Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (831. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.209
Cevap
150
Favori
805.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef hocam. Bazı görevler tek başına yapılabiliyor ama bazıları en az 2 kişi istiyor, bazıları da 4 kişi istiyor.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Ya ben sadece single oynayan bi adam olduğumdan normalde zaten hiçbir Multi oyunu oynamam. Bunda da hikayeli görevler var diye bakayım demiştim. Başkalarıyla oynama zorunluluğu varsa kalsın o zaman 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zevkli oluyor ama bazen troll ya da hileye denk geliniyor o sıkıyor biraz. Kendi mesleğinizi seçtikten sonra yaptığınız görevlerin çoğu tek kişilik ama onun da hikayesi yok. Gelişmeli görevler hep

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, oyun epic’de indirimdeymiş. Steam versiyonunda server farklı mı?

Ayrıca ultimate versiyonu yerine rdr2 alsam red dead online da oynayabilir miyim? Çok fark var mı ultimate’da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim ki yeni ekran kartı aldınız. Bu oyunu yeni ekran kartınızla tekrar oynamak ister miydiniz arkadaşlar?

• @metabor Fark yok. RDR2 içinde online var fakat Ultimate almanı tavsiye ederim sonra yükseltme imkanın olmayacak.

@AKINLASINN Evet çünkü hikaye bitse de online var.

• dufpanla kullanıcısına yanıt

Hocam saç dokuları sanırım Dx12´yi seçince düzeliyor. Ama tavsiye etmem, ben de 3060ti ile oynuyorum, FPS 35-40 civarı olduğu için performansı daha iyi olan Vulkan´ı kullanıyorum.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, steam veya epic versiyonu server açısından fark eder mi?

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunuz çok ilginç geldi ne amaçla sordugunuzu soyleyebilir misiniz sizin için sıkıntı yoksa cevabima gelirsek yeni alacağım ekran kartı eskisinden daha performanslı olacağı için kesinlikle oynardım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OemiarSrn O kullanıcısına yanıt
    ağır oyun olduğunu düşünüyor (ki öyle)

kıyamıyor kartına bozulur diye 😄

ben öyle anladım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metabor kullanıcısına yanıt

Fark etmez, konsol oyuncuları PC'den farklı serverde oluyor diye biliyorum.

Tamamdır, epic’de indirim var. Oradan alıyorum. Ben şimdilik hikayeyi single oynayacağım.

İki sorum olacak:

single için önereceğiniz mutlaka kur diyeceğiniz modlar bar mı?

30 yaş üstü düzgün bir şekilde keyifle red dead online oynayabileceğim bir grup bilen var mı arkadaşlar?

• metabor kullanıcısına yanıt

Modlar hakkında hiç fikrim yok. Arkadaş bulmak ve yardım için linkteki sunucuyu tavsiye ederim:

https://discord.com/invite/GjnCQzZW

Çok teşekkürler hocam :)

• Arkadaşlar bu oyunun multiplayeri var mı? Ne yapıyoruz multiplayerde? Sallıyorum Battlefield oyunu hem hikaye olarak oynanıyor ama hem de hikayenin en az 100 kat kısmı da asıl multiplayerde oluyor.

Bu oyunun da böyle güçlü bir multiplayer mevzusu var mı? Yoksa sadece bazı görevleri co-op oynama dışında bir olayı yok mu?

• ateş ve güneş kullanıcısına yanıt

Multiplayerı kötü yapacak pek bi şey yok. Destek vermiyorlar artık zaten.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Bu oyundan daha iyi çok az oyun var piyasada. Bilgisayar kurulduğu zaman ilk yüklenecek oyunlardan kendisi.

• HAJAJ80 H kullanıcısına yanıt

He yani multiplayer hiç yok he?

• ateş ve güneş kullanıcısına yanıt

Online var içeriği zayıf.

• Amazon Prime gaming'de rdr2 online için oyun içi içerik var 3 nisan'a kadar ücretsiz

• 
Sayfa: önceki 829830831832833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.