25 saat oynadıktan sonra oyunu sildim. Kontrollerin ağırlığı, karakterin kağnı gibi hareket etmesi beni bıktırdı. Kontrolleri bu kadar kötü bir oyun daha önce görmedim. Her şey yavaş ve yorucu. Kampa dönmek için sürekli at sürmekten de bıktım. Witcher bundan 10 seviye daha iyi bir oyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 25 Temmuz 2023; 4:14:11 > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (842. sayfa)
-
-
He kardeş anladık. Her sayfa başına aynı şeyleri yazmanın manası nedir ? Sen arcade dibi bir oyuncuysan rdr sana ne yapsın? Git bence pubg gibi damdan dama atlamalı oyunlarla devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RDR2'nin oynanışı gibi hikayesi de iyi değil. Metro Exodus oynarken pek çok noktada duygulandım hatta oyunun sonunda gözlerim doldu, sanki o anları bizzat yaşadım. Exodus'un hikayesi insanı alıp götürüyor, ekip arkadaşlarımızla duygusal bağ kuruyoruz.
Witcher oynarken bile duygulandığım anlar olmuştu. RDR2'nin açık dünyası ve grafikleri çok iyi. Başka da bir şeyi yok.
Metro'yu oynamayan kim varsa tavsiye ederim. Hadi size iyi günler. Bu konuda son yorumumdu.
-
Tescilli troll kendisi, uzak durmanı öneririm. Ne derse millet aksini yazar. Blokla geç.quote:
Orijinalden alıntı: ezicioyuncu
He kardeş anladık. Her sayfa başına aynı şeyleri yazmanın manası nedir ? Sen arcade dibi bir oyuncuysan rdr sana ne yapsın? Git bence pubg gibi damdan dama atlamalı oyunlarla devam et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Temmuz 2023; 12:57:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorduğum soruyu sitem ediyorum zannedip kimse cevap vermemiş. Ben ciddi sormuştum aslında
-
Cidden mi ya oyunu kaç saat oynadın ki hikayenin kötü olduğunu anladın? Ya da hikayeyi anladın mı?
Çok ciddiye alınacak biri değil hocam salla.
Bu konuya ayda yılda bir böyleleri gelir, 3-5 sallar sonra gider. Önemli olan kâle almamak. Yoksa uzattıkça uzatır. Maksadı trollük.
-
Ben yukarda bunu ciddiye alıp oturup bir sayfa yazı yazdım RDR şöyle güzel böyle güzel diye yanarım da ona yanarım
Bu da sizin iyi niyetiniz tabii
-
dacar1010youtubeKaskımı Geri Verir misin kaskımı geri ver kırma kırma bisiklet kaskı o orkun ışıtmak kaskımı geri verir misin beyefendi lütfen fesimi geri verir misiniz arthur morgan AI COVER AI COVER KASKIMI GERİ VERİR MİSİN KASKIMI GERİ VER Bu son olsun Cem Karaca Cem Karaca Cem Karaca bu son olsun bu son olsun AI Cover Karagümrük Yanıyor Elraenn Elraenn Elraenn AI Cover AI Cover Ümit Özdağ Ümit özdağ anlayamazsın ümit özdağ anlayamazsın AI Cover Ümit özdağ içtim şarabı ümit özdağ içtim şarabı ai cover celal şengör AI Cover Kemal Kılıçdaroğlu AI Cover AI COVER Kemal Kılıçdaroğlu aşkın olayım AI Cover Celal şengör aşkın olayım anlayamazsın Deniz Üstü Köpürürhttps://www.youtube.com/watch?v=-Vqy0y1DPyc&list=LL&index=3
-
Güncel tr yama sürümü nedir? Bende 1491.18 yüklü şu an.
-
Arkadaşlar ındırımı kacirdim ve rdr 2 alamdım sızce yakın zamanda rdr2 379tl dusermı yoksa rdr 2 online alıp ordan hıkaye modu mu almalıyım ve rdr2 ye zam gelırmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66muhammed6606 -- 7 Ağustos 2023; 14:44:46 > -
Zam gelmez. Yakın zamanda gene düşer bir iki ay sabredin. Bahar indirimi falan olacak zaten.
-
Umarım gelir bu aralar sony'nin yaptiği zamdan sonra Rockstar Games de zam yapar mı die düşündürymüyor değil ve bazı yerlerde rdr 2 nin 2.300tl olacanı duymuştum ama ginede zamlanmadan son bi indirime girermi yoksa rdr online alıp hılaye modu almak daha mı mantıklı olur?
-
149 ya da 159 TL gibi bir paraya almıştım. Zaman zaman o paralara indiriyorlardı eskiden. Belki gene bir şeyler yaparlar. Yeniden oynanabilirliği de olan bir oyun olduğunu düşünüyorum. Ucuz yakalanırsa yapıştırılmalı
-
bende cs:go itemlerinden ve kartlardan steamde 165 lira biriktirmiştim onl,ne versiyonu 187ye düşünce +22 tlye onu aldım oyun içerisinden de 140 tlye hikaye modunu aldım 160 liraya oyunu almış oldum.
-
Standart versiyonu online'yi içeriyordu ayrı olarak online almanıza gerek yoktu.
RDR2'yi uzunca bir süre Epic'in vermesini bekledikten sonra Steam'da iyi fiyattan yakalayıp almıştım. 335 saat oynamışım şimdiye kadar.
Eski güzel günlerden bir kare...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X