Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.335
Cevap
22
Favori
65.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası da doğru hocam gerçekten iyice uçmuş fiyatlar, birini bulup 2 kişi giricez artık başka çare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

GELDİ !!!!!!!

game of the year
  • quote:

GELDİ !!!!!!!

Efsane grafikler one x de düşünemiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K çözünürlüğünde videodan kendi aldığım görseller

Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

• Rockstar rakipsizsin 20 yıldır
  • quote:

2K çözünürlüğünde videodan kendi aldığım görseller

Efsane olmuş hocam

• One x 4K HDR geliyor :)

Xbox.com
    Xbox One X Geliştirilmiş Oyun Listesi | HDR, Ultra HD ve 4K Oyun Deneyimi
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/xbox-one/xbox-one-x-enhanced-list#tabletitle

Red Dead Redemption 2 ( XBOX ONE ) ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Umarım klavye mouse desteği geldikten sonra rdr yi de oynayabiliriz. Mouse la adam vurma hissini gamepadde alamıyorum
    Ben gelecegini pek sanmıyorum hocam daha rdr1 için uğraşmazlar bu saatten sonra RDR2 den gelecek paraları saymakla meşgul olacaklardır :)

• Red Dead Redemption 2 alacağım ve P1 bende kalacak sonsuza kadar. P2'ye ortak olmak isteyen var mıdır? Ücret 170 TL
  • metuemre kullanıcısına yanıt
    cebinde 200 tl oldugunu gösterdin :) 370 oyun
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    P2nin fiyatını P1den düşük tutmak lazım hocam etik olarak Fiyat 300 iken kaçırdık şansı maalesef, eşşeklik ettim tembellik yaparak.
  • metuemre kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayım 300 iken ultimate almak lazımdı dedim böyle kalır ama bügünde xbox store a zam gelmiş red dead ve bfv hala aynı

Microsoft Store
    Call of Duty®: Black Ops 4 - Digital Deluxe Enhanced Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/call-of-duty-black-ops-4-digital-deluxe-enhanced/bq41jlq22qkg?cid=msft_web_chart#activetab=pivot:overviewtab

• Hocam XBOX One X bu oyunda 4K nın altından kalkabilecek bir donanıma sahip değil. Dinamik çözünürlük olacaktır büyük olasılıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claayns06 -- 2 Ekim 2018; 12:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claayns06

Hocam XBOX One X bu oyunda 4K nın altından kalkabilecek bir donanıma sahip değil. Dinamik çözünürlük olacaktır büyük olasılıkla.
    30 FPS olarak kalkabilir anca 60 fps imkansız

• Keşke öyle olsa da daha iyi bir görsel şölen yaşatmış olsa biz oyunculara ama göz var izan var hocam malesef 4K nın altından kalkabilecek bir grafik işlemcisine sahip değil. 30 kare saniye de bile. Ps4 Pro da 1920x2160p çözünürlük olacağı söyleniyor. XBOX One X de de buna yakın bir şeyler olur büyük olasılıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claayns06 -- 2 Ekim 2018; 13:0:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claayns06

Keşke öyle olsa da daha iyi bir görsel şölen yaşatmış olsa biz oyunculara ama göz var izan var hocam malesef 4K nın altından kalkabilecek bir grafik işlemcisine sahip değil. 30 kare saniye de bile. Ps4 Pro da 1920x2160p çözünürlük olacağı söyleniyor. XBOX One X de de buna yakın bir şeyler olur büyük olasılıkla.
    Her türlü daha iyi grafiklerle oynayacağız merak etme :)

• Bu sıralar sızce fiyat artar mi arkadaşlar 3 gün sonra almayi dusunuyorum oyunu.

• Alın hemen ne olur ne olmaz. Zaten Microsoft parayı 15 Ekim'e kadar çekmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: jayleen

Alın hemen ne olur ne olmaz. Zaten Microsoft parayı 15 Ekim'e kadar çekmeyecek.
    Anladım yarın alayım ozaman
  • bence de alın, para benden hala çekilmedi sanırım çıkmasına yakın çekilecek. yıllardır bekliyordum, hayatımda hiçbir oyuna 369 lira vermedim ama ilk oyun oynadığım en iyi oyun olduğundan dayanamadım ve kendime hediye ettim. sigara içenlerin 1 aylık masrafı, benim de eğlencem bu, hem ben en az 1-2 yıl eğlenirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.