< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 1 Ekim 2018; 20:9:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 1 Ekim 2018; 20:9:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim sen bu arkadaşlara aldırma. Ellerinde One X olduğu için diğerlerini horgörme telaşındalar. Neymiş efendim bu oyun One S de oynanmazmış. Elimde 55 inch 1080p TV var. Ve oyun burada cayır cayır da gözüküyor. Hele 40 inch de daha da net olur. Sadece şehre girince ufak bir fps düşüşü yaşanıyor. Bu yüzde fat kasa yerine 2. El bir One S düşün derim.
Arkadaşlar herkes çalışmıyor veya herkesin ailesinden falan gelen bir geliri yok. Burada bir sürü öğrenci var. O yüzden insanlara öneri verirken boş boş konuşmayalım. |
Bir ay önce Pro ile OneX arasında fark olmayacak hatta Sony ile market anlaşmaları var daha performanslı bile olabilir diyorlardı. One X'in native 4k olduğu, Pro'nun da 1980x2160 olduğu ortaya çıkınca büyüteçle görünecek farklar için ne tatava yaptınız dediler. Görüntülerde ilk bakışta görülen büyük farklar ortaya çıkınca da e normal tabi konsol güçlü ama fiyatı da pahalı diyorlar şimdi de. Oysa ki şu konsolu Pro 2500 lira iken 4 ay önce 1800'e sattılar. Bakmayın çaktırmadıklarına içten içten içe onlar da hayran hayran izlemişlerdir One X görüntülerini.
Sony'nin şu küstahlığı sonunu getirecek Play Station'ın haberleri yok. Phil Spencer'ın ekibi Xbox One çıkış fiyaskosunu yeni toparlıyor. Üstüne bir dünya yatırım yaptılar; Gamepass, Xcloud, Play Anywhere vs. Yarın öbür gün Sony exclusive dışında tamamen geride olduklarını fark ettiklerinde çok geç olabilir. Bu küstahlıkla bunu fark edeceklerini de zannetmiyorum kısa dönemde. |
bence sözleşmeyi bir avukatla istişare et.
|
Burada oyunu bırakıp One s şöyle rezalet böyle kötü zaten donanımı çöp bilmem ne diyenlere aldırmayın, oyundan keyif almaya bakın. Bu adamların tek derdi sahip oldukları malı övmek, benim aldığım en iyisi kafası, oyundan zevk aldıkları yok.Seneye babası Ps5 alır en iyisi o olur çok takılmayın bunlara.Bu arada oyun one X te kesinlikle daha güzel gözüküyor normal olarak, yazılanlar zaten oyunu bırakıp olayı konsol savaşına çevirenlere.Şu oyunu tüplü tv de oynasan bile oyun güzel, yumulun:)
|
Oha. Millet Sony ile özel anlaşma var One X ve Pro arasında normalden az fark olacak diye sallıyordu bir yerlerinden. Bu videoda ise tam tersi. Birçok One X vs Pro karşılaştırma videosu izledim, farkın bu kadar bariz olduğu bir oyun hatırlamıyorum.
One X'te bambaşka gözüküyor oyun. İyice heyecanlandırdı beni. EDIT: Performans ksımını izledim, One X orada da döktürmüş. Makinayı en zorlayan yerlerde bile(kasabanın kalabalık noktaları) arada sırada kaybolan 1 frame harici stabil 30 fps veriyor. Pro ise 26-27 civarında. Oyunları deneyimleyen kişiye göre sadece 1 ara sahnede(videoda da göteriliyor) One X'te performans kaybı oluyor, orada 23-24 fps görüyor konsol, One S' kıyasla bile daha kötü. Aynı zamanda oynayan kişi oyunda bayağı ilerlediğini ve birçok cutscene izlediğini, ilginç biçimde tek performans sıkıntısının bu ara sahnede gerçekleştiğini söylüyor. Bu sahne dışında One X'in stabil performansı oynayan kişiyi bayağı etkilemiş ve şaşırtmış. Son olarak benim en başta bahsettiğim performans farkından kendileri de bahsettiler. Sony ile anlaşmaya rağmen One X ile Pro arasındaki performans farkının az olmadığını ve konsol kıyaslamaları yapılırken bütün oyunlar arasında ilginç şekilde One X için verilebilecek en iyi örneklerden biri olabileceğini söylediler. Son olarak iki konsol arasındaki %30 güç farkına rağmen 2 kat daha iyi çözünürlük ve daha stabil performansın da çok şaşırtıcı olduğunu söylediler. Son 7-8 dk kaldı. Önemli bir bilgi varsa bir daha editlerim. EDIT 2: Başka bir sahnede daha performans testi yapıldı. One X 30 fps, Pro 28, Slim ile One S ise 25 görüyor. One S açık şekilde dörtlünün en kötüsü görüntü olarak, performans olarak PS4 Slim'den çok az daha iyi doğal olarak. Arada ciddi bir çözünürlük farkı var. Aynı zamanda Sony ile olan market anlaşmasına rağmen Microsoft'un Rockstar'ı One X konusunda bayağı bastırdığını söylediler. Aynı zamanda Pro'da oluşan Aliasingi gizlemek için Pro versiyonu daha blurlu oyunun, One X daha keskin. Normalde böyle bir niyetim yoktu ama en azından videodaki önemli noktaları spoiler yememek için izlemeyenlere az çok açıklamış oldum. Son olarak oyun her konsolda güzel gözüküyor ama One X çok farklı. |
PS ci olmama ramen, PubG için one X almıştım. Grafiksel olarak PS den daha iyi olduğunu yeni çıkan oyunlarda gösterdi. Bu nedenle RDR2 oyununda ne yazık ki SONY ye değil, MS a kazandıracağım paracıkları.
|
Oyun XOX'te efsane çalışıyor, bu oyunu PS4 Pro'ya almadığım için ne kadar sevindim anlatamam.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıpars -- 10 Mayıs 2018; 13:34:51 > |
|