Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (830. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.213
Cevap
151
Favori
806.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steamda 327 mb bir güncelleme gelmiş nedir ne değildir bilen varmı ??

• Beyler bu yetenek kartları nasıl kullanılıyor chapter 4e geldim hala yok bende. Online oynadığımızda mı oluyor sadece?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Uzun bir aradan sonra sırf bu oyun için kasa topladım ve oyunu Epic'ten indirdim.
    Bir sürü Türkçe yama var nette. En iyi ve önerebileceğiniz Türkçe yama hangisi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence GTA V ile kıyaslanmayacak derecede daha güzel bir oyun, gerek açık dünyası, gerek oynanış ve hikaye olarak. Rockstar Games'in önce GTA VI yerine Red Dead Redemption 3'ü çıkarmasını isterdim. Yanlızca grafik motorunu beğenmiyorum, Ubisoft'un Far Cry oyunlarında kullandığı Dunia engine gibi olsa süper olurdu.

• Bu oyunu orjinal aldım ama Türkçe yama yapamıyorum. Yama yapınca karakter problemi oluyor.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

İndirdiğiniz dosyaların içinde font fix var onu oyuna her girişten önce çalıştırmanız lazım.

• Son nvidia driver güncellemesinden sonra rdr2 de fps yarı yarıya düştü. Benzer sorunu yaşayan var mı?

• armax kullanıcısına yanıt
    Bende oyun indirilik değil ama diğer oyunlardada benzer sorun varsa ddu ile silip tekrar kurun hocam benimde başıma gelmişti daha önce düzeldi belki sorununuzu çözer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OemiarSrn O kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim hocam teşekkür ederim

• Çıktığı sene bile en iyi oyun seçilememiş olan oyun tarihinin en overrated oyunu şey pardon at sürme simulatörü.

• Son gelen güncelleme ile online kısmında ahıra girdiğinizde buga girme sorununu çözerler diye ümit ediyordum ancak yanılmışım. Sorun hala devam ediyor.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155216858

şu mesajda sorduğum Türkçe Yama olayının aslını bilen var mı?  

• v15'in ekranı açılınca font fix'e tıklıyorum ama ı 'lar kutucuk şeklinde gene ve yama ekranı da kapanmıyor sadece görev sonlandırdan kapanıyor. v15 yamasını silip temiz bir v17 kurayım diyorum ama v15 exe olduğu için hangi dosyalar kuruldu nasıl silinir?

• Oyunu daha önce bitirmiştim.. Bu sefer nizami bitirmeyi düşünüyorum..Bu oyunda kullanilan mod türü varsa önerilere acigim :) son olarak Başarim kasacagim neye dikkat etmeliyim ?

Son olarak zamanında düz olarak almiştim. Ek dlc'sini alma şansim yokmu ? Ultimate edition almak zorundamiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 5 Mart 2023; 16:43:1 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Ellerine saglik , Hakkın ödenmez hakkaten :)

• Merhabalar,

Bugün oyunu GeForce Experience'ta optimize ettim. Oyuna girdim ve hiç bir ayarı ellemeden oyuna başladım. Oyun 4K'da 58-62 fps arasında gidip geliyor fakat daha oyunu 5 dakika olmadan ara ara oyun devam ederken sanki ekran yeniliyormuş gibi anlık siyah ekran oluyo oyuna dönüyor. Neden olur bu bilen var mı?

16 gb ram, i5 12400f işlemlemci, Asus OC 3060 ekran kartı var.

• Arkadaşlar ekran kartım 3060ti oyunda ayarlarım ultra. saç ve at kuyruğu düzgün gelmiyor bana. Bu kısımların ayarını hangi seçenekten yapıyorduk?

• Arkadaşlar Red Dead Online ı tek başımıza oynayamiyor muyuz? Geçen senelerde denemiştim. Hikaye görevlerine tek gitsem dahi beni otomatik çeteye dahil edip 4 kişi yaptiriyodu görevi. Ben Online kısmının tamamını sadece kendim oynamak istiyorum. Bu mümkün değil midir? 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.