Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.335
Cevap
22
Favori
65.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Redunay

Oyun xbox one s de 900p mi olacak?

Konsollarda hangi çözünürlükte olacağı açıklanmadı. Oyun çıktıktan sonra digital foundry analiz yaptıktan sonra belli olur. Benim tahminim One S de en fazla 900p olacaktır büyük ihtimal. One X de ise rahat 1800p olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olacakmış

Xbox One: 900p 30fps

PS4: 1080p 30fps

PS4 Pro: 1440p (upscaled to 4k) 30fps

Xbox One X: 1800p (upscaled to 4k) 30fps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Çıktığı zaman görürüz hocam :) 4K 30 fps olacağı one x de kesinleşti gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 16:00'da yeni oynanış videosu gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bugün 16:00'da yeni oynanış videosu gelecek.
    Heyecanla bekliyoruz :)

• one s e 1080p- 900p arası , X te de 1800p 4k arası dinamik çözünürlük olur , X için 1080p 60 fps performans modu olsa tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

one s e 1080p- 900p arası , X te de 1800p 4k arası dinamik çözünürlük olur , X için 1080p 60 fps performans modu olsa tadından yenmez
    One x için doğal 4K 30 fps olacağına inanıyorum 1080p 60 fps performans moduda kesin olacaktır

• İlk defa bir oyuna bu kadar yüksek bir ücret vermeyi göze aldım, gerçekten uzun yıllardır bu kadar heyecanlandıran oyun olmadı.Fakat güncel 369 liralık fiyattan daha uyguna gelme ihtimali var mı, alan oldu mu daha ucuza?Ps tarafında 299 liralık fiyatı görünce içime sinmiyor pek az buz da fark değil.Bir indirime gidilir mi sizce?

• Ortak aranıyor iletişim için pm p1 p2 farketmez referanslarim mevcut

• Benim için 4k olup olmaması önemli değil 4k monitörüm olmasına rağmen , ama native 4k olmaz gibime geliyor sandbox bir oyun sonuçta , eğer öyle olursa rockstara bravo , benim için en önemlisi 1080p 60 kare/saniye oranını stabil şekilde sunması
  • Yeni gelecek oynanış videosunda gösterilecek olanlar;

- Oyundaki görevler
    - Aktiviteler
    - Düşmanımız olan çeteler
    - Soygunlar ve yapılacak diğer şeyler

Multiplayer
  • quote:

Benim için 4k olup olmaması önemli değil 4k monitörüm olmasına rağmen , ama native 4k olmaz gibime geliyor sandbox bir oyun sonuçta , eğer öyle olursa rockstara bravo , benim için en önemlisi 1080p 60 kare/saniye oranını stabil şekilde sunması
    Hocam bende aynı düşünüyorum doğal 4K olmadığı sürece 4K upscale hiç olmasın daha iyi ama ben one x in gücünü çok iyi kullanacaklarını düşünüyorum sonuç olarak pro dan çok çok daha güçlü bir konsol kesinlikle 30 fps de olsa 4K native verecektir. Konsolun gücü bunun için yeterli ha isteyene seçenek konulursa 60 fps düşük çözünürlükte oynar vs olursa tadından yenmez

• Aynen hocam herkesin gönlü olsun , pc oyuncuları hariç tabi ,nezaman lütfedip çıkarırlarsa artık
  • quote:

Aynen hocam herkesin gönlü olsun , pc oyuncuları hariç tabi ,nezaman lütfedip çıkarırlarsa artık
    İlk oyun PC e gelmedi ama bu kesin gelecektir gerçi gelsede PC e almam one x için bekliyorum kutulu uygun fiyata bulursam (çok zor) alacağım :)

• Umarım klavye mouse desteği geldikten sonra rdr yi de oynayabiliriz. Mouse la adam vurma hissini gamepadde alamıyorum
  • Online tutarsa ki tutar , rockstar gibi parayı seven firma getirmezmi hocam kutulu biraz zor bulunur gibi herhalde dağıtımını sony yapıyor oyunun ki bulunsada fiyat fahiş olacağı kesin , Ben normal one s in garantisi bittiği için geçen içini açtım temizledim bluray playeri söküp attım ps3- xbox 360 döneminden beri kutulu oyun almadım , en son kutulu aldığım oyun uncharted 3 tü
  • deniz6 kullanıcısına yanıt
    Ben 299₺ ye alanlardanım markete eklendiği gün ön sipariş yapmıştım ama sonra fiyatını 369₺ yaptılar. P2 hakkını maalesef sattım

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Ben 299₺ ye alanlardanım markete eklendiği gün ön sipariş yapmıştım ama sonra fiyatını 369₺ yaptılar. P2 hakkını maalesef sattım
    Şanslıymışsınız, beklemeye devam bir umut düşer belki.
  • deniz6 kullanıcısına yanıt
    PSN de oyunların %90’ı kur farkı yedi ve 469₺ ye sabitlendi. Söylentilere göre 15 Ekim de xbox için de oyunlara zam gelecekmiş. Bu saatten sonra oyunların fiyatı düşmez iyice artar. İmkanınız var ise ön sipariş geçin hemen.

• GELDİ !!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.