< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (835. sayfa)
-
-
Yamayı tekrardan kurdum, yama ve adaptive triggers çalıştı ancak bu seferde PS tuşları XBOX tuşlarına dönüştü.
-
Arkadaşlar oyunda minik takılmalar oluşuyordu. Oyuna girdikten sonra görev yöneticisi -> benzeşmeyi ayarla kısmından cpu 0 ve cpu 1 kullanımı kaldırdığımda tüm sorun düzeldi neden olabilir?
-
İşlem gücünü çekirdeklere yaymak yerine belli bir çekirdeğe yüklüyor sanırım(emin değilim).
Sadece bu oyuna has değil anlık takılmalar olan bir çok oyunda işe yarıyor bu yöntem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani bu işlemci ile alakalı bir sorun değil dimi hocam? Bu şekilde kullanınca oyun akıyor çünkü. Ona göre diğer oyunlardada yapayım.
-
İşlemci ile alakalı donanımsal bir sorun değil ama diğer oyunlarda takılma yok ise yapmayın. Bırakın oyun ne kadar işlemci kullanacağına kendi karar versin. Takılma vs olursa yaparsınız ama belirteyim bu yöntem her oyunda yüzde yüz işe yaramıyor
İlginç hocam gerçekten. Teknoloji geliştikçe getirileride garipleşiyor. Bilgisayarda oyun oynayabilmek için böyle garip ayarlamalar yapacağım hiç aklıma gelmezdi. PS5 kullanıyordum yükle çalıştır mantığı olduğu için. Bu rdr2 için çok uğraştım denemediğim yöntem kalmadı. Cpu 0 ve 1 i kapatana kadarquote:
Orijinalden alıntı: Cemo94
İşlemci ile alakalı donanımsal bir sorun değil ama diğer oyunlarda takılma yok ise yapmayın. Bırakın oyun ne kadar işlemci kullanacağına kendi karar versin. Takılma vs olursa yaparsınız ama belirteyim bu yöntem her oyunda yüzde yüz işe yaramıyor
Net oyun kaynak hatta oyuna gelen son güncelleme yüzünden olabilir. Ben oyunu 4 defa bitirdim hiç bu sorunu yaşamadım. Kasma filanda olmuyordu. 3 gün önce 5 defa başladım. Saint Dennis ismindeki şehir kısmına gelene kadar öncekiler gibi benim pc de hiç sorun yoktu. Dün o şehirdeki görevler başladı. Oyun orada kasıyor bu sefer. Bir de bir ara sahnede görüntü dondu sesler ve altyazı çıkmaya devam etti. Görüntü düzelince bu defa 1 dakika boyunca konuşma sırasında sesler gitti ama altyazı devam etti. Son güncellemeler işlemci ve ekran kartlarına daha fazla yük bildirmekte. Ben 4gb vramli ekran kartında 3.8gb vram kullanacak şekilde oyunun ayarlarını yapıp oynayıp defalarca bitirmiştim bu son gelen güncelleme sonrası aynı ayarlarda vram gereksinimi 4.15gb çıktı. 1-2 ayarı mecbur düşürdüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rdr2 son güncellemesi 1491.18 mi?
Oyuna türkçe yama kurdum kurduğum yama eski ama biraz oyunda hata vermesin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki güncelleme ile sorunsuz çalışan Türkçe Yama kuruluysa son güncelleme ile de sorunsuz çalışır. Benim bilgisayarda son güncelleme kuru ve önceki güncelleme ile çalışan yama bunda da sorunsuz çalışıyor.
Hocam ben steam den yeni aldım oyunu 1491.18 sürümü.Bir yama buldum ama eski bir yama.Sende düzgün çalışıyor ama daha oyunu oynayamadım.Benim oyun son sürüm ama yama eski oyun oynarken bir hata falan verir mi acaba
Makine çevirinin discord kanalına bakabilirseniz oraya bakın derim. Orada Rdr2 Türkçe yamasının en son sürümü mutlak oluyor. Oradan indirip kurulumunu yapıp oynayabilirsiniz. Benim oyunda da son sürüm güncelleme kurulu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Nisan 2023; 13:4:16 >
Son sirüm güncellemenin ismi nedir?
Şuan evde değilim ve bakmadan söyleme şansım yok.
Bendeki epic sürümle sizde ki steam sürümü aynı. Makine çevirinin discord kanalından yamanın son sürümünü indirirseniz oyununuzla sorunsuz çalışacaktır.
-
-
Olabildigince , ana hikayeyi oynamiyorum , oyundaki yan görevleri , keşif ve silah avina cıktım. Birde nelerle karşilaşayım! SERİ KATİL 'in arkasinda bıraktıgı felaketleri hayretle izliyorum.. Bu oyunu yapan adama sapkamı cıkarip selam veriyorum... Dağda bayirda ,evde İNANİLMAZ senaryolara şahit oluyorum. Herkesin keşife cıkmasini öneriyorum. Kasabaya gündüz gidiyorsaniz ,mutlaka gece'de ugrayin. Nelerle karşilaşacaginizi tahmin edemezsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 25 Nisan 2023; 18:56:47 > -
Oyuna gelen son güncelleme sonrası bazı mekanlarda kasma sorunu yaşayan var mı? Saint Deniz ve çevresinde oynarken oyun çok kasıyor. Daha önce 4 defa bitirdiğim oyunda böyle bir sorun yoktu.
-
An itibariyle, zelda, gow, souls serisi ve the last of us(oynamak için yıllardır ölüp bitiyordum ve yarıladım) gibi top tier oyunları oynamış biri olarak Rdr2'nin çok başka seviye bir seviyede olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Senaryo, olay akışı, karakter derinliği, görev çeşitliliği, açık dünya kalitesi, detaylar, grafikler, atmosfer, animasyon kalitesi, vuruş hissiyatı..
Başka hiçbir oyun bunların hepsinde üst seviye olamadı.
Elbette oyunların hepsinin yeri ayrı ama tüm bunlar hesaba katıldığında hala gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğunu düşünüyorum ve bunu oyunu low ayarlarda oynamış halimle söylüyorum.
Son sürümün kodu kaç yazabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X