Şimdi Ara

Red Dead Redemption |PS4| (KOVBOY KONU) Sony Söylentileri Yalanladı Malesef ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan yıllar önce Red Dead Redemption için konu açmıştım ve şimdi Rockstar Games'in bu güzel oyunu için tekrardan açıyorum.. Bu büyük bir mutluluk

Eski Rockstar Games çalışanının paylaştığı bilgiler, Yeni Red Dead Redemption ’ın E3 2016’da tanıtılacağını gösterdi.

PlayStation 3 veya Xbox 360
    ’ı olmayan oyun meraklılarına oynamayı en çok istediğiniz oyun hangisi diye sorsak, şüphesiz birçoğunun cevabı Red Dead Redemption olur. GTA’nın yaratıcısı olan Rockstar Games’in geliştirdiği Red Dead Redemption, 2010 yılında satışa çıktı ve büyük övgü topladı. Sonraki yıllarda oyunun PC’ye geleceği yönünde söylentiler sık sık ortaya çıktı ama bir türlü gerçeğe dönüşmedi. Birçok oyunsever hala ilk oyunun PC’ye gelmesine beklerken, devam oyunu hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Eski bir Rockstar Games çalışanının paylaştığı yeni bilgilere göre, bir süredir üzerinde çalışılan Red Dead Redemption: Legends of the West çok yakında tanıtılacak. Bu çalışana göre Rockstar Games yeni oyununu E3 2016’da tanıtacak. Oyunun tam adı ise Red Dead Redemption: Legends of the West olacak. Neredeyse 4 yıldır yapım aşamasında olan oyunun ilk oyundan çok daha büyük bir açık dünyada geçeceği ve GTA V’de olduğu gibi birden fazla ana karakter etrafında döneceği iddia ediliyor. Çıkış tarihine gelecek olursak, oyunun 2017’nin son çeyreğinde raflardaki yerini alacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 16 Haziran 2016; 12:54:07 >

• Efsane geri donuyor demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu muhteşem oyunu bekleyen yok mu beyler
  • Çok iyi haber işte böyle yapımlar gelsin artık, piyasa çöplüğe döndü.
  • Birden fazla ana karakter olayı işi bozar, Red Dead serisi GTA'nin aksine biraz daha dramatik yapısıyla ön plana çıkan bir seri, ilk Red Dead de böyleydi, Redemption da... Oyunda tek bi ana karakter olup, ona John Marston gibi sıkı sıkı bağlanmamız lazım.

• Oley

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockstar yaparda oynanmazmı ya
  • Hadi hayırlısı alta Silas koymuşsun gözümden kaçmadı.

Ondan sonraki CoJ'lar çok saçmaydı keşke ona benzer şu zamanda yeni bir oyun daha çıkarsalar.
  • Biraz geçmişi analım Red Dead Redemption'dan bir kaç kare.. Umarım hoşunuza gider.

• hazır red deadçıları burada bulmuşken bir soru sorayım, -başka konuda da sormuştum ama cevap alamadım-

ana karakterimiz (Mr.Marston) öldü ve oğlu yerine geçti. oğlu için görev gelmiyor yeni.tüy, hayvan toplama görevleri var ama en can alıcı noktada aslan, kaplan saldırıp üzerimdekilerin kaybolmasına neden oluyor. illallah dedim oyundan bu sebeple. nasıl görev alabilirim
  • Ps3 varken oynamıştım çok güzel bir oyundu inşallah aynı keyifle oynarız.

• bundan yıllar önce red dead redemption için konu açma başarısını gösterdiğin ve bunu ilk mesajda belirttiğin için sana ne kadar minnettar olduğumu anlatsam inanmazsın

ağlıyorum şu an
  • Bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

hazır red deadçıları burada bulmuşken bir soru sorayım, -başka konuda da sormuştum ama cevap alamadım-

ana karakterimiz (Mr.Marston) öldü ve oğlu yerine geçti. oğlu için görev gelmiyor yeni.tüy, hayvan toplama görevleri var ama en can alıcı noktada aslan, kaplan saldırıp üzerimdekilerin kaybolmasına neden oluyor. illallah dedim oyundan bu sebeple. nasıl görev alabilirim

Cevabın aşağıda kardeşim

Jack Marston'ın babasının katilini yani Edgar Ross(John Marston'ın katili) 'u öldürüp babasının kanını yerde bırakmaman gerekiyor.. Sorunun cevabıda aşağıdaki videoda dostum.. Bu görevi yaptıktan sonra zaten oyun tamamen bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 24 Mart 2016; 13:53:06 >

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim çok. oyun şuan %62'de gözüküyor. sanırım ek görevlerle birlikte bu son görev son olacaktır. akşam içinden geçerim kasabanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

ilginiz için teşekkür ederim çok. oyun şuan %62'de gözüküyor. sanırım ek görevlerle birlikte bu son görev son olacaktır. akşam içinden geçerim kasabanın.

Rica ederim Evet bu görev son, ondan sonra oyunda küçük görevler hariç ana görevler kalmıyor.
  • Yeni Red Dead Redemption ’ın haritası böyle olacak!

NeoGAF forumunda, Red Dead Redemption 2'nin oyun haritası olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı.

İlk oyunun öncesini konu alacağı iddia edilen Red Dead Redemption 2‘nin haritası olduğu söylenen bir görsel ortaya çıktı.

NeoGAF forumundan Mideon adlı bir kullanıcı, Red Dead Redemption 2’ye ait olduğunu söylediği bir harita paylaştı ve daha sonra bunu sildi. Ancak bu görsel başkaları tarafından internete sızdırıldı.

Techradar ise “Yapımcı ekibe yakın kaynaklara göre, yeni Red Dead Redemption oyununun haritası böyle olacak.” dedi.

Şu ana kadar resmi olarak yeni bir Red Dead Redemption oyunu duyurulmasa da, olası bir yeni yapımın serinin ilk oyunun öncesini konu alacağı iddia edildi.

Sızdırılan ve Red Dead Redemption 2’ye ait olduğu öne sürülen haritada yer alan bölge isimlerinden New Bordeaux, Mafia 3‘te de bulunuyor. Mafia 3 ayrıca Rockstar‘ın ana şirketi Take-Two tarafından yayınlanacak ve 1968’de geçecek. Yani, muhtemel bir Red Dead Redemption oyununun, Mafia III ile bağlantılı olması gibi bir ihtimal de bulunuyor.

Konu hakkında Rockstar’a ve Take-Two’ya ulaşan kaynaklar, bu iki firmadan gelecek açıklamayı bekliyor.

İşte, Red Dead Redemption 2’nin haritası olacağı söylenen o görsel:

• Oyun çok güzel olacak eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 16 Nisan 2016; 13:18:02 >
  • Umarim bu sefer PC'ye cikar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harita fake.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.