Şimdi Ara

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
20
Favori
10.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yamayı yapan arkadaşı bekleyeceğiz mecbur. Bu işi ücretli yapanlardan bile daha kaliteli bir iş ortaya koyduğunu düşünüyorum. Oyun pahalı işte tek olumsuz durum bu 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimse atmamış ama steam de ki boyutuRed Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU 

Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Ne güzel satın almışsınız hocam 😀

• Remake olmasa bile nedense heyecanlıyım ya. Uzun zaman oldu oynamayalı PC'de oynamak için sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynadınmı bilmem ama ben yalamış yutmuş biri olarak birde PS5 de denemek istedim. Biraz oynayıp kapatacaktım, oyun acayip içine çekiyor. Eski grafiklere aldanmayın, mükemmel oyuın.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Ne aldınız. Bir de ekran kartının wat değerine dikkat ettiniz mi çünkü 4000 serisinde wat değerleri normal de 100 üstünde ama bazı dizüstü üreticileri bazı oyuncu laptoplarına düşük wat değerine sahip ekran kartı koymuşlar. Dikkat etmek gerektiğini söyleniyor. Ben mesela 4050 ekran kartlı Asus Tuf aldım. Ekran kartı 140 wat.

Bu arada oyunlarda işlemciniz kaç derece. 90-95 gördüğü oluyorsa işlemcinin kullanacağı wat değerini kısıtlayın. Sıcaklık 15-20 derece civarı düşecek. Doğru wat değerine düşüşürseniz oyunlar sırasında perfonmans düşüşü olmuyor ve sadece ısı düşüyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

hocam hp victus aldım 4060lı modeli. Isılar güzelde fan çok sesli çalışıyor

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Maalesef o fan sesi dizüstülerde olan standart olay. Belki bir gün teknolojileri sessiz çalışacak hale gelir. Sırf o ses sebebiyle bile dizüstü almayanlar var. Ben mesala masaüstü almak istiyordum sırf o ses yüzünden ama alacağım masaüstü daha pahalıya gelecekti o sebeple yine dizüstü aldım. Masaüstü dizüstünden nasıl daha pahalıya gelecekti diyen olursa listesini hazırladğım sistemin olmazsa olmaz özellikleri vardı ve o özellikler fiyatı şişiriyordu. Dizüstü alırsam o özelliklere gerek yoktu ama masaüstü alınca gerekli olan özelliklerdi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

bende masaüstü de var. İş seyahatleri için aldım. Esas sistemim imzamda mevcut

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Zombi moduyla beraber nasıl 8 GB küsur oluyor?

• Gelsin de 4070 super ile overkill çekeyim şu oyuna.Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU  Ps5'te var ama 144hz daha iyi grafik detayı vs ile oynamak için bekledim. En son 10 sene önce ps3'te oynayıp bitirememiştim.

• Oyun çıkışında Rockstar DRM'e sahip olacak. Bakalım ilaçlı sürüm düşecek mi...

• Ps3 döneminde işkence çekmiştim şimdi bayram edeceğiz. Umuyorum kronik sorunlar olmaz oyunda port yapan firmayı ilk defa duyuyorum. DeepL ile çevirisi de gelir kaymak gibi oynarız.

• Kaldı 9 saat.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    O Türkiye için mi? Mesela ABD’de ya da başka ülkelerde açıldı mı oyun yoksa tüm dünyaya aynı anda mı açılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

R* storeda tr parabirimi altında yazan süre para birimi tr ise zamanda tr dir heralde.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Globalde de o saatte açılır hocam. Tr'de de o saate denk geldiği için öyle yazılmıştır.

• Azicik grafikleri cilalasalarmis bari

• Türkçe olmadan da oynanmaz şimdi

• 360hz destekler umarım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.