Şimdi Ara

Red Dead Redemption |PS4| (KOVBOY KONU) Sony Söylentileri Yalanladı Malesef .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim için Gow, MGS, gta , uncharted, last of us ve diğer efsaneleşmiş oyunların hiç biri bu oyun kadar iyi değil.
  • Umarım haber doğrudur ve 19 Haziran'da gösterilir oyun. E3 fuarında en çok gösterilmesini beklediğim oyunlardandı. Rockstar uzun zamandır çok sessiz kalıyordu, Gta dışında bir oyun üstünde uğraştıkları belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi gerçekten bu oyun çıkacakmı harbiden tanıtımı yapılacak mı
  • Başlık sallamasyon 19 haziranda tanıtısın bende bişey bilmiyorum.

• Arkadaşlar yalan haber falan değil. Yeni Red Dead oyunu gelecek.. Kafamdan uydurmuyorum tabikide.. Paylaştığım bilgiler kesinlikle doğrudur güvenebilirsiniz..
  • Arkadas bilgi kaynagini paylasamiyor ama sony nin icinden tanidigi varmis kesin bilgiymis yayalim lutfen

• Arkadaşlar BSC'nin güncellediği habere göre Sony bu söylentiyi yalanlamış ne diyorsunuz bu duruma ?

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Sony 19 Haziran'ı yalanlamadı hocam. Kendi e3 konferanslarında gosterilecegi -son anda vazgecildigi- söylentisini yalanladı. 19 Haziran hala bir umut :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrisy kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım o zaman umarım bu sefer duyururlar gerçekten uzun zamandır bekliyordum. E3 fuarında da Sony sunumunda göremeyince büyük bir hayal kırıklığına uğradım doğrusu.

• Pehh ulen uyduruk kaydırık haberle itibar ediyosunuz,2 3 saat neredeyse gtaforums neogaf reddit heryerden takip ettim bu olayi,uydurmaca bi haber cikti yok oyle bisey diyorum ve bu konudan çekiliyorum

• Güncelleme: Çıkan söylentilerden sonra twitter üzerinden sorulan soru üzerine Sony haberleri yalanladı. Sony'den Adam Boyes, bunun doğru olmadığını etkinlikte gösterilenlerin sırasının değişmediğini açıkladı.
  • Arkadasin cok saglam bilgi kaynagi cokta saglam degilmis oyun yalan olmus kesin bilgi yayalim lutfen

• birgün elbet çıkacaktır siperde beklemeye devam
  • Ne umutla bekliyordum oysa bende ps3'de oynayamadım diye çok üzülmüştüm. Remastered istedğim oyunlardan biriydi, sağlık olsun elbet gelir bir gün E3 2017'de görürüz belki
  • PlayStation Experience 2016 da duyuracaklar. Not edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Haziran 2016; 13:59:16 >
  • E3 te duyuruldu gta remastered

• Rockstar sıktı artık, Gta Online'dan başka bir şeyle uğraştıları yok. Kaç yıl oldu oyunu geç single dlc bile duyurmadılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de sıralamanın değiştiği yalanlanmış. oyun yalanlanmamış ki. beklemeye devam
  • http://jobs.jobvite.com/careers/rockstar-games/job/opCzYfwi?__jvst=Job%20Board&__jvsd=LinkedIn_Posting

Heyecan verici bir gelisme. Rockstar Nyc trailer yapmak için,video düzenleme konusunda uzman arıyor. Shooter oyunlari hakkindada bilgili olmasini istiyor.

• Bugün duyurulacağı söyleniyordu arkadaşlar oyunun bir duyuru oldu mu ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.