Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (846. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.202
Cevap
150
Favori
803.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belgeler\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2 dizindeki Settings dosyasını silip öyle deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Reiskonen

Valla usta denemediğim yama kalmadı, hepsini bir araya topladıkları bir versiyon bile vardı içlerinde tek tek hespini denedim sonunda sorunun scripthook olduğunu anladım.

Güncel scripthook ile yama çalışmıyor ama yama içerisindeki scripthook ile çalışıyor bu seferde modlar patlıyor. 

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

hocam denedim, teşekkür ederim. garip şekilde oyun tamamen sistemden silinmiş gibi tepki veriyor rockstar launcher. ben de pes ettim artık :(

hatta birkaç kez bu hesapta online profil yoktur gibi bir hata aldım, sonra websitesinden baktığımda online'daki karakterimin olduğunu gördüm. kısa süreli bir girip çıkmıştım.

Şimdi hazır RDR2 ile ilgili foruma girmişken bir sorunumu yazayım:

Saint Denis'de ilginç bir grafik bozulması yaşıyorum. Bu sorunu cyberpunk'ta veya rdr2'nin diğer şehirlerinde yaşamıyorum o yüzden GPU'da donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Saint Denis'de gündüz de yaşamıyorum.

Gece yağmur yağdığında aşağıdaki gibi renkte kaymalar oluyor. ekran kartının vram'i 10 gb, oyunun ayarlarını optimize ayarlarda oynuyorum. Dediğim gibi başka hiçbir yerde yaşamadığım bir sorun bu.

Lighting ayarını düşürüp Saint Denis'de öyle gezindim, gpu'ya undervolt yapmıştım, eski haline getirdim. Yine de bu hatayı alıyorum.

işlemcim: ryzen r5 5600 gpu: rtx 6700 ram:16gb

Sizce sorun neyle ilgili olabilir? Nasıl çözebilirim?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabor -- 19 Ekim 2023; 15:8:27 >

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Hocam birisi taşlamadan yazdıklarını spoiler içine alır mısın :)

• metabor kullanıcısına yanıt

Ne kadar harika olsalar da oluşabilecek sorunlar yüzünden oyuna hiç mod kurmadım ben sadece tr yama var.

Doygunlukla alakalı sorun gibi geliyor emin değilim saturation setting bulup kısıp deneyin. Olmazsa bu fotoları Reddit'te oyunun konusunda paylaşın orada bilen biri vardır mutlaka.

Hocam selamlar. Oyunun en son Steam sürümü yüklü bende. Font problemi olmayan bit Türkçe yama mevcut mu? TR yama olmayınca başlayamadım oyuna.

• Online da topladigimiz Capitale zimbirtilar ne işe yarayacak,nerede kullaniriz bunlari,paraya mı dönüştürüyoruz var mi bilgisi olan

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt

Selam, font problemi olmayıp çalışan yama olduğunu sanmıyorum.

Makine Çeviri DC sunucusunun yamasını kullanıyorum indirilen dosyaların arasında font fix butonu var her defasında önce bu butonu aktif edip sonra oyunu başlatın yazılar düzgün çıkacaktır.

Farklı yamaları dosyaları üzerine yazarak kurmak oyun dosyalarına zarar verir mi? Daha önce Türkçe karakter hatası olmayan bir yama kullandığımı hatırlıyorum.

Yamaları denemeden önce dosyaları nasıl yedekleyebilirim? Oyunu silip tekrar indirmek durumunda kalmak istemiyorum.

• Yedeklemek için oyun dizinine attığınız dosyalara bakmak lazım bazı yamalar setup yerine 3 ila 5 parçalı dosyalar olabiliyor sürükle bırak şeklinde kuruldukları için. Eğer setup şeklinde ise sadece bu dosyayı masaüstüne kopyalamak yeterli olur. Oyunda sorun çıkarsa silmenize gerek yok oyun dosyalarını doğrulamanız yeterli olacaktır.

Hocam Türkçe yamayı kurdum oyuna her girişten önce Font Fix yapıp giriyorum sorunsuz çalışıyor. Ama bunun için yamayı çalıştırıp font fix e tıklamadan oynama imkanı var mı? Yoksa illa böyle mi yapmak gerek?

Bir ikinci sorum oyun hakkında, oyunda chapter'lar var. Oyunda bulabileceğimiz bir çok olay, eşya, görev vs de bulunuyor. Sorum şu bu harita olan ekstra olaylar, görevler vs chapter'lara özel mi? Yoksa oyunu bitirsek bile haritayı baştan aşağı keşfe çıkabilir miyiz bu gizemleri bulmak için?

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt

Her defasında açmak gerekiyor maalesef. Oyun Türkçe karakter desteklemiyor mu ne bu yüzden öyle olmak zorunda diyorlardı.

İkinci sorunuz için net bir şey diyemiyorum çünkü oyunu 1 kere bitirdim, online oynuyordum çoğunlukta. Sağda solda okuduğum kadarıyla bazı şeyler bazı Chapter'e özel diyorlardı adını hatırlayamadığım bir at 2 Chapter'de mi ne sahip olunabiliyormuş bunun gibi şeyler. İnternette yazıp aratın eminim bir sürü şey çıkacaktır.

Bir youtube kanalı Türkçe yamayı programsız çalışacak ve Türkçe font sorunu yaşanmayacak şekilde yamayı kullanılır hale getirip yayınlamıştı gecen sene. Oyuna güncelleme dahil gelse çalıştığı söyleniyor. Yamayı yayınlayan o kanalın linkini geçtiğimiz aylarda paylaşmıştım. Yalnız onda şu sıkıntı var programsız olduğundan dolayı yamayı devre dışı bırakamayacağın için online oynarsan ban yeme riski. Online da oynayacak kişiler mutlak o yamanın kurulacağı klasörün orijinalini yedeklemeli online oynayacağı zaman yama kurulu olan klasörü orijinal klasörle değiştirmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Oyunu satın aldığımda nette göz gezdirmiştim öyle bir yama bulamadım var ise hâlâ çalışıyor mu bilemem.

Bahsettiğiniz gibi online'ye girerken font fixli yamayı açıp kapaması daha kolay, zaten font fix açmak 2 saniye sürüyor. Font fix dosyasını masaüstüne kısayol oluşturdum ve bunu Steam'ın yanına koydum böylece unutmadan açıyorum.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

bahsettiğiniz yamayı özelden gönderdim sanırım halledebilirsiniz bana da haber verirseniz çok sevinirim. ben hala bunu kullanıyorum font problemi de yok

• metabor kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle Rockstar yapmıştır onu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar oyunu geçen yıl epic games'ten almıştım, tr yama ve güncellemeler bittiğinde kafam rahat oynarım diyordum. tr yama için v17 final sürüm buldum fakat benim oyun v1,014 sürüm, otomatik güncellemelerde açık, v17 neden yok anlamış değilim.. yardımcı olabilecek var mı acaba?

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    V17 yama çalışıyor ama Türkçe karakterler kutucuk şeklinde v14 te kutucuk sorunu yokmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilgilendiğin için çok tşk. Galiba benim 14 sandığım .18miş

şu videodan yamayı kurup sorunsuz bir şekilde hikayeye başladım.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]GİZEM AVCISIyoutube
    Merhaba arkadaşlar. Bugünkü videomda en kolay yoldan sorunsuz ve hatasız Red Dead Redemption 2 Türkçe yama nasıl kurulur onu gösterdim. İyi oyunlar ve Türkçe Yama'da emeği geçenlere teşekkürler. DİKKAT! Oyunun yedeğini almadan kesinlikle kurulum yapmayın arkadaşlar. DİKKAT! OYUNUN 117 GB'LIK ORJİNAL YEDEĞİNİ ALMADAN KESİNLİKLE KURULUM YAPMAYIN. SORUMLULUK TARAFINIZA AİTTİR. Dosyalarda bir sorun yok. Nod32 kullanıyorum ben ve dosyalar temiz. Tarama sonuçlarını paylaşıyorum linkte. https://mega.nz/file/dUNXSYLY#8q9B_Pfia9xDHruC2kdYlIxuoXxy7E7NsBAV2eUC47I RDR2 Sorunsuz Türkçe Yama Linki 2023 Ekim https://cloud.mail.ru/public/vMPM/Nyz1VALGU Haziran: https://mega.nz/file/NdV1hILC#DbmhydRUYirRhQwv85YyCz0FsPlJ6iEiO7i6GxM6NyU Türkçe Yamanın gelmiş geçmiş bütün versiyonları aşağıdaki linkte mevcut. Benim yöntem çalışmazsa şayet bunları tek tek deneyebilirsiniz isterseniz tercih sizin sorumluluk size kalmış. https://mega.nz/file/cZ9yFTBa#FiOFGX6ZIUizRB6Q8AuaJZ3I-aLB1i_0JOKdc1dD8UE Merhaba ben Sedat Bozkurt, Mod yapımcısıyım ve yaklaşık 19 yıldır bu alanda aktif olarak içerik üretiyorum. Sizler de bu farklı içeriklerle dolu videolarımdan haberdar olmak isterseniz; kanalıma abone olup, bildirimleri açmayı unutmayın. Tüm GTA 5 Modlarım: https://www.gta5-mods.com/users/Z%40gor Alternatif Link: https://www.gtainside.com/user/Z%40gor Diğer videolarımız için oynatma listelerim: Red Dead Redemption 2 Gizemleri: https://www.youtube.com/playlist?list=PLA1Y3GJxpA4XUmadbCLkwNvSfozleCQh9 İletişim: gizemavcisi@zagor.tv İnstagram adresim: https://www.instagram.com/zagor.tv/
    https://www.youtube.com/watch?si=jeZ7GNxg8oDA_vJV&v=2JUIgY8GFig&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.