< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (832. sayfa)
-
-
En erken 2030
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3. oyun bu kalitede olmayacak malesef. Rockstar şirket politikasını değiştirdi birkaç sene önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta6 korkuyorum, tüm dünya bekliyor ama şirket politika değiştirdiği için kim bilir nasıl bir oyun çıkacak. 10 senelik bekleyişi bir fiyaskoya çevirmezler umarım.
Rdr2 zaten bi başyapıt diyecek laf yok.
-
Oyunun epicten aldım, kurdum oyunu oyun açılıyor başlangıç ekranındaki intro giriyor ve alttaki çark döndükten 6-7 saniye sonra atıyor oyundan. Birçok şey denedim olmadı sebebi nedir acaba.
-
Şirket politika değiştirse bile Rockstar Gta ile dünya devi olmuş bir firma. Markaya zarar getireceklerini düşünmüyorum. Erken erişim sızıntıları baya umut vaadediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eskiden olduğu gibi insanları köle gibi çalıştırmazlarsa bu kalibrede bir oyun gelmez bir daha. R*'ın hiçbir oyununun RDR 2 seviyesinde olabileceğine inanmıyorum artık. Umarım ben yanılırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 18 Mart 2023; 13:44:58 > -
Maalesef yanılacağını düşünmüyorum bu konuda. Keşke hepimiz yanılsak ama bu firma RDR2 yüzünden çalışanları mahvetti ve oyun basınından baya tepki gördü. Oyunu oynaması güzel de arka plana bakınca haftada insanlıktan çıkacak kadar çalışan binlerce kişi var. GTA 6 RDR2 kadar detaylı olmaz, yahu RDR2 de tren yolu işçileri gerçekten çalışıyor adamların çaktığı çivi bile gerçekten yerine oturuyor sonra işçi yandaki çiviye geçiyor naptınız siz aga Beklenti RDR2 seviyesi olursa hayal kırıklığı yaratır ama GTA 5'den detaylı olacağını düşünüyorum. Erken erişim sızıntılarında araçlarda koltuk seviyesi ayarlama vs... gibi detaylar vardı. Kısaca GTA 5'den detaylı RDR2 kadar da olmayacak bir oyun bekliyorum ben.
-
Özet? Daha insancıl mı oldular? RDR2'nin bu seviyede olmasının ardında kan ve gözyaşı vardı çünkü.
-
Bende onu anlatıyorum zaten.
-
Arkadaşlar bu oyunu 1080p'de hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Özellikle 3060Ti ekran kartı olanlar için soruyorum.
1080p'de hangi ayarda kaç fps?
Gregar's Gaming ZoneyoutubeIntel Core i7 11700KF 3.60GHz Corsair H115i Elite Capellix Liquid Cpu Cooler PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC 16GB Corsair 2400Mhz 32GB DDR4 RAM (4x8GB) ASUS ROG Strix Z590-F Socket 1200 LC-Power 1000W V2.3 Legion X2 Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB/s Sata 3.0 (For OS) Samsung 840 EVO 1TB SSD Sata 3.0 (For Games) SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD (For Games) WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb (For Storage) Samsung SH-S223C 22X SATA DVD-RW Sony W95 (KDL-55W955) 3D LED TV Windows 10 Pro 64 bit Logitech Wireless Keyboard K360 Logitech G604 Wireless Gamer Mouse Corsair Carbide Air 540 (Black) with 3X Corsair QL140 Fanshttps://www.youtube.com/watch?v=v39uSKws_-0&feature=youtu.be
-
PS4 Pro'da ilk çıktığı gün oynamaya başlayıp bitirmiştim. (+300 saat oynadım.)
PC'ye çıktığında sadece Red Dead Online oynadım 100 saat kadar. (gamepad ile oynadım)
Uzun zamandır PC'de klavye mouse ile birlikte Türkçe altyazı ile tekrardan başlamaya niyetim vardı ama hep erteliyordum.
Geçenlerde DLSS 3.1.1 sürümünün yayımlanmasıyla birlikte oyunu DLAA'ya zorlama yaparak DLAA desteği gelince kolları sıvadım. Sonunda TAA'dan tamamen kurtulmuştu çünkü oyun.
PC sürümüne başlayıp modsuz oynanır mı? Tabiki de hayır. 30'a yakın muhteşem modların olduğu bir liste yaptım kendime. Reshade'i de kurdum. Modları kurmak biraz zahmetliydi çünkü birbirleriyle uyumluluk yamaları da vardı 1 gün falan sırf bu uğraştırdı. PS4'de oynarken keşke şu böyle olmasaydı, keşke şu şöyle olsaydı dediğim herşeyin modunu yapmışlar PC'de o kadar sevindim ki.
Bu oyun gerçekten PC'de klavye mouse ile oynanır onu çok iyi anladım. Yaklaşık 40 saattir oynuyorum, kendi çektiğim birkaç resim paylaşayım.
AMD Ryzen 9 5900X - RTX 3080 Ti / Ultra ayarlar + Reshade
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 23 Mart 2023; 23:51:30 >
-
Bu oyunun online kısmı o kadar güzeldi ki, buna rağmen online'ı resmen bitirdi adamlar. Hikaye modunu 3.chapterda bıraktım, kıyıp oynayamıyorum oyunu resmen bitmesin diye.
-
Uçan at, neon ışık takılabilen at falan olsaydı oyunda çevrimiçi kısmı tutabilirdi belki.
kardeş dlaa nasıl yaptın nereden indirdin bana yardımcı olurmusun
-
Oyunu uzun zamandır oynamıyordum.Grafik güncellemesi gelmişti eylül ayında grafik ayarları bozulunca daha oynamak istemedim her ayarı denedim.Bugün tekrar girdim bir güncelleme yaptı Epic üzerinden ve oyuna girdim tekrar ayar yaptım.
Oyunu AMD FSR seçeneğini performance kısmında ultra oynayabiliyorum ilk ayarlarımda bu seçenek yoktu çözünürlük ölçeğini ayarlayıp tatmin edici bir grafik elde ediyordum. AMD FSR aktif olmazsa VRAM miktarı artıyor ve ayar kısmam gerekiyor bu ayardayken sorun yok Nvidia ekran kartı kullanmama rağmen.
Sorun şu ki oyunu oynarken özellikle Arthur hareket edince bulanıklık oluşuyor üzerinde. Kafa hareket edince saçlar oynadığından bulanık gibi bir görüntü oluşuyor. Bazı ağaçlarda da var bu durum. Ne yapmam gerekir? Çözünürlükle alakalıdır diye düşünüyorum ama özellikle laptopta oynayanlar hangi ayarlarda oynuyor?
Laptopum Lenovo İdeapad 3 İ5 10300H işlemci var GTX1650ti ekran kartı var.16 gb ram,252gb ssd var.
-
Ben 1080p monitörde her ayarı full çekip oynuyordum, gayet de akıcıydı. 2K monitör alınca malum 1444p yaptım ve bazı ayaları kısmak zorunda kaldım. 45 FPS civarı alıyorum şu an.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X