Şimdi Ara

Red Dead Redemption |PS4| (KOVBOY KONU) Sony Söylentileri Yalanladı Malesef .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıksada ölsek

• E3 fuarında god of war 4 ile duyurulursa muhteşem olur

• Belki bir gün PCye de gelir... Bu ne şiddet.
  • 2010 yılında çıkışını yaptığından bu güne hala oyun dünyasının en büyük eserlerinden biri olarak düşünülen, eski nesil konsol sahibi neredeyse her oyuncunun oynadığı ve hala ihtişamla hatırladığı oyun serisi, 6 sene sonra bir yenisinin gelmesi için oyuncuların beklentisi ve heyecanı gün geçtikçe artıyor.

Red Dead Redemption |PS4| (KOVBOY KONU) Sony Söylentileri Yalanladı Malesef ..

Reddit forumlarında bulunan bir fotoğraf da iddiaları inanılmaz derecede desteklemese de forumdaki kullanıcıların yazdıkları ve oyuncularının çoğunluğunun beklentisi ve hatta isteği üzerine E3'de beklenen duyurunun sonunda gerçekleşeceği.

Bakalım Read Dead'in yeni oyunu gerçekten gelecek mi, yoksa oyun tutkunları biraz daha beklemek zorunda mı kalacak?

• Ps4 kenarda beklerken ben su aralar ps3 umde red dead redemptionun keyfini cikariyorum gercekten muhtesem bir oyun atmosferi haritasi harika

• Kesinlikle efsane oyun,John Marston özletmişti zaten kendini

bu arada bu tür açık dünya oyunlarda her zaman haritanın büyük ve bol yan görevli olması en büyük tercihimdir,umarım gelse bile ufak bir haritayla çıkarmazlar

• Şu oyuna çöp diyen ya oynamayı becerememiş yada ağır gerizekalıdır.net

Bu kadar da ileri gidiyorum..konsol exc. Leri dahil oynadığım en mükemmel oyun.. Son bölümde ağlamıştım ve boşluğa düşmüştüm..sonra üzüntüden son save dosyasından devam etip etrafta boş boş dolanıp durmuştum.. Ethan Mars ile beraber oyun dünyasının en baba karakteridir John Marston reyiz..

• Sony, Konferans Sırasında Red Dead'i Tanıtmaktan Son Anda Vazgeçmiş

Red Dead Redemption |PS4| (KOVBOY KONU) Sony Söylentileri Yalanladı Malesef ..

E3 2016'nın en başarılı sunumunu yapan Sony, konferans sırasında duyurduğu yeni oyunların yanı sıra bize bir başka sürpriz de yapmayı planlıyormuş.

Reddit üzerinde tragedystrikes adlı kullanıcının paylaştığı söylenti haberine göre Sony sunumun sonunda Red Dead'i bizlere göstermeye hazırlanıyormuş ancak fragman içerisinde çok fazla masum insanın öldürülmesinden dolayı ve Orlando katliamı sonrasında uygun olmayacağı için Red Dead'in fragmanı 10 dakikalık Days Gone videosu ile değiştirilmiş.

Days Gone adlı yeni oyunlarını sunumun başlarında yapan Sony ilk olarak oyunun 10 dakikalık videosunu youtube üzerinde paylaşmış hatta bizde o sırada haberi girmeye çalışırken video kaldırılmıştı. Bu da son anda olan bir değişikliğin göstergesi olabilir.

Red Dead'in fragmanının ise 19 Haziran günü gösterilmesi bekleniyor.

• Ay hadi inşallah
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Mantikli. Days Gone'i konferansta iki kere gosterdiler. Red Dead'in yerine gecirmis olabilirler.

• Xbox One'ı resmen metresi yaptı PS4
  • Gelsin gelsin hatta bu yaz cıkarırlarsa cok iyi olur

• 19 haziran da ne var?

• Yeni oyun mu, remastered mı?
  • Pek ihtimal vermiyorum ama inşallah yanılırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem remastered

hem de yeni oyun gelecek bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.playstationlifestyle.net/2016/06/15/report-red-dead-redemption-2-pulled-from-e3/#/slide/1

Sony normal olarak rdr 2'yi tanıtacak mış ama yaşanan olaylardan sonra vazgeçmiş

• Farkli karakterlele FPS gorus acisinda oynamayi seviyorsaniz , ayrica vahsi batinin gercek tarihine ilgi duyuyorsaniz bu oyun gelene kadar Call of Juarez Gunslinger i denemenizi oneririm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.