RDR2 tüm yamalar paketine şu mesajdan ulaşabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156505158 |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (843. sayfa)
-
-
Hocam 1491.18 sürümü için hangisini kurmamız gerekiyor?
-
exe'siz'i dene, çalışmazsa ilgili dosyaları sil v17'yi dene.
-
Arkadaşlar merhaba rdr 2 ps5 de kaç fps veriyor acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 18 Ağustos 2023; 20:34:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30
-
Teşekkürler
Oyuna mod kurmak istiyorum yardımcı olur musunuz bi kç tane kurdum ama bazılarını kuramadım oyun açılmıyor
Hocam bu yamalar virüssüz, Türkçe karakter sorunu olmayan yamalar değil mi? Makine çeviri birde anonymous un yaması varmı sanırım sizinkiler hangisine ait?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut tüm yamaları paketledim ben, kime ait oldukları ve diğer bilgiler attığım linkteki konuda yazıyor.
-
Arkadaşlar merhaba oyunu steam üzerinden almıştım kurdum ve enter a basınca story seçiliyor ancak gelip giden resimler bitmiyor bir türlü oyun açılmıyor yardım eder misiniz ?
-
bu fiyata alınıyorsa bende alayım. denediniz mi?
TR'den alıma kapalı sanırım. alınmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Eylül 2023; 11:1:4 > -
Tr ye kapalı bu site ki böyle fiyati buldun mu düşünme zaten.Oyun parasının kat kat hakkını veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme ekranı geliyor bilmiyorum
Edit: Ödeme bilgilerini girdikten sonra hata veriyor.
Your payment has been declined by your payment provider. Please contact them directly for assistance or use a different payment method to pay for your purchase.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 10 Eylül 2023; 11:26:54 >
-
TR'den satın alımlara kapalı herhangi kart geçmiyor. GMG sitesinde birikmiş puanlar varsa eğer öyle alınabiliyor.
Öyle bakınırken önüme düştü user score 6,8 kafayı yemişler sanırım.
-
Bu puanlar bilinçli. Her oyunda bunu yapıyorlar genel olarak.
RDR2 ise bunun rakibinin fanları
Xbox oyunu ise PS fanları
PS oyunu ise Xbox fanları
Sadece PC ise tümden konsol fanları
O oyuna düşük puan vermek için yemez içmez başında bekler. İnsanoğlu her alanda toksikliğini göstermelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Eylül 2023; 8:32:13 > -
User score olayı çok referans alınacak birşey değil benim gözümde , değerlendiriciler tamamen bağımsız ve bu işin profesyonelleri olmalı.
-
-
Tartışma çıkmasın ama 2018 de ki ödülü rdr 2 hak ediyordu.2 oyunuda oynadım ikiside güzel ama her yönüyle rdr hak ediyordu.Hakki yendi malesef kullanıcı skorları da saçmalık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X