forumdaki emulator konusundan pcde sorunsuz hatta türkçe bitirmiştim. remake şeklinde gelirse oynanır. |
Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU (4. sayfa)
-
-
Valla 30 dolari kenarda duruyor. Ama keske azicik cilalansaymis. Dlss destegi falan bir acaba dedirtiyor aslinda ama fragmanda gordugumuz sey 14 senelik oyunun kendisi.
O degil tam da 2. Kez Rdr 2 oynarken duyurmalari bomba oldu benim icin. Bu Rockstar harbi cins firma pat diye duyuruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerilen 5700xt güldürdü rockstar, optimizasyon rezaleti olacak gibi duruyor. neyse oynarız bir kere daha. cilası fazladır umarım gerçi videoda pek öyle durmuyor keskinliği arttırıp salmışlar gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Ekim 2024; 20:46:25 > -
Ne yalan söyleyeyim.. Şu oyunun remakesi gelmemesi utanc verici..
-
Kesinlikle öyle hocam. Başyapıt bir seri. Yalnız merak ettiğim bir durum var. Yenilenmiş port diye bahsediyor haberde. Trailer a bakınca bildiğimiz rdr1 işte. Grafik olarak aynı gibi ama belki ufak tefek ışıklandırma vs olarak gelişmiş olabilir orjinal sürümüne göre. Gta definitive edition ayarında 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps4'e gelmiş remastered, 49.99 dolar
Steam fiyatı da 50 dolar olursa sıkıntı. 14 senelik oyuna bu fiyatı istemezler diye umut ediyorum ama konsolda 50 dolar sanırım halihazırda.
-
-
Öyle olacaktır çünkü Rockstar’ın PC’ye özel fiyatlandırma yaptığını görmedim.
Epic games 1750 tl diyor. 30 dolar bu oyun için benim sınırımdı Steam’de mena bölgesi fiyatlandırması olmazsa 1 lira vermem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de öyle tahmin ediyodum. Çizim mesafesi,ışıklandırma,daha yüksek çözünürlük vs muhakkak olacaktır. Gta definitive edition ayarında 🙂
ya bunlar gta 6yı minimum 100 dolardan çıkaracak ya da 70 dolara çıkmak zorunda madem diğer oyunları pahalıya satıp öyle kazanalım derdindeler 50 dolar nedir bu oyuna
-
Steam fiyati 50 dolar. Er gec yari yariya duser fiyati. 14 senelik oyuna da bu fiyati istemezsin be. Ciksin bir bakalim duruma gore.
5-6 aydan önce indirim görmez ki o da en iyi ihtimal yani. Epicte rdr2 1500 tl rdr1 1750 tl neye göre fiyatlandırıyorlar arkadaş bu ne ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı tam bir facia. 14 yıllık oyuna elle tutulur bir iyileştirme yapmamışsın, hadi utanmadan yayımlıyorsun böyle fiyatını bari uygun yap yahu. Kaç yıldır PC çıkmasını beklediğim yegane oyundan soğudum direk şuan.
-
14 yıl bekledik, birkaç yıl daha bekleriz gerekirse. 20 dolardan fazla etmez. Benim için GTA'nın yeri çok ayrıdır mesela, sırf o yüzden definitiveleri de almak istiyorum ama onları bile almamışken o seviyede bile geliştirme görmeyen 14 yıllık oyuna bu parayı veremem. Üstelik daha yeni çıkan 70 dolarlık Silent Hill 2'yi 33 dolara almışken...
Edit: Bir de gereksiz launcherları olduğundan dolayı Rockstar oyunlarının aile paylaşımına eklenmemesi saçmalığı da var tabi. Ortaklaşa alalım desen yine olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 10 Ekim 2024; 20:14:2 >
50 dolara almayın. Bu oyunu ps3 zamanı bitirdim. 2012 olması lazım. Ve sen bu oyuna üç beş çözünürlük ekleyerek 50 dolar mı istiyorsun? Hayır almayayım arkadaş. Rdr2 en sevdiğim oyun. Rdr1 de zamanında çok beğenerek oynadığım bir oyundu.
Şu oyunun maximum çıkması gereken fiyatı 15 dolar. Bir remake yok. Doğru düzgün remastered da yok. Eski bir oyuna mekanikler 14 yıllık 50 dolar mı istenir ?
Rockstarı severim. Gta 6 ya da hypelıyım. Lakin ubisoft yapsa itin bir tarafına sokacağım durumu Rockstar yapınca güzelleyip hafifletemem. Para söğüşleme hamlesi.
Gta trilogy ile beraber bu 2.büyük yanlışları.
Zamanında RD2 grafik motoru ile geliştirip sürecekler muhabbeti olmuştu. Sonra tüm kadro GTA 6 yapıyla görevlendirilince RDR 1 yenilenip tüm platformlara çıkma işi süresiz rafa kaldırılmıştı.
Bu halde bu oyunu yayınlıyorlarsa belliki GTA 6 baya geçikecek hatta bir erteleme haberi gelirse şaşırmam
-
Hem para söğüşleme hem GTA 6 geçikeceğine dahil işaret olarak algıladım. Gecen sene RDR 1 mutlaka pc gelecek haberleri çıkmıştı hatta grafikler için 2 oyunun grafik motoru kullanılacak diye haber yapanlar olmuştu. Firmadan bu konuda hiç resmi açıklama olmadı ama GTA 6 geliştirme sürecinde tüm yapım ekiplerini GTA 6 yönlendireceğiz bu sebeple diğer tüm projeleri süresiz erteledik diye bu haberleri doğrulamış olmuşlardı.
RDR 1 hiç grafiklerine dokunmadan yayınlama kararı aldıklarına göre GTA 6 yapım sürecinde bir sıkıntı var gibi.
Grafiklerine dokunulmamış diyorum çünkü grafik motoru değişmemiş o belli. Eski kaplamalarının çözünürlük kalitesini yüksetmişler. 1 hadi en fazla 2 kişiyi çağırıp pc başına oturtup oyunun texture dosyaları açıp çözünürlüğü yüksek texture ile değiştirip kaydedin bir de pc de çalışacak şekilde kodlayın oldu bitti demişler.
Abartma diyen olabilir ama resmen böyle yapılmış. Biz bunu arkadaşlarla PES ve FİFA oyunlarında yapardık. Formalar atıyorum 256x256 olurdu. Biz 512x512 boyutunda forma yapıp texture onu atardık. Stadların texture değiştirirdik. Texture boyutunu 2 katına çıkarınca oyunun grafiklerinin çözünürlük kalitesi değişir.
Resmen RDR 1 bu yeni halide böyle yapılmış gibi duruyor.
Resmen çıkarmak için çıkarılmış bir oyun olacak. Başlarından savmak için yapmışlar. Ama koydukları fiyat ayrı skandal.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X