Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (838. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.202
Cevap
150
Favori
804.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunda özel giyseler var. Belli efsane hayvanları öldürerek ve derilerini soyup haritada 2 farklı noktada bulunan pençe simgesi ile haritada gösterilmiş kişilere satıyorsun sonra o hayvanların normal olanları öldürüp aynı adama satıp daha sonra o özel giyseleri alabiliyorsun ama onlar arasında sorduğunuz o kıyafetler yok. O sorduklarınız dediğim gibi mod eklentileriyle oyuna ekleniyor. Bu arada online modda benzer kıyafetler belki vardır ama video da gördüğüm kadarıyla online değil sing play oyunda o kıyafetler giyilmiş buda mod eklentileri olduğunu gösteriyor.

• Oyun ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum. Eski bilgisayarımdan yeni kurduğum bilgisayara dosyalarını almış, öyle kurulumu tamamlamıştım. Açılışta altıpatlar şeklindeki firma logosundan sonra oyundan atıp duruyor. Türkçe yamadan şüpheleniyorum ama emin değilim. Dosyalarında 2-3 tane farklı Türkçe Yama var, belki ondandır deyip silip sıfırdan kurulum yaptım yine aynı. Bazen başka oyunu açıp dönüp tekrar RDR 2 girdiğimde oyundan atmıyor oynayabiliyorum ama çözemedim sorunu.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]  Başka yaşayan var mı aynı problemi.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Belgeler\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2 dizinindeki Settings dosyasını silip öyle girmeyi deneyin.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, artık atmıyor.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Bu oyuna gelen son güncelleme hiç hoşuma gitmedi. Daha önceleri 4 defa hiç donma ve kasma yaşamadan bitirdiğim oyun bu 5 sefer de belli yerlerde ve belli bir süre oynadıktan sonra kasıp durdu.

Dün de ilk defa oyun çöktü.

• Merhaba rdr 2 de şehir içine geldiğimde ara ara fps drop oluyor , karşılaşan varmı acaba ? Rtx 4080 , ryzen 7600x 32 gb ram 750 Watt psu . Sinir bozucu bir durum şimdiden teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyanali51 kullanıcısına yanıt

Son güncelleme kuruluysa ondan dır. Ben de bir ara benim sistemin düşük sistem diye yapmaya başladı sanıyordum ama 4080 gibi kartta da yaptığına göre benim eski ekran kartında yapması çok doğalmış.

Son yayınlanan güncelleme sonrası şehir de oyunda ciddi fps düşüşleri olmakta. Bazen şehir dışında ama şehre yakın yerlerde de oluyor. Kısaca sorun güncelleme kaynaklı. Oyun son güncelleme sonrası daha fazla VRAM yani ekran kartı rami kullanıyor. Temel sorun bu.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Daha dün aldım hevesle 4080 i bende dedim yok artık bu kartlarda oluyorsa diye üzüldüm . Genel bişi olması rahatlattı . Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

nvidia dan emir gelmiş olmalı, böyle büyük bir yapımcı bu kadar beceriksiz olamaz :)

• Rockstar bu oyunu nasıl hatırladı hayret.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Rockstar Gamestwitter
    “This week introduces a new variation of Last Stand in Red Dead Online featuring randomized weapons. Plus, look out for new versions of Most Wanted, and a snipers-only Make It Count next week. All variations of Last Stand and Most Wanted are paying out 2X Rewards through May 29.”
    https://twitter.com/RockstarGames/status/1658472385006436352
  • viper17 kullanıcısına yanıt

Ben oyunu bir kaç ayar low, bir kaç ayar Medium ve bir kaç ayarı High olarak oynuyorum. Ekran kartı 4 GB VRam. Oyun bu dediğim ayarlarda 3.85 GB VRam kullanacağı gösteriyordu. Son yamadan önceki yamalarda oyunu 4 sefer Kasmadan ve donmalar olmadan oynadım ve bitirdim. 5 defa bitirmek için oyuna başladığımda ise son yama ile aynı ayarlarda VRam tüketimini oyun 4.15 GB göstermeye başladı. Tekrar 3.85 düşürmek için High ayarlardan 2 tanesini Medium'a düşürdüm. Saint Dennis kısmına geçene kadar oyunda sıkıntı yoktu. Oraya geçince orada yer yer kasmalar ve nadiren donmalar başladı. İşin garibi Saint Dennis dışında ama oraya yakın olan fakat o şehre geçmeden önce kasmadığı yerlerde bile oyun zaman zaman kasar oldu.

Gecen oyunun son görevinden 2-3 görev önce ormanlık bir yerde dolanırken de baya kastı oyun. Oyunda iki türlü sıkıntı var yama sonrası. Şehir de mutlak ara ara kasıyor. Bir de oyunu 2-3 saatten fazla oynarsan bazı yerlerde kasmaya başlıyor.

Sahip olunan donanıma göre bu durum azalıyor olabilir. Ama 4080 ekran kartı olan arkadaşlarda benzer sorun zaman zaman ve daha az olduğuna göre çok daha düşük donanımlarda daha fazla olması çok doğal görünüyor.

Son yama da belli ki donanıma göre ve oyun ayarlarına göre durum değişkenlik gösteriyor. Normal de bu oyun son yama öncesi en düşük seviye kartlarda bile neredeyse sorunsuz oynanıyordu.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

İlk çıktığında ps de 2 kez de pc de bitirdim. 2 Hafta önce tekrar başladım. Her oynadığımda farklı bir şey çıkıyor. Benim gibi 40 lı yaşlarda olanlar dönüp dönüp oynuyor sanırım.

güncellemeyi kötüye kullanmaları hiç hoş bir durum değil. sorsan optimizasyon yaptık diyecekler. 4gb kartları zorunlu olarak emekli ediyorlar

• viper17 kullanıcısına yanıt
    İşin esas tuhaf kısmı sadece benim ekran kartı gibi eski kartlarda değil yeni kartlarda bile 4 GB ve 6 GB versiyonlar var. Bu şekilde güncellemeler veya bazı yeni çıkan oyunların çok fazla vram istemeye başlaması yeni seri olan bazı 40 serisi kartları bile neredeyse emekli edecek gibi. Gecen bir kaç siteden 40 serisi ekran kartı olan gamer serisi dizüstü bilgisayarlara baktım. En üst model en fazla 6gb Vram vardı. Masaüstü için 12 - 16 vram ekran kartı var ama dizüstü bilgisayarlarda nedense göremedim. Belki 1-2 yerde vardır ama baktığım sitelerde göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

4060 8gb ama fiyatlar da o biçim. Nvidia tamamen kafasına göre at koşturuyor. Ram miktarı konusunda saçmalıyor. Tüm geliştiriciler unreal engine 5 in vram canavarı olduğunu söylüyor. Eskisi kadar uzun ömürlü olmayacak gpular.

• Bunu alirsak pc icinde kullanabiliyor muyuz yoksa sadece xbox icin mi

www.xbox.com
    Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/red-dead-redemption-2-ultimate-edition/9PH339L3Z99C/0010/9Q8X92CFMZNG

• Semsam S kullanıcısına yanıt
    Hayır Xbox da oynarsınız , epic game de indirim var orayı takip edin normal indirimlerin üzerine yüzde 25 de kupon var

• Semsam S kullanıcısına yanıt

Görseldeki kısımda nerelerde oynayabileceğiniz yazıyor. Kısaca PC de çalışmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tyanali51 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim.Normalde xbox’da oynayip bitirmistim ama pc icin de yeniden baslamak istiyorum.Epic’den alacagim tekrar tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 23 Mayıs 2023; 11:40:46 >
  • Gel de kürekli oynama. Son patch berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.