Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (837. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.202
Cevap
150
Favori
804.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ufak ama nedense optimizasyonu eski grafik kartlarında az biraz bozdu. Ekran kartım 4Gb. Mevcut kullandığım ayarlarda oyun 3.8 GB VRam tüketimi olacak diye gösterirdi bu son gelen güncelleme sonrası baktım 4.15 VRam tüketimi olacak diyordu. 2 ayarı düşürdüm tekrar 3.8 VRam'e indirdi.

Fakat daha önce 4 defa bitirdiğim oyun eskiden kasmadığı yerlerde kasmaya başladı. Saind Dennis bölgesinde ve etrafındaki yeşil alanda zaman zaman kasıyor.

• Ps4 zamanı hikayeyi bitirdikten sonra günde 12-13 saat online oynardım tabi o zamanlar 30 fps göz yormuyordu fazla ama ps5’e geçince üzülerek şu oyunu bırakmak zorunda kaldım. Gta online yüzünden şu oyunu çöpe attılar ki bana göre tarihin en iyi oyunudur. Sırf şu oyunu 4k 60 fps oynamak için 4080 ya da 4090’lı sistem toplamayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda. Gerçekten gördükçe üzülüyorum şu oyunun başı boş olduğunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

Birinci oyunu da grafiksel olarak güncelleyip hem pc hem ps çıkaracaklardı GTA 6 yoğunlaşma kararı alıp o işi de rafa kaldırdılar.

• ilk oyunu emülatörle bitirip ikinciye geçmek mi yoksa rdr2'den başlamak, sonra bire bakmak mı? ne dersiniz arkadaşlar?

• metabor kullanıcısına yanıt
    Hikayeye göre önce ikinci oyunu bitirip ilk oyuna başlamak çok daha iyi oluyor. İlk oyun tam ikincinin bittiği yerden başlıyor. Ben önce ikiyi sonra ilk oyunu bitirdim

• Severek oynadığım şu sıralar 5 defa bitireceğim oyunla ilgili yapacağım 1 olumsuz eleştirim olacak. Bir görev de polis kıyafeti kullanıyoruz ya. Orada Dutch bize kıyafeti verirken kıyafetin rengi şapka gibi siyah renk ama kıyafeti giyip binadan çıktığımız da kıyafetin rengi mavi oluyor. İlk oynadığım günden beri ondan biraz rahatsız olmuş durumdayım.

• Nasıl 5 kez bitiriyorsunuz hocam bir oyun max 3 kez oynanabilir o da 10 yıl falan yayarak tabi. TR'de rekor sende olmalı Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu çok sevdiğimden 6 ayda bir oynayıp bitiriyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

GPT yaması çıktığı vakit malum yerden indirip bitirmiştim sonra satın aldığımda direkt online'ye daldım bende. Biraz daha online'de kazdıktan sonra tekrar hikaye görevlerine başlamayı düşünüyorum bakalım Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Ben online da denedim ama online da hile yapan biri beni nasıl bulduysa ben haritada başka yerdeyken beni çöllü kısımda kendi yanına ışınlayıp öldürüp durdu. Son seferinde yanına kadar yaklaşıp üstüne mermi yağdırdım ölmedi tek vuruşta beni indirdi. Ben de o günden beri online girmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet hileden geçilmiyor maalesef. Ama bunun bir çözümü var eğer isterseniz özelden atabilirim.

Düzenlenmiş bir dosyayı var onu ilgili dizine atınca online'de tek veya sadece arkadaşlarımızla kalabiliyoruz GTA 5'daki closed friend session gibi.

• Ara sahnelerde aşağıdaki gibi bir hata ile karşılaşıyorum. Daha doğrusu yakın çekim ara sahnelerde oluyor bu. Birde Store'da alışveriş yaparken.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Ben denk gelmedim ama son güncelleme kuruluysa ondan olabilir çünkü son güncelleme sonrası oyunda bazı sıkıntılar var.

Oyunda bazı buglar var. Onun dışında oyunun ekran kartı ram harcaması biraz artmış gibi.

Hocam valla 2020 de pc ye çıktığında direkt alıp 150 saat gömdüm. Dün bi deneyeyim dedim tekrar bitireyim diye ama yok olmadı 😀

• Ben hızlı hızlı oynamıştım bitirmek için 50 saat sürmüştü. Bir ara yaya yaya oynamak istiyorum bütün yan görevleri yaparak. Ama bir ara dediğim bir kaç sene sonra işte.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• DemiGo kullanıcısına yanıt

İlkler başkadır sonra spoiler yemiş gibi oluyor ilk günkü heyecan olmuyor Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Satın aldığımda düzgün yamayla tekrar oynayayım diyordum malum olaydan ne kadar üzüldüğümü hatırladım yas dönemini atlatamamışım meğer o yüzden online'ye daldım direkt Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• https://www.youtube.com/watch?v=g37U2LzMEeg&t=180s

Arkadaşlar videonun başında ki ve dk 3'deki giysileri nasıl alabilirim?Özel bir giysimi bunlar?Özellikle boynundaki şal. Şuan chapter 4'e yeni geçtim. Açılmış mıdır bu giysiler?

• bnym97 kullanıcısına yanıt

Mod'lu oyun videodaki. Normal de oyunda bildiğim kadarıyla o kıyafet yok.

Anladım teşekkür ederim hocam. Bende bu giysileri bulmak için uğraşıyordum acaba dedim özel bir giysi mi açılmadı mı daha diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.