< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (836. sayfa)
-
-
rdr2'ye girebilmek için çok uğraştım hatta 2 defa oyuna baştan başladım ama neyse ki 3. denememde oyun sardı ve şu an acayip keyifli geçiyor valla oyun.
-
Rdr 1 i xenia emuda oynuyorum, çok kaliteli oyunmuş. Adamlar yapmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle 2. Oyunu bitirdikten sonra 1’i oynamak daha bir anlamlı oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu oynarken çıktım sonra tekrar açmak istersem bilgisayarı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Eskiden böyle sorun yoktu. Son çıkan güncelleme kaynaklı mı yoksa Türkçe yama yüzünden mi çözemedim.
-
Şu oyunda 15 dakika at sürüp görevi 1-2 dakikada tamamlamaktan yoruldum. Oyunun %85'i atla yol katetmekle geçiyor.
-
selamlar ben oyunu yeni yükledim ayarlardan DX12 açıp bir süre oynayıp çıktım şimdi girdiğimde ERR_GFX_D3D_DEFFERED_MEM hatası veriyor bunu nasıl çözerim işlemcim r5 5500 70 72 derecelere kadar çıkıyor ekran kartım rtx 3060 12gb o da 75 derecelerde oluyor orta-yüksek ayarlarda oynuyorum
-
4k doku modunu yukleyebilen oldumu acaba nasil kurabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echonight83 -- 29 Nisan 2023; 20:47:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun oynarken aldigim zevke göre listemi birakiyorum.
1.Witcher 3
2.Red dead redemption
3.Kingdom come deliverance
Rdr2'yi 2.siraya koyduguma bakmayin. Kendi dalinin tüm zamanlarinin gelmiş gecmiş efsanevi oyunudur.
Oyunu oynarken , gercek hayattan hiç farkli olmadigini anliyorsunuz. Ana hikayeyi oynamadan önce şiddetle KEŞİFE cıkın diyorum. Adamlar yola dikenli cukur bile kazmişlar.. Atımı öldürdüler :/// Bu hayatta olabilecek herşeyi oyuna sigdirmişlar.. Oyundan bir kaç kare atacagim...
Not : Cyberpunk , Nexusmodda top3'e dogru hizlica koşuyor! Witcher 3'ü solladı. Cyberpunk bu hizla giderse yakın zamanda skyrim ile yarişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 30 Nisan 2023; 18:8:32 >
-
Bu şaha eseri 5 defa oynuyorum. Yine geçmişte oynamadım yan görevler bulup yaptım. Adamlar nasıl bir oyun yapmışlarsa her oynayışta mutlaka yeni şeyler ile karşılaşıyorum.
Yalnız bir eleştirim olacak. Oyunun ortalarını geçtikten bir süre sonra bir sinematikte nedense altyazı yok. Türkçe çeviri kaynaklı mı bilemiyorum onu da ama zamanında çeviri kaynaklı değil oyunun kendisinden kaynaklı diyen arkadaşlar olmuştu.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bir gemiyle yolculuk ederken gemi batıyor ve bir adaya düşüyoruz hani. O adadan kurtulup normal haritaya döndüğümüz zaman çete üyeleri buluyoruz hani. Sonra Dutch geliyor. Devamında şişko bir çete üyesi geliyor. O çete üyesinin geldiği andan sonra emniyet güçleri etrafı kuşatıp teslim olun dediği ana kadar olan sinematik konuşmasında altyazı kayboluyor.
-
Oyunu ilk oynadigimda düz ana hikaye gitmiştim.. Şimdi bütün yan görevler , etkinlik , sır gibi görevler hepsini tariyorum.. Oyun gercekten bambaşka birseviyede.. Kendini 100 sene oynatir. Piyasada böyle bir oyun yok .
Malesef oyun ile alakasi yok , Türkçe yama uzun zamandir güncellenmediginden olabilir. Bende oynuyorum sesli konuşmalar geciyor ama Türkçe altyazinin olmadigi yerler vardı .Ama cokta sıkıntılı bir durum degil. %99 Türkçe diyebilirim. Kalan %1 Anahikaye ve yan göreve pek fazla etki etmiyor :)
-
Bende spoir içine aldığım kısımda sadece altyazı yok. Onun dışında altyazı kaybolması yaşamadım. Bir tek ara ara bazı yerlerde altyazıların bir kısmı 1 saniye görünüyor hemen ardından yerine başka altyazı geliyor.
Yalnız bu defa bir şey daha dikkatimi çekti. 2 yerde altyazı zamanlamasında kaymalar olmuş. Daha önce Türkçe yama ile 3 sefer bitirdiğimde altyazılarda sorun olmayan 2 yerde altyazıda gecikmeler yaşadım. Bir kadın karakterle olan konuşmamız da altyazı geç geldi. Bir de karakterimizle alt üstünde giderken eskiden bir karakterle yaptığı bir konuşmanın sesinin duyulduğu kısımda altyazı geç geldi. Sanırım Türkçe yama oyuna gelen son güncelleme ile sıkıntılar yaşıyor o altyazı geç gelmeleri bundan olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Nisan 2023; 23:19:13 > -
Aynen Rdr2 ye ufak tefek güncelleme geldi. Ondan kaynaklı olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selam. Xenia'yı sizden görüp baktım da rdr oynanabilir durumda sanırım.
Kurulumu vs çok uğraştırıyor mu emulator ve oyunun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En fazla 10 dakika kadar uğraşıyorsunuz
Bu oyun çok ağır ilerlemiyor mu ya? 3 kere falan başlamayı denedim 2-3 saat dayanabildim. Aşırı sıkıyor beni. Gerçekten buralara katlanınca ilerde zevk artıyor mu? Oyun hızlanıyor mu?
-
Yok emu çok basit hatta kısayolu direkt oyun açılacak sekilde ayarladım. Xenia yi indirin, yanına xenia-canary yi indirin. game-patches'den elinizdeki rdr ye uygun olan patch dosyasını kullanarak ayar yapın oynayın. Sadece Xenia da ayar yapmıyorsunuz. 2k, af16x, high post-procesing ile oyun çok iyi görünüyor. Meksika'ya girişte far away parçasiyla günbatımına doğru at sürünce çok farkli hissettirdi. Uzun zamandır oyunlardan zevk almazdım bu oyun acayip sardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 1 Mayıs 2023; 0:36:53 >
Hocam forumda Rdr’nin Xenia için yapılan Türkçe yamasının konusu var oraya girerseniz @turquoise.blue arkadaşın yaptığı video rehber var 10 dakikada halledersiniz. Her PC’de her shader ayarı tutmadığı için rehbere bakarak kendiniz ayarlamanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hatlar karıştı herhalde bana cevap yazmışsın 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X