kusura bakma dostum.

Alıntıları Göster
    PS4 tarafı için dediğin doğru ama neyseki pc var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

PS4 tarafı için dediğin doğru ama neyseki pc var.

Alıntıları Göster
    Banada PC verseler yüzüne bakmam demek zevk meselesi.

• Çıktığı gibi almayın Kasım Black Friday i bekleyin 150 TL ye kapın geçin. Ha Muharrem İnce gelirse belki beklemeye gerek kalmadan çıktığı gibi alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

İroni yapmadıysanız eğer yazacağımı iyi analiz edin, ondan sonra dış güç muhabbeti yaparsınız.

2006 yılında 8800 GTX model ekran kartını kazandığım para ile çok rahat satın alıp, iyi bir pc toplayabilecek ekonomik güce sahiptim.

2018 yılındayız ve şu an GTX 1080 Ti alıp bir pc toplamak istesem, banka kredisi filan çekmem gerekiyor.

Benim maaşım 12 yıl sonra, bu iki model ekran kartının arasındaki fiyat farkı kadar zamlanmadı.

İnsanlara ölümü gösterip, sıtma'ya razı edenlere anlatın bunları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.