Loading ekranında masa üstüne atıyor demi. Ben ne çektim ondan. Çözümü yok maalesef. Ben de anlamadım. Format bile attım bilgisayara. Sonra xbox'a aldım artık oyunu. Oradan bitirdim. İnternette yazan çoğu şeyi denedim. Ekran kartın ya da işlemcin amd mi? Sadece onlarda oluyormuş sanırım. Ya da epicstore da sorun var. Diğer platformlarda nedir durum bilmiyorum. İade zamanın geçmediyse iade et. Steamde falan varsa oradan dene. |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (833. sayfa)
-
-
Ne var ne yok denedim internette bütün seçenekleri. işlemci ve ekran kartı amd değil ama olmadı işte. Zamanı geçti iade edemem de gerek yok 134'e almıştım ultimate editionu 1700 olmuş:) Kısmet artık belki bir çözümü çıkar.
-
belgeler-rockstar games den rdr2 klasorunu sılıp oyle deneyın(yedegı alın oncesınde)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemiştim bunu da olmadı, siliyorsun klasörü geri yükleniyordu.
-
bende gecen hafta gtada basıma geldı aynısı, sılınce duzeldı(başlattıktan sonra sıyah ekranda kalıp kapanıyodu)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam deneyeceğim.
-
hocam ben de modsuz oynamak istemiyorum. rica etsem modları yazabilir misiniz?
"Geçenlerde DLSS 3.1.1 sürümünün yayımlanmasıyla birlikte oyunu DLAA'ya zorlama yaparak DLAA desteği gelince kolları sıvadım. Sonunda TAA'dan tamamen kurtulmuştu çünkü oyun."
bu cümlenizi açabilir misiniz?
bir de türkçe yama nereden temin edebilirim? item'lar değil ama altyazılar türkçe olsun çok isterim açıkçası.
-
Malesef itemler de Türkçe oluyor. Keşke olmasaydı ama Türkçe yama kullanmanın bedeli bu. > https://forum.donanimhaber.com/dijital-pc-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-15930#155230519
Kullandığım modlar:
Duels
Maverick Weapons and Catalog
W.E.R.O (Western Euphoria Ragdoll Overhaul)
Bounty Hunting - Expanded and Enhanced
Ped Damage Overhaul
Disable Horse Holstering
Complete Horse Overhaul
Rampage Trainer
Remove Screen Effects
SSM (Simple Slow Motion)
WhyEm's DLC
Red Dead Offline
Lenny's Mod Loader
No Hitmarker
No Bullet Trail
BloodLust
Rifle Holster
Gun Tricks
Crime and Law Rebalance and Enhancement
Project New Austin 1907 - Classic Color Scheme and RDR1 Locations
No Menu Slowdown
Snappy UI (QoL)
No Auto Ammo Pickup
Fix Toggle Run On Keyboard
Arthur Redone
Realistic Combat Overhaul
RDR - Contracts
Realistic Reshade With No Performance Loss And Fog Removal Option
Cut Dialogue Restoration and Enhancement
Bank Robberies
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 28 Mart 2023; 16:19:37 >
-
çok teşekkürler hocam. ekran kartım amd. dlss ile uyumlu çalışır mı acaba ekran kartım?
bir de baktığım kadarıyla 2k'da ayar yapmışlar. monitörüm 1080p, dlss benim için gerekli midir? yani görüntü kalitesi artacaksa modu kurarım tabii :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabor -- 28 Mart 2023; 18:38:20 > -
Bu oyunun türkçe yaması hangisi acaba hocam? v17 olan bir Türkçe yama var o mu? birde bu makine çeviri mi orijinal çeviri mi yardımcı olabilir misiniz
-
https://forum.donanimhaber.com/dijital-pc-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-15930#155230519
iki üstteki mesajda var hocam. detayını bilmiyorum ama tüm item'ları çevirecekse kurmam sanırım.
-
Bu oyunu en ucuz nereden alabilirim acaba. Veya burada hesap kiralayan fln oluyor mu?
-
Rockstar Social Club key - 85 TL
Daha ucuz bir yolu yok.
www.greenmangaming.comGreen Man Gaminghttps://www.greenmangaming.com/games/red-dead-redemption-2-rockstar-pc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 28 Mart 2023; 23:24:21 > -
Hocam peki oyunda atla giderken nadiren anlık takılma olabiliyor nedendir sizce? Rtx 4080 13700k 32gb ram varquote:
Orijinalden alıntı: metaborhttps://forum.donanimhaber.com/dijital-pc-oyun-firsatlari-ana-konu--25478058-15930#155230519
iki üstteki mesajda var hocam. detayını bilmiyorum ama tüm item'ları çevirecekse kurmam sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birçok şey olabilir, driver'ları güncellemeyi deneyin. belki mod kurduysanız onlar takılma yapıyordur. o sistemle akıcı şekilde çalışması lazım.
monitörünüzün hz'i düşükse belki takılma gibi ghosting gibi şeyler yaşıyorsunuzdur.
-
Hocam mod kurmadım sadece Türkçe yama kurulu o kadar. Onun dışında ddu ile ekran kartı driverini silip temiz kurulum yaptım yok gene aynı. Bannerlord, lol gibi oyunlarda takılma yapmıyor ama rdr'de atla koşturunca sanki kaplama yüklemeye çalışıyorda çok minik takılıyor gibi böyle. RDR2'de tüm ayarlar ultrada DLSS kalite modunda ortalama 100-110 arası fps alıyorum ama çözemedim bu sorunu acaba oyunun kendisiyle mi alakalı diye düşündüm hatta redditde bir kullanıcı 4090 ile aynı sorunu yaşıyorum demiş şöyle bir mod önermişler;
nexus mods :: red dead redemption 2Stutter fixhttps://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1502Donanımsal bir problem yaşıyor olabilir miyim sizce? sistemi Passmark vb. benchmarklara soktum bi problem yaşamadım ama bilemedim
-
donanımsal olduğunu sanmam. diğer oyunlarda da mutlaka sıkıntı olurdu. sistemi yoracak başka oyunlarda deneyebilirsin. zaten testlerde sorun yok diyorsun.
"rdr2 stutter problem" yazıp google'da arat bence. videolar falan var youtube'da. o dediğin modu kurabilirsin belki.
şu sitede birkaç öneri var, belki faydalı olur:
driver easy[SOLVED] Red Dead Redemption 2 Stuttering and FPS Issues - Driver Easyhttps://www.drivereasy.com/knowledge/solved-red-dead-redemption-2-stuttering-and-fps-issues/bir de ekran kartını yazıp "rdr2 graphic settings for ekran kartı modelin" arat bakalım. deneme yanılmayla artık bakacaksın :) kolay gelsin
-
Hafızamın bir kısmını onun için resetlemek isteyebileceğim oyunlardan biri rdr2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.selam arkadaşlar bir şey sorucam bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
bu oyunu iki kez bitirdim ikinde de ana görevleri yaptım yan görevleri hiç yapmadım.yan görevlerde oldukça kapsamlı ve keşfedecek çok şey var.onları yapayım dedim ama arthur ile oynadığımız bölgelere nasıl gidicem bulamadım.ora
daki görevleri yan görevleri yapmadım.john ile gidebiliyormuyuz?yoksa arthur olmasımı lazım?teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 1 Nisan 2023; 14:54:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X