Yapay zekanın gözünü seveyim koskoca Arthur Morgan'a neler söyletiyor hahahaha dacar1010youtube Arthur Morgan - Karagümrük Yanıyor
Karagümrük Yanıyor
Karagümrük Yanıyor Elraenn
Elraenn
Elraenn AI Cover
AI Cover
Ümit Özdağ
Ümit özdağ anlayamazsın
ümit özdağ anlayamazsın AI Cover
Ümit özdağ içtim şarabı
ümit özdağ içtim şarabı ai cover
celal şengör AI Cover
Kemal Kılıçdaroğlu AI Cover
AI COVER
Kemal Kılıçdaroğlu aşkın olayım AI Cover
Celal şengör aşkın olayım
anlayamazsın https://www.youtube.com/watch?v=V_SADaZ9omM |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (841. sayfa)
-
-
500 yıl ömrüm olsa bile ben bu oyunu bitiremem. Oynadığım en kötü 10 oyun arasına rahatlıkla girer.
- Kontroller çok ağır. Öyle böyle değil. Sağdan sola dönene kadar ömrümden ömür gidiyor.
- Oyunun başlangıcı da çok ağır. Hikaye akmıyor, heyecan vermiyor.
- Oyun ağır.
- Oyun çok ağır
- Kontroller ağır.
- At sürmekten bıktım. 1 dakika çatışıp 5 dakika at sürmekten bıktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 19 Temmuz 2023; 23:58:14 > -
Bu oyundaki karakter kontrolleri ağır değil aslında, diğer oyunlardaki karakterler çok hızlı. Bundan çıkıp Witcher 3'e girince karakter uçuyor gibi gelmişti.
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun kötü bir oyun değil size hitap etmiyor. Bu bir kovboy oyunu ve o konuda her anlamda gayet başarılı. Bazı oyun türleri herkese hitap etmez ve size hitap etmemesi oyunu kötü yapmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oysa çoğumuz yaşadık bu problemi. Biraz alışsa başka oyun oynayamayacak ama şu kadar emek verilen şahesere yekten kötü demek daha kolay
Bu coğrafyada kalitenin değeri pek bilinmez...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sizce de karakterin bu kadar ağır hareket etmesi normal mi? Karakter dönene, siper alana kadar epey vakit geçiyor, oyun akmıyor.
Ata inip binerken bile bir ağırlık bir yavaşlık var. Yahu bin artık şu ata sallanma. Biraz çabuk ol! Kağnı gibi oynanış var.
Keşke kontrolleri düzeltseler, karakteri biraz hızlandırsalar. Oyun belki de muhteşem ama kontroller yüzünden sabredemiyorum. Akşam 1-2 saat daha deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 20 Temmuz 2023; 14:53:23 > -
Normal bir insan nasil hareket ediyorsa oyle hareket ediyor iste. Yani bu bir eksiklik degil, aksine diger oyunlarin tamami eksik aslinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarda biri de bahsetmiş, aslında karakter bu oyunda normal diğer oyunlarda hızlı hareket ediyor. R* olabildiğince gerçekçi bir dünya yaratmak istediği için animasyonları da bu şekilde yapmış. Zamanında aynı olay GTA 4’te de oldu araç sürüşünü herkes linçlemişti ama Rockstar gerçekçi yapmak istediği için araç sürüşü öyleydi.
Tavsiyem dişini sık, alışmaya çalış. Hikaye olarak Chapter 4’den sonra oyun öyle bir açılıyor, öyle bir sarıyor ki başından kalkmak istemiyorsun. Chapter 4’e gelene kadar animasyonlara ve o dediğin yavaşlığa alışırsın zaten.
Ben ilk yüklediğimde “bu muymuş bu kadar övülen oyun” demiştim o yavaşlık baya canımı sıkmıştı. Hikaye olarak da bir şey vaadetmiyor gibi gelmişti ama o kadar para verdik, 100 küsür GB dosya indirdik diye silmedim oyunu masaüstünde simgesi bana ben ona bakar şekilde tam 3 ay geçirdik 3 ay sonra oynayacak oyun ararken şu oyuna bir şans daha vereyim dedim sıkıla sıkıla oynarken farkında olmadan oyun sardı baya. Özellikle hikaye kısmında öyle şeyler oldu ki ağzım açık, gözlerim dolu ekrana bakarak oynadım.
Rahatlıkla söyleyebilirim ki duygusal olarak bağ kurduğum oyunları saymazsak (Witcher 3, Skyrim) bu oyun oyun dünyasının zirvesidir. Öyle şeyler gördüm ki açık dünyada yok artık bunu da mı düşünmüşler be dedim. Rockstar gerçekten oyun değil bir sanat eseri yapmış ve inan gram mübalağa yok bu dediklerimde. Sana önerim oyuna alışmaya, oynarken zevk almaya çalışman eğer bir yerden sarmaya başlarsa seni öyle bir deneyim bekliyor ki inanamayacaksın. Ha baktın yok oyun akmıyor o zaman yapacak bir şey yok bu oyun benlik değil der siler geçersin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Uzun zamandır oynamıyordum okuyunca oynayasım geldi oyunu Oyunu ilk açtığımda, o atın yavaş ve tok hareketi, ardından Arthur'un aynı şekilde yavaş ve gerçekçi hareketlerine genelin aksine, vurulmuştum ben. İlk saniyesinde aşık oldum yani o 'yavaş'lığına Sanki içi boş bir texture'dan ibaret karakter değil de, içi dolu gerçek bir adam kontrol ediyorsun hissini veriyor oyun. Teknik ve detay anlamında kolay kolay böyle bir oyun göreceğimizi hiç sanmıyorum bende. Rockstar bile bu kadar deli seviyesinde ince bir oyun çıkartmayacaktır, malum köleleri azat ettiği için.
-
Offf ahahah, efsane özet olmuş. Helal... Yürekten katılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 20 Temmuz 2023; 16:28:21 > -
Hocam ben de daha dün indirdim bi 200 saat daha gömülür buna
Oyuna 600 kusur saat gömen biri olarak.Bir npc takip ettim mesafeyi çok açmadan 2 3 dk takip ettim npc kaybolmadi.Bunu çoğu oyun yapmaz köşeyi dönünce npc kaybolur.Rdr böyle bir şey işte bu verdiğim basit bir olay.Daha neler gördüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA 4 'ün araç sürüşü muhteşemdi, çok gerçekçiydi. GTA 5'in araç sürüşü bana göre hiç gerçekçi değil. Bu yüzden GTA 5 'i silip tekrar GTA 4 kurmuştum.
-
Tamam da dinozor kemiklerini nasıl buluyorsunuz arkadaş? Çözümlü haritalara baktığım halde bazı kemikleri bulamadım. Görevleri mi bitireyim kemik mi arayayım. Kemik arasam görevin süresi doluyor.
Hele birisinden bi define haritası aldık, bakıyorum tepenin yamacında diyor. Hangi tepe?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karakterin ağır hakaret etmesi doğal. Oyunda adamlar o kadar çok özenip animasyon yapmışlar ki bu oyuna gerçekçilik vermekte. Aksine diğer oyunlarda animasyon türü o kadar az ki ondan dolayı o oyunlarda karakterler daha hızlı ve onlarla kıyaslayınca RDR karakteri ağır gelmekte. Adamlar her bir hareket için özenip animasyon eklemişler.
Bu tür de bir film izlerseniz o filmlerde de bir ağırlık göreceksiniz. Bir de ata binmenin ağır olması normal çünkü araban farkı bindiğiniz şeyin yaşayan bir varlık olması. Gerçek hayatta bile Ata hızlı binmez insanlar. İzlediğim bazı belgesellerde bile Atlara yavaş biniyorlardı.
Adamlar her bir hareketi özenerek yapmışlar. Eksikleri mutlak var ama dediğini ağırlık aslında bu oyunu kaliteli yapan ve gerçekçi yapan bir unsur. Bir de oyun oynadıkça aslında açılıyor. Atla bir yerden bir yere giderken her an bir olayla karşılaşmak mümkün. Siz den yardım isteyen biri olabiliyor yardım etmeyi seçerseniz bazen cidden yardım edebiliyorsunuz bazen bu bir tuzak olabiliyor ve o kişi atınızı veya paranızı çalmaya kalkışabiliyor. Yanından geçtiğiniz biri size yarışma teklif edebiliyor.
Ben açık dünya oyunlardan pek haz alan biri değilimdir. Firmanın GTA serisini hiç oynamam çünkü beni sıkar ve sarmaz. Ama RDR 2 pandemin başlarında indirim döneminde denemek için almıştım ve beğenmezsem iade ederim diyordum ama başındaki biraz sıkıcı bölümlere rağmen beni sardı ve oyunu bugüne kadar 5 defa bitirdim.
Bence bugüne kadar yapılmış en iyi oyun. Ön yargılı olarak alıp oynamış ve üstelik kovboy filmlerini genelde sevmeyen biri olarak diyorum. Bu oyun hem bir oyun hem bir film sayılır.
Keşke dizisi çekilse dediğim oyunlar arasında 1. sıraya koyabilirim.
-
Arkadaşım oyunun yaptığ yapmaya çalıştığı çoğu şey başarılı tek şey hariç oda konusu bu seviyedeki bir oyuna göre konusu çok vasat hele o Dutch malının peşinden
bizi sürüklemesi yokmu beni benden alıyor.
-
Oyunu 15 saat oynadım. Oyunun bazı özellikleri mükemmelden bazı unsurları çok kötü. Bazen 2020 model Mercedes'te yolculuk ederken bazen 1910 model at arabasında yolculuk ediyor gibi hissediyorum.
- Çatışma sahneleri çok kötü. Siper almak, ateş etmek çok yavan ve donuk. Kontroller de çok kötü. Karakter siper bile alamıyor. İnanılır gibi değil. Rockstar bu hataları nasıl yapmış ? GTA 5'te siper almak çok daha kolaydı.
- Oyunda inanılmaz hatalar var. Mesela şerifin ofisinin önünde birisini dövdüm ve o da ateş etti ama şerif dışarı bile çıkmadı. Kaçırılan bir kadını kurtardım ama donuk donuk yüzüme baktı. Bunun gibi bir sürü hata gördüm. Bir adamı vurdum ve cesedi yerdeyken bunu gören başka biri hiçbir şey yokmuş gibi bana doğru atıyla geldi ve onu da vurdum. Mantık bunun neresinde ? İneğin biri büyük bir yara aldı ama biraz sonra hiçbir şey yokmuş gibi otlamaya devam etti. Sanki hiç yara almamış gibi..
Bunlara rağmen oyunu oynamaya devam ediyorum çünkü at sürmek ve açık dünyada dolaşmak muhteşem bir duygu. Rockstar bu konuda mükemmel bir iş çıkarmış. Detay seviyesi muazzam. Oyunda atmosfer olağanüstü. Senaryo da iyice açılmaya başladı.
Kısacası oyun muhteşem mi yoksa kötü mü anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 24 Temmuz 2023; 7:18:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X