Gta online'da milleti söğüşlemekten fırsatını bulup 14 yıllık oyunu düz port edebilmişler demek. Bu seferde 50 dolardan azda olsa buradan da söğüş yapalım demişler. |
Red Dead Redemption | Çıktı | PC ANA KONU (5. sayfa)
-
-
Valla sovup sayiyoruz ama tam da Rdr 2 oynadigim donemin bitisine denk gelecegi icin alacagim gibi. 2 sene once emulatorle bitirmistim. 2 bitirmeye 50 dolar kafama yatti. Gecen Rise of the Ronin icin 1750 tl vermistim ve meh dedirtmisti. Rdr onun yarisi kadar tatmin etse ki ilk oynadigimdaki gibi yardirmam zaten, parasini cikarir benim nezdimde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir şahasere remake yakışırdı ama rockstar uğraşmıyor. Şu oyunun pc ye çıkması bile mucize diyorum. Türkçe yama ile oynayacağız artık.
Çıkışı sonrası fiyatı ne zaman düşerse o zaman alırım. Bu grafiklerle o parayı hak etmiyor o sebeple o parayı vermen söz konusu bile değil.
-
Remake olacaktı zaten ama GTA 6 kaydırdılar tüm ekibi. Hatta o sebeple RDR 1 süresiz rafa kaldırdık dediler. Şimdi RDR 1 resmen ey değmemiş halde pc çıkarmaya karar verdiklerine göre GTA 6 da sıkıntı var gibi. Yakında GTA için bir erteleme haberi gelirse şaşırmayın derim.
-
Take Two CEO'su ertelenmeyecek dedi ama (hiç belli olmaz) benim bildiğim Rockstar oyunları mutlaka erteleniyor. Rockstar yüzünden de şuan çoğu oyun firma, oyunlarının çıkış tarihini veremiyor. İkinci trailer gelsin göreceğiz artık.
-
CEO'ları ciddi almamak lazım. Başka bir oyunun geliştirici firmasının CEO'su da firmayı Microsoft satın alınca geliştirdikleri oyun için asla Game Passe gelmeyecek dedi. Oyunumuzun altyapısı uygun değil gelemez dedi. Oyun çıktıktan 5-6 ay sonra Game Passe geldi.
Ona güvenip soranlara gelmez dedik. Gelince hani gelmezdi diyecekleri duruma düştük.
-
şimdi ertelendi dese, büyük ihtimalle hisseler düşecek, o yüzden ertelenmeyecek diyerek ortamı sakinleştiriyor da olabilir. İkinci trailer sonunda ön siparişler açılır, tam olarak hangi ayda çıkacağı da belli olur gibi geliyor. Benim tahminim yine The Game Awards öncesi ikinci trailer'ı izlemiş oluruz.
-
oyun haberleri - merlininkazani.comRed Dead Redemption Remaster PC: Görsel İyileştirmelerhttps://www.merlininkazani.com/red-dead-redemption-remaster-pc-haber-126545
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gölgeleri ve ışıklandırmayı azıcak değiştirince çok büyük bir değişim mi oluyor. İnsan şunu haber yapıp paylaşmaya utanır. (Lafım merlininkazanı sitesine ve karşılaştırmayı yapan youtube kanalına)
2 değişiklik yapıp oyunu şuanki fiyattan satışa sunanların yaptığı da ayrı skandal. İnsan utanır o fiyata satmaya.
Ucuz olan bir meyvenin suyu sıkıp içine 2 parça buz atıp bir de görsel olsun diye şimsiye şeklinde çubuk koyup yüksek fiyattan satmak gibi bir şey yaptıkları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Ekim 2024; 15:25:51 > -
Maalesef Rockstar bu konularda fazla acımasız. Muhtemelen bunda da çizim mesafesi,ışıklandırma, dokuların biraz daha iyileştirilmesi vs durumları olacak. Aynı gta definitive edition gibi. Bu parayı istiyosan remake yapmalısın. Rdr2 nin üstüne hazır map varken uğraşmadılar. Bilmiyorum belki de gta 6 ya ayrıldı tüm kaynaklar. Bir de oraya kaynak eleman harcamak istemediler. Ancak bunların hiçbirisi bu fiyatı istemesine gerekçe değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RDR 2 için bir mod görmüştüm gecen yıllarda. Adam RDR1 mod olarak RDR2 de canlandırmış ama oynanabilir mod değildi sanırım. Ama istense yapılabileceği anlaşılıyordu. Dediğin gibi RDR2 de RDR1 haritası varken cidden uğraşmamaları garip.
-
2. oyun sahiplerine indirim yapsaydı keşke bundle olarak. Bir hafta kaldı heyecan dorukta benim için. Keşke emülatörle bitirmemiş olsaydım. Gerçi 2 sene oldu detaylar uçtu gitti doğal olarak, oynadıkça hatırlarım.
-
Evden uzakta çalışıyorum. Sırf oynamak için 4060lı laptop aldım ekstra
Oyunu aldık bekliyoruz bakalım. Emülatör için olan türkçe yamayı uyarlasınlar, dandikovski Rockstar games launcher'dan oyunu oynarız inş.
-
Bilen var mı oyunda denuvo olacak mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denuvo yok diye biliyorum fakat rockstarin kendi yazılımı vardı. Rdr2yi referans alırsak, o 1 sene sonra kırıldı. Ama belki buna koymazlar belli olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Bu oyuna 50$ vermeyeceğim hakkı neyse o şekilde oynarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön indirmeye açılmış, 9.28gb bir şey
x (formerly twitter)Rockstar Games (@RockstarGames) on Xhttps://x.com/RockstarGames/status/1849545871945335035
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X