Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (844. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.202
Cevap
150
Favori
803.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8k screen 7900 xtx. İşlemciden ufak bir bottleneck yedi. Hala ve hala. 2023'te, günün en iyi görünen oyunudur gözümde. Ray tracing olmadan bunu yaptı adamlar. RT'nin ne kadar "gimmick" bir şey olduğunun resmidir RDR 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Eylül 2023; 16:0:17 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Muazzam bir işçilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes starfield, bg3 konuşurken ben döndüm yine sana başladım bir tur senaryoyu bitirdim. müthiş bir deneyim, yeri çok ayrı belki de tarihin en iyisi.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Fırsat bulursam hergün mutlaka iki tur atarım..??Oyun demeye utanıyor insan her girdiğimde beni şaşırtmayı başarıyor..Bir daha böylesi gelirmi bilemem.hala yotubede yeni gizemler keşvetip paylaşıyor insanlar...

• oyun yüklü olan arkadaşlar şu ayarları deneyip sonuçları paylaşabilir mi ?

• Bende yüklü de bu ayarların bir artısı mı var ki?

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Bunlar optimize ayarlar hocam
    Grafikte kayıp vermeden en yüksek performansı alıyorsunuz

• Bir ara Xbox One Settings vardı. Şöyle bi tablo.

Bu tabloya göre biraz değişiklik olmuş sanırım. Ben bu şekilde 1070 ile 55-60 FPS arası bitirmiştim oyunu. Müsait olabilirsem bugün denerim senin attığını da ama tabii ekran kartı değişti Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Xbox one settings ayarları daha çok düşük ekran kartları için ayarlardı
    Bu ayarlar ise ultra grafik kalitesi sunup ultrada örneğin 40 fps alıyorsanız optimize ayarlarla 70 80 fps alıyorsunuz :)

• Bugün akşam deneyeceğim hocam haber ederim.

• Denedim.

Ben tüm ayarları sonda oynuyordum. Yani Favor Quality en sonda oynuyordum. Bu şekilde oyun içi görüntü:

Sizin attığınız ayarları ayarladığımda ise:

Teşekkür ederim hocam :)

• Merhaba hocam ben bu rdr2 ye yeni oyun açtım ama oyun zorluğunu nasıl ayarlıyacağım bır bilgin varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kratos27 K kullanıcısına yanıt

oyunda zorluk seviyesi yok ki

Tam tüm sisteminiz nedir ? Hangi çözünürlük monitör. Sanırım 1080 p full HD. Ama herkez o çözünürlükte oynamamakta bu oyunu.ne ile oynadığınız altta belirtiniz ki aciklayici bilgilendirici olsun. 1k mi 2 k mi 4 k mi yoksa özel cozunulukmu. Ekran kartı ve işlemci ne ? Marka ve tam model. Ayrıca o c vari ? Bu bana verdiğiniz SS ler benim için hiç bir şey teşkil etmemekte. Bilginize...

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt
    İşlemci Ryzen 5600
    Ekran kartı Sapphire Pulse RX 6700 XT

Oyunda da Resolution Scale = OFF ayarlı yani 1080P.

Ekran kartında Mhz değerini 2681'den 2584'e, mV değerini de 1200'den 1130'a düşürdüm. Bunun dışında hiçbir özel ek ayar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 26 Eylül 2023; 7:52:43 >
  • Arkadaşlar bazı yamalar scripthook yöntemiyle yapılıyor (mesela DLSS FSR 2.1.2 modu AMD kartlar için)

Ama bu scripthookun çalışması için bunun kendi dinput8.dll'sini klasöre atmamız lazım.

Sorun şu ki Türkçe yama da kendisinin dinput8.dll'sini kullanıyor aynı klasörde. Yani birinden birini kullanmamız gerekecek. Ya Türkçe yama, ya da mod.

Bu çakışmayı çözen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2023; 13:55:23 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Bu çakışmayı çözebilen biri vardı hatta bu yazdığın sorunu internetten araştırdığımda bir arkadaş özel dinput8 dosyası paylaşmıştı o dosya sayesinde hem türkçe yapayı hemde 20ye yakın modu oyuna kurmuştum. Biraz araştırayım denk gelirse paylaşırım buraya.

• Kalibrexx kullanıcısına yanıt

Harika olur hocam sağolasın beklemedeyim.

• 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.