Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (833. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.209
Cevap
150
Favori
805.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Loading ekranında masa üstüne atıyor demi. Ben ne çektim ondan. Çözümü yok maalesef. Ben de anlamadım. Format bile attım bilgisayara. Sonra xbox'a aldım artık oyunu. Oradan bitirdim. İnternette yazan çoğu şeyi denedim. Ekran kartın ya da işlemcin amd mi? Sadece onlarda oluyormuş sanırım. Ya da epicstore da sorun var. Diğer platformlarda nedir durum bilmiyorum. İade zamanın geçmediyse iade et. Steamde falan varsa oradan dene.

• Ne var ne yok denedim internette bütün seçenekleri. işlemci ve ekran kartı amd değil ama olmadı işte. Zamanı geçti iade edemem de gerek yok 134'e almıştım ultimate editionu 1700 olmuş:) Kısmet artık belki bir çözümü çıkar.

• Jack! kullanıcısına yanıt
    belgeler-rockstar games den rdr2 klasorunu sılıp oyle deneyın(yedegı alın oncesınde)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Denemiştim bunu da olmadı, siliyorsun klasörü geri yükleniyordu.

• Jack! kullanıcısına yanıt
    bende gecen hafta gtada basıma geldı aynısı, sılınce duzeldı(başlattıktan sonra sıyah ekranda kalıp kapanıyodu)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Tamam deneyeceğim.

• Erdo4 kullanıcısına yanıt

hocam ben de modsuz oynamak istemiyorum. rica etsem modları yazabilir misiniz?

"Geçenlerde DLSS 3.1.1 sürümünün yayımlanmasıyla birlikte oyunu DLAA'ya zorlama yaparak DLAA desteği gelince kolları sıvadım. Sonunda TAA'dan tamamen kurtulmuştu çünkü oyun."

bu cümlenizi açabilir misiniz?

bir de türkçe yama nereden temin edebilirim? item'lar değil ama altyazılar türkçe olsun çok isterim açıkçası.

• Malesef itemler de Türkçe oluyor. Keşke olmasaydı ama Türkçe yama kullanmanın bedeli bu. > https://forum.donanimhaber.com/dijital-pc-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-15930#155230519

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]nexus mods :: red dead redemption 2
    DLSSTweaks
    https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/2072

Kullandığım modlar:

Duels

Maverick Weapons and Catalog

W.E.R.O (Western Euphoria Ragdoll Overhaul)

Bounty Hunting - Expanded and Enhanced

Ped Damage Overhaul

Disable Horse Holstering

Complete Horse Overhaul

Rampage Trainer

Remove Screen Effects

SSM (Simple Slow Motion)

WhyEm's DLC

Red Dead Offline

Lenny's Mod Loader

No Hitmarker

No Bullet Trail

BloodLust

Rifle Holster

Gun Tricks

Crime and Law Rebalance and Enhancement

Project New Austin 1907 - Classic Color Scheme and RDR1 Locations

No Menu Slowdown

Snappy UI (QoL)

No Auto Ammo Pickup

Fix Toggle Run On Keyboard

Arthur Redone

Realistic Combat Overhaul

RDR - Contracts

Realistic Reshade With No Performance Loss And Fog Removal Option

Cut Dialogue Restoration and Enhancement

Bank Robberies

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 28 Mart 2023; 16:19:37 >

• Erdo4 kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam. ekran kartım amd. dlss ile uyumlu çalışır mı acaba ekran kartım?

bir de baktığım kadarıyla 2k'da ayar yapmışlar. monitörüm 1080p, dlss benim için gerekli midir? yani görüntü kalitesi artacaksa modu kurarım tabii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabor -- 28 Mart 2023; 18:38:20 >
  • @metabor

Bu oyunun türkçe yaması hangisi acaba hocam? v17 olan bir Türkçe yama var o mu? birde bu makine çeviri mi orijinal çeviri mi yardımcı olabilir misiniz

• BR9 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/dijital-pc-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-15930#155230519

iki üstteki mesajda var hocam. detayını bilmiyorum ama tüm item'ları çevirecekse kurmam sanırım.

• Bu oyunu en ucuz nereden alabilirim acaba. Veya burada hesap kiralayan fln oluyor mu?

• Creative52 C kullanıcısına yanıt

Rockstar Social Club key - 85 TL

Daha ucuz bir yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 28 Mart 2023; 23:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabor

https://forum.donanimhaber.com/dijital-pc-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-15930#155230519

iki üstteki mesajda var hocam. detayını bilmiyorum ama tüm item'ları çevirecekse kurmam sanırım.

Hocam peki oyunda atla giderken nadiren anlık takılma olabiliyor nedendir sizce? Rtx 4080 13700k 32gb ram var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

birçok şey olabilir, driver'ları güncellemeyi deneyin. belki mod kurduysanız onlar takılma yapıyordur. o sistemle akıcı şekilde çalışması lazım.

monitörünüzün hz'i düşükse belki takılma gibi ghosting gibi şeyler yaşıyorsunuzdur.

• metabor kullanıcısına yanıt

Hocam mod kurmadım sadece Türkçe yama kurulu o kadar. Onun dışında ddu ile ekran kartı driverini silip temiz kurulum yaptım yok gene aynı. Bannerlord, lol gibi oyunlarda takılma yapmıyor ama rdr'de atla koşturunca sanki kaplama yüklemeye çalışıyorda çok minik takılıyor gibi böyle. RDR2'de tüm ayarlar ultrada DLSS kalite modunda ortalama 100-110 arası fps alıyorum ama çözemedim bu sorunu acaba oyunun kendisiyle mi alakalı diye düşündüm hatta redditde bir kullanıcı 4090 ile aynı sorunu yaşıyorum demiş şöyle bir mod önermişler;

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]nexus mods :: red dead redemption 2
    Stutter fix
    https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1502

Donanımsal bir problem yaşıyor olabilir miyim sizce? sistemi Passmark vb. benchmarklara soktum bi problem yaşamadım ama bilemedim

donanımsal olduğunu sanmam. diğer oyunlarda da mutlaka sıkıntı olurdu. sistemi yoracak başka oyunlarda deneyebilirsin. zaten testlerde sorun yok diyorsun.

"rdr2 stutter problem" yazıp google'da arat bence. videolar falan var youtube'da. o dediğin modu kurabilirsin belki.

şu sitede birkaç öneri var, belki faydalı olur:

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]driver easy
    [SOLVED] Red Dead Redemption 2 Stuttering and FPS Issues - Driver Easy
    https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-red-dead-redemption-2-stuttering-and-fps-issues/

bir de ekran kartını yazıp "rdr2 graphic settings for ekran kartı modelin" arat bakalım. deneme yanılmayla artık bakacaksın :) kolay gelsin

• Hafızamın bir kısmını onun için resetlemek isteyebileceğim oyunlardan biri rdr2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

selam arkadaşlar bir şey sorucam bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

bu oyunu iki kez bitirdim ikinde de ana görevleri yaptım yan görevleri hiç yapmadım.yan görevlerde oldukça kapsamlı ve keşfedecek çok şey var.onları yapayım dedim ama arthur ile oynadığımız bölgelere nasıl gidicem bulamadım.ora

daki görevleri yan görevleri yapmadım.john ile gidebiliyormuyuz?yoksa arthur olmasımı lazım?teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 1 Nisan 2023; 14:54:33 >
  • 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.