Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.335
Cevap
22
Favori
65.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun boyutu 105 GB olarak açıklanmış one x de 150 GB olur heralde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online için alabilirim. Ama nasıl olacak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Online için alabilirim. Ama nasıl olacak acaba
    Online olmasa bile alınması gereken bir oyun hocam Rockstar efsanesi

• Ön siparişi verdik.Beklemedeyiz.

• Kardeslikle alcak olan pm atsin

• Bende çıkmadan 2 gün önce pre order yapacağım.

Umarım daha fazla zam gelmez.

• arkadaşlar on siparis verdim ama karttan para cekmedi bende iptal ettim bana mail ime onay vs gelicegini onay verip para cekeceklerini söylüyorlar para sonuçta harcanıyor bos blunup harcarsam red dead ide alamam bende media mart dan para kodu alıp öyle almayı düsünüyorum alıcak arkdaşların haberi olsun karttan parayı çekmiyor oyun çıktıgında onay veriyorsunuz
  • Ultimate Edition Pre order yaptık, deli gibi çıkış tarihini bekliyoruz.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    para kodları çalışmıyor bildiğim kadarı ile alanlar kullanamıyor , dikkat edin bir microsoftla görüşün

• Son 28 gün oyunun one x için boyutunu merak ediyorum 130 140 GB olacak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Son 28 gün oyunun one x için boyutunu merak ediyorum 130 140 GB olacak sanırım
    pre order geçtik. 105 gb boyutu var hocam.henüz indirmeye açılmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

pre order geçtik. 105 gb boyutu var hocam.henüz indirmeye açılmadı.

Alıntıları Göster
    Hocam 105 GB Düz Xbox ve ps4 için açıklanan boyut one x de olay değişiyor 60 GB olan oyun 4K doku paketi aldığı için 95 GB lara çıkıyor o yüzden one x için fazladan 20-30 GB alacağı kesin bana göre

• Ön yükleme olayı olmasa oynamaya başlamam 5-6 Ekim'i bulurdu heralde. 130 civarı olmasını bekliyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Hocam 105 GB Düz Xbox ve ps4 için açıklanan boyut one x de olay değişiyor 60 GB olan oyun 4K doku paketi aldığı için 95 GB lara çıkıyor o yüzden one x için fazladan 20-30 GB alacağı kesin bana göre

Öyle bişey yok. Açıklanan boyut ps4 pro içinde geçerli. Daha fazla yükselmez 2-3gb belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu yurt dışı live'dan alabiliyor muyuz ban yeme ihtimali var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Öyle bişey yok. Açıklanan boyut ps4 pro içinde geçerli. Daha fazla yükselmez 2-3gb belki.

Alıntıları Göster
    Eminmisin Xbox one s de 60 GB oynadığım oyunu one x de 95 GB oynuyorum 2 konsolda mevcut :)

Ayrıca ps4 pro çakma 4K yani gerçek doğal 4K doku paketi indirmiyor doğal olarak normal ps4 ile ps4 pro arasında 3-4 GB oynuyor pro kullandım zamanında

One x 4K paketi gerçek 4K doku içerdiği için 1080p e göre 30 GB fazla alan kaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 28 Eylül 2018; 17:29:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

arkadaşlar on siparis verdim ama karttan para cekmedi bende iptal ettim bana mail ime onay vs gelicegini onay verip para cekeceklerini söylüyorlar para sonuçta harcanıyor bos blunup harcarsam red dead ide alamam bende media mart dan para kodu alıp öyle almayı düsünüyorum alıcak arkdaşların haberi olsun karttan parayı çekmiyor oyun çıktıgında onay veriyorsunuz

1. Microsoft PSN gibi yamyam değil. Parayı hemen çekmez oyunun çıkmasına 7-10 gün kala çekerler ve olması gereken de budur. Çıkmasına haftalar olan bir oyunun parasını neden hemen ödeyeyim? Sony den adam olmaz o konuda.

2. Gift kod satışları hem fiziksel hem dijital olarak durduruldu şuan ve dolar düşmeden de satılmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

Arkadaşlar oyunu yurt dışı live'dan alabiliyor muyuz ban yeme ihtimali var mı

Hangi ülkeden alacaksınız mesela?

• Oyun xbox one s de 900p mi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Oyun xbox one s de 900p mi olacak?
    One S = 1080p

One x = Doğal 4K (Nature)

Ps4 = 1080p

Ps4 pro = çakma 4K 30 fps (upscale)

İnternette dolaşan söylentiler bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 30 Eylül 2018; 11:38:24 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.